تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 1185 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من امروز رفتم از چند تا ادکلن عکس گرفتم ولی تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم آپلود کنم اگه لطف کنید یه سایت دیگه معرفی کنید ممنون میشم..عکس ها مربوط به captain black و manchester united و trust هستن..

2. 3 کاربر از farina1709 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان سلام
    من امروز رفتم از چند تا ادکلن عکس گرفتم ولی تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم آپلود کنم اگه لطف کنید یه سایت دیگه معرفی کنید ممنون میشم..عکس ها مربوط به captain black و manchester united و trust هستن..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

6. 4 کاربر از farina1709 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این کاپتان بلکه همونه فقط شیشه اش یجور دیگه شده.ماله من همون کناریشه.

قیمتارو به نظرم توهمی زده.

8. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این کاپتان بلکه همونه فقط شیشه اش یجور دیگه شده.ماله من همون کناریشه.

قیمتارو به نظرم توهمی زده.
    قیمت اینارو یادم نیست فرمودین چقدر باید باشه؟

10. 3 کاربر از farina1709 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

قیمت اینارو یادم نیست فرمودین چقدر باید باشه؟

اگه مثله ماله خودمو بخوای که 15 سراغ دارم.(همون سمته راستیا ماله منه-کاپتان بلک ها)

12. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    برا اوّلین بار یه عطّار، برای ساخت عطرش، فقط و فقط از یک ملکول شیمایی، (که اسمش Iso E Super هست.) بدون اضافه نمودن هیچ مادّه ی طبیعی و شیمیایی دیگه ای استفاده کرد. اسم این عطر Molecule 01 هست.
    اینم لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مادّه داری دو جنبه ی بویایی، یکی بوی چوب و دیگری رایحه عنبر است. هرچند قبول این مادّه به عنوان یک عطر کامل با توجّه به رایحه ی خوبش راحته امّا تازگیا لالیک که جعبه ی مکعب رنگ سیاه داره رو بو کردم.
    به نظرم لالیک هم از یه ملکول استفاده کرده. البته ممکنه از مواد مختلفی استفاده نموده باشه که یکی از این مواد که بوی خوبی نداشت در میان بقیه از لحاظ شدّت بویایی غالب هست.
    باید بگم از بوییدن این عطر لذّت نبردم و شاید می شه گفت بوی زننده ای هم داشت. شاید اون لالیکی که تو ایران مد هست این لالیک که من دیدم نباشه.
    ولی اگه همون باشه باید بگم این عطر، فقط بسته بندی و ظرف قشنگی داره و این پیام رو به ذهن بیننده مخابره می کنه که عطر داخلش هم خوشبو هست. ولی واقعاً اینجوری نیست.
    این عطر نشون داد که عطّارای عربی که عطرای سنگین و تند رو با هم ترکیب می کنن کارشون از عطّار لالیک بهتره.
    نظر دوستان و به دیده ی منّت می پذیرم.
    شریف عطّار
    ضمن تشکر از اطلاع رسانی
    منم اصلا از رایحه لالیک خوشم نمیاد.
    دوستان اگر کسی ادکلنی میخواد که بدون مواد مضر باشد من DNA کمپانی بیژن رو معرفی میکنم. و به همین دلیل هم مفتخر به کسب جایزه شد.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

[QUOTE=cyber861;6864474]

والا تو اراک دیگه آخریش رو یه نفر داشت خودم زدم تو گوشش.

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

راستی ببخشید 196 گفت.همون که تسار رو 170 میگفت.
    دیگه بدتر
    مشتری هم داره این بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

چه قیمتهای نازی داره این مغازه

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------

اگه مثله ماله خودمو بخوای که 15 سراغ دارم.(همون سمته راستیا ماله منه-کاپتان بلک ها)
    علی جان این کاپیتان بلکه با مال شما کمی فرق فکوله
    من اینو 2 سال پیش تو تهران داخل یک مغازه چرم فروشی تستیدم. خیلی بهتر از ایناییه که تو بازار هست و بر خلاف نمونه های موجود تو بازار با این اصلا آدم سر درد نمیگیره. ولی همون موقع 18 قیمت گرفته بودم.

14. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چان خیلی دوست دارم اون ارمانی رو داشته باشم اما 130به نظرت میارزه؟ اگه نشه یا ریچموند میگیرم یا نارسیس یا ایسی میاکی مشکی رو ریچموند 80 و نارسیس130 و ایسی 114 قیمت گرفتم به نظرت چطورزه اون بوچرون رو هم تست کردم از بوش خوشم نیومد یاس و مرکبات قاطی بود

16. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

[QUOTE=f.t.g;6864685]ضمن تشکر از اطلاع رسانی
    منم اصلا از رایحه لالیک خوشم نمیاد.
    دوستان اگر کسی ادکلنی میخواد که بدون مواد مضر باشد من DNA کمپانی بیژن رو معرفی میکنم. و به همین دلیل هم مفتخر به کسب جایزه شد.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------

دیگه بدتر
    مشتری هم داره این بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

چه قیمتهای نازی داره این مغازه

---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------

علی جان این کاپیتان بلکه با مال شما کمی فرق فکوله
    من اینو 2 سال پیش تو تهران داخل یک مغازه چرم فروشی تستیدم. خیلی بهتر از ایناییه که تو بازار هست و بر خلاف نمونه های موجود تو بازار با این اصلا آدم سر درد نمیگیره. ولی همون موقع 18 قیمت گرفته بودم.
    فرید جان او سمته راستی ها جعبش که با ماله من یکیه.شرکتش هم یکیه.دیگه خدا عالمه به داخلش

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

چان خیلی دوست دارم اون ارمانی رو داشته باشم اما 130به نظرت میارزه؟ اگه نشه یا ریچموند میگیرم یا نارسیس یا ایسی میاکی مشکی رو ریچموند 80 و نارسیس130 و ایسی 114 قیمت گرفتم به نظرت چطورزه اون بوچرون رو هم تست کردم از بوش خوشم نیومد یاس و مرکبات قاطی بود
    اینجور که بچه ها میگن این جان ریچموند موندگاری نداره.

نارسیسو کاره خیلی خوبیه.اینجا هنوزم 110 سراغ دارم.ولی وکیوم نیست(تست هم نشده البته)

18. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دادش اين مغازه اي كه اينارو ميفروخته كجاست؟احيانا تو بوستان پونك نيست؟يا شايدم آرياشهر؟
    در ضمن اين تراست بوش چه تريپيه؟
    Last edited by arsenal_mmm; 25-02-2012 at 12:25.

20. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •