سلام دوستان
برای نمایش فونت فارسی تو ورد و زیرنویس فیلمها چی باید نصب کرد؟
آ
سلام دوستان
برای نمایش فونت فارسی تو ورد و زیرنویس فیلمها چی باید نصب کرد؟
آ
اگه رامتون اروپایی پچ rtl زدین باید فونتای متفاوت رو امتحان کنین ولی معمولا زیرنویس فونت zar جواب میده
اگه رامتون رسمی فارسی داره معمولا کمتر پیش میاد که حروف رو نشناسه ولی فونت های مختلف دانلود کنین
فایل زیرنویس رو هم با فایل ویدیو همنام کنین همون ویدیو پلیر خود گوشی هم خیلی عالی اجرا میکنه من که کلی سریال رو گوشی می بینم مخصوصا موقع خواب![]()
درخواست فوري:
يه نرم افزار ميخوام براي ضبط مكالمه تلفني!
ميخوام مصاحبه بگيرم زنگ بزنم و ضبط بشه
خواهشا معرفي كنيد يه نرم افزار.
باتشكر
این کارش خوبه
CallRecorder v1.0.37
با یه سرچ ساده میتونید پیداش کنید
Last edited by misaghilb; 07-01-2012 at 17:27.
با تشکر رام من فارسی هستش ولی مثلا تو گوگل زمان جستجو حرف پ رو نمی شناسه ولی تو نتایج جستجو کلمه کامل هستش
فیلمهایی که زیر نویس جدا دارند و مشکلی نداره ولی مثلا اگه یه فیلم زیرنویس انگلیسی تو خودش باشه و حالا من زیر نویس فارسی را با همون نام تو اون فولدر می ریزم تو کامپیوتر مشکلی نداره ولی تو گوشی با زیر نویس انگلیسی نمایش می ده
ممنون
تو گوشی شاپ که زده 745 پس چرا شما از 800 حرف میزنید
یه چیز بگم من بیشتر از یک ماهه خریدمش ولی هنوز هیچ رام یه این جور چیزها که میگید روش نریختم همینی که خودش داره همه خاسته هام را جواب میده بنابرین نیازی ندیدم تغییرش بدم ضمنا حالشم نبود .
ولی من 2 تا لینک برنامه kiss از همین تاپک گرفتم و نصب کردم ولی هیچ کدوم کار نداد در واقع هنوز نتونستم با kiss به کامپیوتر وصل بشم
زده 745؟؟؟ بخر خبولی وقتی می ری بخری با جمله زیبای [در حال حاضر موجود نمی باشد!] روبرو میشی
تازه بالاش یه متن زیباتر هم نوشته
اصلي مايكروتل
مبلغ : 10,200,000 ریال![]()
![]()
820 دیروز بود
امروز گرون تر نشده باشه خوبه
چون دلار حدود 60تومن رفت بالا!
سلام دوستان
من این گوشی را تازه خریدم
هنوز زیاد وارد نیستم
چون همش توی اینترنت هستم
خواستم بهم یک آنتی ویروس قوی با یک مرورگر خوب معرفی کنید
نیازی نداره ولی Avast فکر کنم خوب باشه
مرورگر هم maxthon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)