نه هنوز چهاردهم مصاحبه ی رشته های داری شرایط خاص تموم میشه
نه هنوز چهاردهم مصاحبه ی رشته های داری شرایط خاص تموم میشه
چه بد شد فکر می کردم قراره 15 نتایج اعلام بشه
وای خسته شدم دیگه.هرشب چندتا فیلم دانلود میکنم و فرداش نگاه میکنم.مگه زمان میگذره.این سریال های true blood و walking dead و nikita و spartacus و game of thrones و teen wolf هم فصل هاشون تموم شده و فصل های بعدی فعلا نمیاد.هرچی فیلم جدیدم هست دانلود میکنم و دیگه رو آوردم به فیلم های قدیمی.کلافه شدم اساسی.انصافا خیلی دیر نتایج رو میگن.من فکر میکردم دیگه تا 15دهم بیاد نتایج
عجب وضعیتی
مرده شور این ۵روز تعطیلی تهرانروببرم که کشور رو ۵ روز عقب انداخت
۴ روز زود اومدن نتایج رو میخوان از تو چشامون در بیارن ...
کارم شده خواب کتاب خوندن اینترنت تی وی
Last edited by mmehrzad; 03-09-2012 at 23:55.
اصر اقباليˈ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته ايم تا نتايج آزمون سراسري را تا آخر هفته اعلام کنيم.نتایج به محض اعلام ، بر روي پايگاه اينترنتي مرکز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت
دانشگاه آزاد پنج شنبه میادددددددددددددددددد
منم برای این دوران چند تا پیشنهاد دارم
travian , hattrick ,gamezer.com , max payne و call of duty ....
یا اگه how i meet your mother رو تا الان ندی این دوران رو براتون شاد می کنه
game of thrones تعریفش رو خیلی شنیدم باید برم حتما ببینم
خاطرات خون آشام هم جالبه
چرا نمیاد جوابا ؟؟؟؟؟ هر پنج دقیقه دارم سایتشو ریفرش میکنم . الان آخر هفتس دیگه![]()
احتمالا فردا بیاد
به گفته رئيس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي نتايج آزمون پزشکي و غيرپزشکي دانشگاه آزاد از ساعت 11:00 صبح فردا پنجشنبه از طريق پايگاه مرکز آزمون دانشگاه آزاد منتشر مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، ناصر اقبالي با اعلام اين خبر اضافه کرد: داوطلبان مي توانند از فردا با وارد کردن اطلاعات شخصي و مراجعه به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتايج خود مطلع شوند.
وي گفت: در آزمون سراسري رشته هاي غيرپزشکي، علوم پزشکي و گزينش نظام پاره وقت سال 91 دانشگاه آزاد تعداد 432 هزار و 364 داوطلب پذيرفته شدند.
به گفته اقبالي در آزمون سراسري سال 91 انتخاب هفتم توسط دانشگاه صورت نگرفت و پذيرفته شدگان صرفا در يکي از انتخاب هاي اول تا ششم آزمون غيرپزشکي و يا يکي از انتخاب هاي چهارگانه نظام پاره وقت و يا آزمون پزشکي پذيرفته شدند.
وي در ادامه افزود: براي آن دسته از داوطلباني که پذيرفته نشدند، امکان انتخاب رشته/ شهر مجدد از ميان رشته/ شهرهايي که ظرفيت پذيرش آنها تکميل نشده، فراهم مي شود.
به گفته رئيس مرکز آزمون اکثريت پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال جاري دانشگاه آزاد در انتخاب اول خود پذيرش شدند به طوريکه در آزمون هاي غيرپزشکي، پزشکي و پاره وقت به ترتيب 65 درصد، 54 درصد و 83 درصد از پذيرفته شدگان در انتخاب اول خود پذيرش شدند.
وي گفت: پذيرفته شدگان اين آزمون از روز شنبه 25/6/91 لغايت پنجشنبه 30/6/91 مي توانند جهت ثبت نام به واحدهاي دانشگاهي محل پذيرش خود مراجعه کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)