پس چیه؟!!
سهامشمدتها در بورس عرضه شده و الان خصوصی به حساب میاد ...
پس چیه؟!!
سهامشمدتها در بورس عرضه شده و الان خصوصی به حساب میاد ...
دولت ایران مدعی است که با ارائه ۳۰٪ درصد از سهام بانک بعنوان سهام عدالت، ۱۵٪ درصد به شستا و دو بلوک ۵٪ درصدی، به صندوق بازنشستگی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح برای رد دیون، ۵٪ درصد به کارکنان بانک و عرضه ۵٪ درصد در بورس تهران، این بانک دیگر دولتی نیست. گرچه برخی کارشناسان معتقدند که بیشتر سهام بانک ملت، میان نهادهای حکومتی دست بدست شده و این شیوه انتقال را نمیتوان خصوصیسازی نامید.
نگت کن ببین کدوم سهام ها رو خریدن. تماما دولتی
دوست عزیز، این مربوط به همون زمانی هست که سهام در بورس عرضه شده ... الان خیلی از زیر مجموعه های دولتی که سهام رو در اختیار داشتن عرضه کردن ... قانونا خصوصی بحساب میاد ...
درصدایی که فرمودید در حال حاضر به این شکل هست:
۳۰٪ سهام عدالت
۱۷٪ دولت
۹٪ صبا تامین (متعلق به تامین اجتماعی)
۵٪ صندوق بانک ملت
۴٪ تامین اجتماعی
۳٪ گروه مالی ملت
۱٪ صندوق بازنشتگی نفت
بقیهاش هم بین سهامدارای حقیقی و حقوقی تقسیم شده.
بهتره به جای تماما دولتی بگیم نیمهدولتی.
الان فقط بانکایی مثل ملی و سپه و کشاورزی و چند تای دیگه دولتی هستن.
ملت و صادرات و تجارت دیگه دولتی محسوب نمیشن.
در عمل چیز خصوصی نداریم در ایران. به قول شما نیمه دولتی
دوستان کسی کارت اعتباری مرابحه ای جدید گرفته. (10 30 50 میلیونی) شرایط چطور هست؟ در قبل سپرده بلند مدت ارائه میدن بانکها؟
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان من یه مقدار پول دارم میخوام بخوابونم حساب قرض الحسنه بدون سود بتونم وام کم بهره بگیرم مثله وام های بانک مهر و رسالت
میخوام ببینم حساب این دوتا بانک پول بلوکه میشه یا با معدل موجودی هست میشه از پول استفاده کرد؟چند درصد سود؟حداکثر وام چقدره؟
بانکای دیگه ام اینجوری وام میدن؟ملی پاسارگاد یا ... ؟
رسالت با کارمزد 2% تا سقف 20میلیون (وابسته به میزان سپرده اولیه و میزان خوابیدن پول تو حساب) وام میده. فکر میکنم بهترین گزینه موجود هست. بقیه بانکهای تجاری وام گرفتن سختتره تا جایی که میدونم. پول هم بلوکه نمیشه تو رسالت....
پول اتفاقا باید چند ماهی بخوابه تو بانک تا وام بدن حداقلش 4 ماه
همینطوری که 2 درصد نمیده! در واقع حساب کنی 9 درصد میشه
شما 4 ماه بزاری 2.5 برابر اون بازپرداخته یعتی 10 ماه.
1 سال بزاری میشه 30 ماه و الی اخر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)