تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 510 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ماموریت های اصلیش کمه 20 ساعت به زور بشه ولی ماموریت های فرعیش خیلی زیاده
    چرخ میزنی در بازی
    ؟
    من هر موقع بیکارم میرم چرخ میزنم
    یه بار خیلی بیکار شدم زدم تمام انسان های شهر وینترهود (نمادش اسبه) رو کشتم
    الان فقط چند تا زنده هستن از آدم هاش که اون ها هم از دستم در رفت و پرنه میمردن
    لولت چنده؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

البته hidden quest هم زیاد داره
    من از روی walkthrough به زور تونستم همه رو تموم کنم ولی بارم فکر کنم یکی دو تا نیمه کاره موند چون بعضی هاشون با دردسر و کلی باگ و ... فعال یا تموم میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

یک مرحله هست که 4 تا جای کتاب هست و من 3 تا کتاب مخصوص دارم و وسط هم یک جاهست من چه کنم؟
    Last edited by Rc man; 18-06-2013 at 23:16.

داره خودمونی میشه ehsanp300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها مگه قرار نبود
    با هارکان برم و اون خورشید رو شکست بده؟
    الان من و دخترش اون رو کشتیم
    باو چشام سوخت از این افتاب حالا چه کنیم
    دیگه هارکان که زنده نیست تا افتاب رو شکسته بده
    لطفا کمک کنید
    بچه ها کمک کنید

داره خودمونی میشه ehsanp300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یک مرحله هست که 4 تا جای کتاب هست و من 3 تا کتاب مخصوص دارم و وسط هم یک جاهست من چه کنم؟
    بله اونجا باید شما 4 تا کتاب داشته باشی بعد برو روی هر 4 تا جای کتاب یه عکسه خوب بهش دقت کن بعد برو اخر هر 4 تا کتاب هایی رو که داری بخون اگر با عکس جای کتاب ربط داشت بزارش همون جا مثلا یه جا نوشته اونا همه چیزو میخورند باید بری روی اون عکسی بزاری که یه جونور وحشی دندون دار بزاری ok?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

بله اونجا باید شما 4 تا کتاب داشته باشی بعد برو روی هر 4 تا جای کتاب یه عکسه خوب بهش دقت کن بعد برو اخر هر 4 تا کتاب هایی رو که داری بخون اگر با عکس جای کتاب ربط داشت بزارش همون جا مثلا یه جا نوشته اونا همه چیزو میخورند باید بری روی اون عکسی بزاری که یه جونور وحشی دندون دار بزاری ok?
    من 3 تا کتاب دارم

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    دوستان نمیدونم این رو کسی قبلا اینجا گذاشته یا نه ولی من دیدم خوبه میزارم.
    این مود اسمش Falskaar هست که مود خیلی بزرگی هست. هم اندازش بزرگه (در حد دوتا یا سه تا استان() اسکایریم وسعت داره ) و هم حدود 20 ، 30 ساعت گیم پلی.
    یه مکان جدید به اسم Falskaar به بازی اضافه میشه که جدا از خود اسکایریم هست و معلوم هم نیست کجای Tamriel میشه.
    مود خیلی حرفه ای کار شده و صدا گذاری و موزیک جداگانه داره.
    فقط بازیتون باید آپدیت باشه.

محتوای مخفی: مشخصات و توضیحات مود 
    Falskaar - Version 1.0.0
    By Alexander J. Velicky

Falskaar is a new lands mod that adds a new world (In a seperate worldspace) to the game. It was designed in a similiar manner as Skyrim, so all varieties of characters and level are welcome. The world scales in a similiar manner to Skyrim. Beyond that, Falskaar is simply designed to add a new land, much like a DLC. The land is an open world that may be freely explored. It has dungeons, quests, towns, people, and all sorts of content to keep you busy.

Nexus page: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------Features--------

- An entirely new land independant of Tamriel, roughly the size of 2-3 Skyrim holds.
    - 20-30+ hours of gameplay.
    - 26 quests, including a 9 quest long main story, and 17 side quests! (Along with some unmarked content)
    - New items including new books, recipes, weapons and armor sets. (A mix of brand new, and retextured)
    - Two new spells and a new shout.
    - A bard with several unique new songs.
    - A soundtrack containing 14 brand new tracks composed by Adamm Khuevrr just for Falskaar, adding more than 40 minutes of new music!
    - A fully voiced experience, featuring almost 30 semi-professional and professional voice actors and actresses.

--------Requirements--------

- Skyrim patched to the latest version. (As of July 12th, 1.9.32.0.8 or greater)
    - Falskaar does NOT require SKSE or any DLC.

--------Installation--------

- Extract the archives contents into "Skyrim/Data" and activate Falskaar.esm.
    - Place above all .ESP files, and below any official plugins. (Update.esm & DLC)
    - Other than that, load order shouldn't matter. Follow other mod's rules when placing it exactly.

--------How to Start/What Level Should You Be--------

- To start the mod, speak with Jalamar in Riften (In the market, or the Bee and Barb), or explore Echo Deep Mine, just NE of Riften.
    - There is no level requirement for this mod. It's designed to scale like Skyrim, so you can dive in right out of Helgen, or play at a higher level. Both should be fine.

IMPORTANT: Do NOT use the console during this to set stages, open doors or disabled objects! Falskaar has been rigorously tested and nothing should be broken, so by doing this you void any guarantee for support, and will most likely break stuff.

--------Compatibility--------

- Falskaar was designed to edit as few vanilla assets and places as possible. However, still, two small areas pose risk:
    1) The area just outside of Riften along the path to the NE where the entrance to Echo Deep Mine is added.
    2) The portion of Dawnstar Bay that Wulf's ship now occupies.
    - Mods that conflict with these areas may cause you problems. Otherwise there are no major compatability concerns.
    - Falskaar was designed with compatability in mind, so many mods will work automatically, like wildlife replaces, etc.

--------Uninstallation--------

- The uninstallation of Falskaar is NOT supported. It's simply too big.
    - Treat Falskaar like a DLC, and do NOT remove it during a playthrough. Only remove if you are starting a new game.
    - To remove (Only for new game) simply delete "Video/Falskaar_Intro.bik", "Video/Falskaar_Outro.bik", "Falskaar.bsa", and "Falskaar.esm".
    - Failure to follow the above conditions will likely result is serious, irreversible damage to your save and is not recommended or supported.

--------Permissions--------

Falskaar may NOT be translated into another language without my permission.
    Falskaar may NOT under any circumstances be hosted or uploaded by anyone but me, anywhere ever.

Falskaar may be modded in a similar manner to Skyrim under the following conditions:
    - No files that are packaged as part of Falskaar may be redistributed in any way shape or form. This includes the ESM, Bink video files, and any files contained within the BSA. The one and only exception to this are the Script and source (PSC and PEX) files. These may be altered and redistributed freely.
    - Your mod must require Falskaar as a master. You are not allowed to repackage Falskaar.esm. Just like with Skyrim, direct people to this page to download Falskaar, then they may download your child-mod separately.
    - You must make it abundantly clear that I am the author of Falskaar and preside over it's files.
    - You must make it clear that your mod is not supported by me in any way shape or form, and is an independent mod with it's own responsibilities and faults.

--------Credits--------

For list of credits see Nexus page, or Youtube video: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------Patch Notes--------

V 1.0.0 - Initial Release

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام بچه ها! من همون pirate sea هستم، با یه ایده جدید که باعث شد دوباره به اینجا برگردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما حتما سر بزنید، چون اینجوری می تونیم خیلی چیزا رو با هم به اشتراک بگذاریم. + اینجا هم درمورد درستیشون بحث می کنیم. پس منتظرم! و توصیه می کنم مد کمان های صلیبی جدید رو دانلود کنید! واقعا عالیه، یه کمان ساختم با دمیج 265 از glass واقعا قویه. توی حالت اسنیک، *5 با یه تیر یه غول رو می کشه! از سایت گیم-ایران دانلود کنید. فقط 3 mb

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا من قبلا این بازیو رفتم مراحل اصلیشو تموم کردم و دیگه نشد بازی کنم تا الان که نسخه لجندری شو میخوام برم که همه دی ال سی هارو داره...میخواستم اساتید راهنمایی کنن که بهترین مودهای این بازی چیه که بتونه لذت این بازی زیبا رو بیشتر کنه؟؟هم از نظر گرافیک و روان تر کردن بازی و هم از نظر اضافه آیتم ها و بالانس تر شدن بازی... و آیا لازمه بازی رو آپدیت کنم؟؟آخرین نسخه این بازی چه ورژنیه؟؟

لطفا نکاتی که قبل شروع بازی بهتره رعایت کنم و انجام بدم تا بازی روون و بدون باگ اجرا شه رو بفرمایید...
    ممنون از همه دوستان
    Last edited by vista_vz; 30-08-2013 at 16:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •