نه نگیر، زنگ زدم به پسرداییم که 512 داره نامحدود، گفت با گیت وی 8، سرعتش حدود 100 هست، یعنی از مال من هم کمترهمین 256 نسبت به قیمتش بهترینه...
نه نگیر، زنگ زدم به پسرداییم که 512 داره نامحدود، گفت با گیت وی 8، سرعتش حدود 100 هست، یعنی از مال من هم کمترهمین 256 نسبت به قیمتش بهترینه...
بررسی فوق العاده بود
مهندس الان با خرید ای پی ثابت مشکل حل میشه؟
عیمان dns عوض کردم نشد از dns نیست صددرصد بین چندین یوزر شیر شده اکانتم چون موقع نماز سرعت بالای 2 مگ هست
مهندس؟
من فکر نمیکنم IP ثابت انتخابی باشه... IP ثابت رو فقط برای سرورها و نمیدونم کلا برنامه هایی که نیاز دارن میدن، مثلا طرف میخواد سیستم کنترل از راه دور بزنه یا دوربین امنیتی داره لازمش هست... ولی فکر نکنم طوری باشه که مثلا بیاد بگه بت چه IP میخوای... کسی تا حالا گرفته؟ احتمالا IP های ولید گیت وی جدا داشته باشن، چون مهم تر هم هستن...
پس به نظرت چیکار میشه کرد؟
الان کمی گشتم دیدم که مثل اینکه اصلا نمیشه... چون مخابرات از DHCP استفاده میکنه و اگر بخواد یه IP استاتیک تعریف بشه، باید از طرف خودشون باشه، بقولی کلاینت نمیتونه برای سرور تعیین تکلیف کنه...
حتی بریج کردم، دیدم که توی تنظیمات IPv4 گزینه ی Default Gateway رفتبعدش گشتم تو مودم، تو LAN Configuration یه جاش تونستم گیت وی رو تغییر بدم، حتی بعد از اون Default Gateway تغییر کرد، ولی IP اصلی تغییر نکرد و اینترنت قطع شد، بعدش گفتم قطع و وصل کنم که شاید گیت وی جدید IP بده، دیدم گیت وی دوباره عوض میشه...
باید رفت IP ولید و استاتیک خرید و بهشون گفت که مثلا میخوام روی این گیت وی باشه، اگر بذارن...
تنها راهش اینه که تنظیمات مودمت رو طوری تعیین کنی که در صورت بیکاری، مودمت کانکشن رو قطع نکنه، مثلا On Demand نباشه و Keep Alive مودم هم روی 0 باشه که همیشه فعال بمونه. در اینصورت میشه جلوی تعویض گیت وی از طرف خودمون رو گرفت، ولی اگر اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل بشه، کاری نمیشه کرد و همون آش و همون کاسه، دوباره هی باید قطع و وصل کنی تا به گیت وی دلخواه برسی...
انتخابیه.اما برای مخابرات رو نمیدونم.توی بعضی از ارائه دهنده های اینترنت دیدم که آی پی استاتیک رو میفروشن و یه هزینه ای ماهیانه میگیرن.عوضش دیگه آی پیت داینامیک نیست و هر وقت به اینترنت وصل شی همون آی پی ثابت رو داری.واسه همین گفتم ته و توش رو در بیارین.
محدودی یا نامحدود؟
اقا کسی میدونه کمک کنه دمتون گرم کارم خیلی گیره بگین چه ip استفاده کنم و باید چندتا ip بزارم
فکر کنم هزینه ی استاتیک ماهی 10 تومن هست... ولی بازم فکر میکنم گیت وی دیگه ای داشته باشن... جز اینکه یکی بره بخره(بقول خودمون، دنگی بذاریم یکی رو بفرستیم جلو) ببینیم چی میشه.
تنها بدی IP استاتیک راحت تر بودن رهگیری و -- شدنش هست... هر وقت سیستمت روشن باشه، اگر کسی IP رو بدونه، هزار تا غلط میتونه باش بکنهخوب یکی زنگ بزنه پشتیبانی بپرسه IP استاتیک رو چجوری میدن... میتونیم رو گیت وی 8 یا 88 برداریم؟
من که حسش نیست بزنگم
داداش اینا که یه تعدادیش DNS و gateway هست... IP شما کدومه؟؟؟ فقط یه IP تعریف میشه... عکس بذاری بهتر معلومه...
داداش من زیاد سر در نمیارم نصاب که اومد اینا رو برام گذاشت دیگه منم تغییر ندادم اگه بهم بگی چطور میشه ip رو تغییر داد و چه ip fchvl ممنون میشم اینم عکسش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)