تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 3017 اولاول ... 3594094494554564574584594604614624634695095599591459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظرتون سرویس های یک مگ و 512 بهتره؟
    نه نگیر، زنگ زدم به پسرداییم که 512 داره نامحدود، گفت با گیت وی 8، سرعتش حدود 100 هست، یعنی از مال من هم کمتر همین 256 نسبت به قیمتش بهترینه...

2. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دستی، با Command Prompt و دستورات ping 4.2.2.4 -t و tracert و یه IP Location Finder... سرعت هم با IDM زدم که 16 کانکشنه باشه. همه هم برای یه فایل هستن.
    بررسی فوق العاده بود

مهندس الان با خرید ای پی ثابت مشکل حل میشه؟

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عیمان dns عوض کردم نشد از dns نیست صددرصد بین چندین یوزر شیر شده اکانتم چون موقع نماز سرعت بالای 2 مگ هست

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بررسی فوف العاده بود

مهندس الان با خرید ای پی ثابت مشکل حل میشه؟
    مهندس؟
    من فکر نمیکنم IP ثابت انتخابی باشه... IP ثابت رو فقط برای سرورها و نمیدونم کلا برنامه هایی که نیاز دارن میدن، مثلا طرف میخواد سیستم کنترل از راه دور بزنه یا دوربین امنیتی داره لازمش هست... ولی فکر نکنم طوری باشه که مثلا بیاد بگه بت چه IP میخوای... کسی تا حالا گرفته؟ احتمالا IP های ولید گیت وی جدا داشته باشن، چون مهم تر هم هستن...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مهندس؟
    من فکر نمیکنم IP ثابت انتخابی باشه... IP ثابت رو فقط برای سرورها و نمیدونم کلا برنامه هایی که نیاز دارن میدن، مثلا طرف میخواد سیستم کنترل از راه دور بزنه یا دوربین امنیتی داره لازمش هست... ولی فکر نکنم طوری باشه که مثلا بیاد بگه بت چه IP میخوای... کسی تا حالا گرفته؟ احتمالا IP های ولید گیت وی جدا داشته باشن، چون مهم تر هم هستن...
    پس به نظرت چیکار میشه کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

پس به نظرت چیکار میشه کرد؟
    الان کمی گشتم دیدم که مثل اینکه اصلا نمیشه... چون مخابرات از DHCP استفاده میکنه و اگر بخواد یه IP استاتیک تعریف بشه، باید از طرف خودشون باشه، بقولی کلاینت نمیتونه برای سرور تعیین تکلیف کنه...
    حتی بریج کردم، دیدم که توی تنظیمات IPv4 گزینه ی Default Gateway رفت بعدش گشتم تو مودم، تو LAN Configuration یه جاش تونستم گیت وی رو تغییر بدم، حتی بعد از اون Default Gateway تغییر کرد، ولی IP اصلی تغییر نکرد و اینترنت قطع شد، بعدش گفتم قطع و وصل کنم که شاید گیت وی جدید IP بده، دیدم گیت وی دوباره عوض میشه...

باید رفت IP ولید و استاتیک خرید و بهشون گفت که مثلا میخوام روی این گیت وی باشه، اگر بذارن...
    تنها راهش اینه که تنظیمات مودمت رو طوری تعیین کنی که در صورت بیکاری، مودمت کانکشن رو قطع نکنه، مثلا On Demand نباشه و Keep Alive مودم هم روی 0 باشه که همیشه فعال بمونه. در اینصورت میشه جلوی تعویض گیت وی از طرف خودمون رو گرفت، ولی اگر اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل بشه، کاری نمیشه کرد و همون آش و همون کاسه، دوباره هی باید قطع و وصل کنی تا به گیت وی دلخواه برسی...

9. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

مهندس؟
    انتخابیه.اما برای مخابرات رو نمیدونم.توی بعضی از ارائه دهنده های اینترنت دیدم که آی پی استاتیک رو میفروشن و یه هزینه ای ماهیانه میگیرن.عوضش دیگه آی پیت داینامیک نیست و هر وقت به اینترنت وصل شی همون آی پی ثابت رو داری.واسه همین گفتم ته و توش رو در بیارین.
    عیمان dns عوض کردم نشد از dns نیست صددرصد بین چندین یوزر شیر شده اکانتم چون موقع نماز سرعت بالای 2 مگ هست
    محدودی یا نامحدود؟

11. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دوستان میشه بگین شما از چه ip استفاده می کنید برای اهواز اصلان ip باید چندتا باشه من از وقتی که گرفتمه بهش دست نزدم نصاب اینا رو برام گذاشته 217.218.155.1558.8.8.84.2.2.291.99.99.99217.218.12 7.127 بگین خوبه یا بده یا اصلان باید چندتا باشه برای من 5تا گذاشته
    اقا کسی میدونه کمک کنه دمتون گرم کارم خیلی گیره بگین چه ip استفاده کنم و باید چندتا ip بزارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

انتخابیه.اما برای مخابرات رو نمیدونم.توی بعضی از ارائه دهنده های اینترنت دیدم که آی پی استاتیک رو میفروشن و یه هزینه ای ماهیانه میگیرن.عوضش دیگه آی پیت داینامیک نیست و هر وقت به اینترنت وصل شی همون آی پی ثابت رو داری.واسه همین گفتم ته و توش رو در بیارین.

محدودی یا نامحدود؟
    فکر کنم هزینه ی استاتیک ماهی 10 تومن هست... ولی بازم فکر میکنم گیت وی دیگه ای داشته باشن... جز اینکه یکی بره بخره(بقول خودمون، دنگی بذاریم یکی رو بفرستیم جلو ) ببینیم چی میشه.
    تنها بدی IP استاتیک راحت تر بودن رهگیری و -- شدنش هست... هر وقت سیستمت روشن باشه، اگر کسی IP رو بدونه، هزار تا غلط میتونه باش بکنه خوب یکی زنگ بزنه پشتیبانی بپرسه IP استاتیک رو چجوری میدن... میتونیم رو گیت وی 8 یا 88 برداریم؟ من که حسش نیست بزنگم

اقا کسی میدونه کمک کنه دمتون گرم کارم خیلی گیره بگین چه ip استفاده کنم و باید چندتا ip بزارم
    داداش اینا که یه تعدادیش DNS و gateway هست... IP شما کدومه؟؟؟ فقط یه IP تعریف میشه... عکس بذاری بهتر معلومه...

14. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

فکر کنم هزینه ی استاتیک ماهی 10 تومن هست... ولی بازم فکر میکنم گیت وی دیگه ای داشته باشن... جز اینکه یکی بره بخره(بقول خودمون، دنگی بذاریم یکی رو بفرستیم جلو ) ببینیم چی میشه.
    تنها بدی IP استاتیک راحت تر بودن رهگیری و -- شدنش هست... هر وقت سیستمت روشن باشه، اگر کسی IP رو بدونه، هزار تا غلط میتونه باش بکنه خوب یکی زنگ بزنه پشتیبانی بپرسه IP استاتیک رو چجوری میدن... میتونیم رو گیت وی 8 یا 88 برداریم؟ من که حسش نیست بزنگم

داداش اینا که یه تعدادیش DNS و gateway هست... IP شما کدومه؟؟؟ فقط یه IP تعریف میشه... عکس بذاری بهتر معلومه...
    داداش من زیاد سر در نمیارم نصاب که اومد اینا رو برام گذاشت دیگه منم تغییر ندادم اگه بهم بگی چطور میشه ip رو تغییر داد و چه ip fchvl ممنون میشم اینم عکسش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •