لولت چنده؟
لولت چنده؟
البته hidden quest هم زیاد داره
من از روی walkthrough به زور تونستم همه رو تموم کنم ولی بارم فکر کنم یکی دو تا نیمه کاره موند چون بعضی هاشون با دردسر و کلی باگ و ... فعال یا تموم میشن
یک مرحله هست که 4 تا جای کتاب هست و من 3 تا کتاب مخصوص دارم و وسط هم یک جاهست من چه کنم؟
Last edited by Rc man; 18-06-2013 at 23:16.
بچه ها کمک کنید
34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله اونجا باید شما 4 تا کتاب داشته باشی بعد برو روی هر 4 تا جای کتاب یه عکسه خوب بهش دقت کن بعد برو اخر هر 4 تا کتاب هایی رو که داری بخون اگر با عکس جای کتاب ربط داشت بزارش همون جا مثلا یه جا نوشته اونا همه چیزو میخورند باید بری روی اون عکسی بزاری که یه جونور وحشی دندون دار بزاری ok?
من 3 تا کتاب دارم
سلام
دوستان نمیدونم این رو کسی قبلا اینجا گذاشته یا نه ولی من دیدم خوبه میزارم.
این مود اسمش Falskaar هست که مود خیلی بزرگی هست. هم اندازش بزرگه (در حد دوتا یا سه تا استان() اسکایریم وسعت داره ) و هم حدود 20 ، 30 ساعت گیم پلی.
یه مکان جدید به اسم Falskaar به بازی اضافه میشه که جدا از خود اسکایریم هست و معلوم هم نیست کجای Tamriel میشه.
مود خیلی حرفه ای کار شده و صدا گذاری و موزیک جداگانه داره.
فقط بازیتون باید آپدیت باشه.
محتوای مخفی: مشخصات و توضیحات مود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها! من همون pirate sea هستم، با یه ایده جدید که باعث شد دوباره به اینجا برگردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما حتما سر بزنید، چون اینجوری می تونیم خیلی چیزا رو با هم به اشتراک بگذاریم. + اینجا هم درمورد درستیشون بحث می کنیم. پس منتظرم! و توصیه می کنم مد کمان های صلیبی جدید رو دانلود کنید! واقعا عالیه، یه کمان ساختم با دمیج 265 از glass واقعا قویه. توی حالت اسنیک، *5 با یه تیر یه غول رو می کشه! از سایت گیم-ایران دانلود کنید. فقط 3 mb
آقا من قبلا این بازیو رفتم مراحل اصلیشو تموم کردم و دیگه نشد بازی کنم تا الان که نسخه لجندری شو میخوام برم که همه دی ال سی هارو داره...میخواستم اساتید راهنمایی کنن که بهترین مودهای این بازی چیه که بتونه لذت این بازی زیبا رو بیشتر کنه؟؟هم از نظر گرافیک و روان تر کردن بازی و هم از نظر اضافه آیتم ها و بالانس تر شدن بازی... و آیا لازمه بازی رو آپدیت کنم؟؟آخرین نسخه این بازی چه ورژنیه؟؟
لطفا نکاتی که قبل شروع بازی بهتره رعایت کنم و انجام بدم تا بازی روون و بدون باگ اجرا شه رو بفرمایید...
ممنون از همه دوستان![]()
Last edited by vista_vz; 30-08-2013 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)