هیچ مدرکی در مورد معجزه ها وجود ندارد مگر مدارکی که دروغ بودن ان ها را ثابت می کند.معجزه در این جاست که عده ای سعی می کنند این دروغ ها را اثبات کنند.
دیوید هیووم
هیچ مدرکی در مورد معجزه ها وجود ندارد مگر مدارکی که دروغ بودن ان ها را ثابت می کند.معجزه در این جاست که عده ای سعی می کنند این دروغ ها را اثبات کنند.
دیوید هیووم
هر چیزی که بیرون از محدوده آبرو باشد جز شکست وتباهی نتیجه ای نخواهد داشت!!" . سامر سومروم
تحقيقات علمي بر روي اين پايه استوار است که همه اتفاقاتي که مي افتند معين شده توسط قوانين طبيعت هستند و اين در مورد اعمال مردم نيز صادق است. به همين دليل است که يک محقق علمي به سختي ميتواند تمايل به اين عقيده داشته باشد که اتفاقها را ميتوان با دعا خواندن تحت تاثير قرار داد، مثلا با آرزو کردن و تمنا کردن از يک موجود ماوراي طبيعت بتوان به تغييري دست يافت.
آلبرت انيشتن
بشر از ابتدا موجود ساخته و پرداخته ای نیست؛ بلكه با برگزیدن اخلاق خود، خویشتن را می سازد.”ژان پل سارتر”
من در کشوری زندگی می کنم که زبان آن " پارسی " است ! اما به آن فارسی می گویند , چون زبان عربی " پ" ندارد ... !!
دکتر علی شریعتی
اگر می خواهی بزرگ شوی ، از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن" . ارد بزرگ
من هميشه فريادم اين بوده است که چرا ما بايد منطق و درک و شعور خودمان را معطل بگذاريم و بابايي را به مثابه وجدانمان مسئول خوب و بد و خطا و صواب عقايدمان کنيم تا جايي که هر چه را از دهان او در امد وحي منزل بشماريم. اين را من بدترين نوع تحقير "شعورانسان" تلقي ميکنم.
احمد شاملو
روند رشد، پیچیده و پر زحمت است و در درازای عمر ادامه دارد. (اسکات پک)
در جستجوی نور باش، نور را مییابی. (آرنت)
برای آنکه کاری امکانپذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو. (یونک)
شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم. (دوروستان)
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
Nothing is true...everything is permitted
Ezio Auditore da Firenze
قسمت هایی از انجیل را که نمی فهمم ناراحتم نمی کند،قسمت هایی را که می فهمم ناراحتم می کند.
مارک تواین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)