سلام
راستش 50 فوق العاده است. من که seagate Goflex 500 دارم ، با سرعت حدود 20 کمی بالا و پایین، رایت و کپی میکنم.
البته لپتاپم USB2 است.
سلام
راستش 50 فوق العاده است. من که seagate Goflex 500 دارم ، با سرعت حدود 20 کمی بالا و پایین، رایت و کپی میکنم.
البته لپتاپم USB2 است.
من دو پارتیشن ساخته ام البته 50 گیگش رو آزاد گذاشته بودم.
با برنامه Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal پارتیشن بندی کردم.
این هم تست Read
قبل از دستکاری:
بعد از پارتیشن بندی:
خب این تست رو هم الان گرفتم:
ولی قبلا بالای 80Mb/s بود برای همین فایلها !!! تا 90 خورده ای هم میرسید.
Last edited by ursamajor; 19-10-2012 at 22:15.
ببخشید دوستان یه سوال داشتم :
یه مک بوک دارم که هاردش 160 هستش . دوتا هارد کسترنال 500 هم دارم که یکیش wd pasporty و اون یکی adata ضد ضربس . حالا میخوام یکیشو بجای هارد لب تاب بذارم داخل لب تابم . با توجه به اینکه گارانتی wd تموم شده ترجیح میدم اونو بزارم . فقط میخواستم بدونم برای اینکار این هارد sata داره ؟ مشکلی برای استفاده توی مک بوکم نیست ؟ خودم میتونم تعویضش کنم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
اگر هارد وسترن شما از سری جدید باشه پس usb native یا usb on board هست . بعبارت دیگه اینترفیس sata وجود ندارد (عکس زیر) .
![]()
راهی هست که بشه بدون باز کردنش فهمید on board هست یا نه ؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر نظر شما در مورد تست ها هستم!
فکر نکنم بدون باز کردن بشه فهمید . ولی اکثر مدلهای my passport essential که در سالهای اخیر تولید شده اند و همچنین مدل جدید my passport همگی بدین شکل تولید میشوند . در هر حال اگر اصرار به باز کردن باکس هارد دارید برای اینکه به باکس هارد صدمه وارد نشود (تا حد امکان) میتونید ویدئوی آموزشی باز کردن باکس هارد رو از لینک زیر دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه طوری پارتیشن بندی شده باشه که اطلاعات بر روی track های داخلی هارد کپی میشه . سرعت read و write اطلاعات بر روی track های بیرونی بیشتر از track های داخلی هست چون در بیرونی ترین track امکان ذخیره سازی بیشتری وجود دارد و در نتیجه با یکبار گردش پلاتر ، هد هارد بدون نیاز به جابجایی به اطلاعات بیشتری میتواند دسترسی داشته باشد . اگر این سرعت شما رو راضی نمیکنه میتونید روش زیر رو تست کنید .
همانطوریکه در تست HDtune دیده میشه در حجم تقریباً 150 گیگ سرعت کمتر از 100MB/s میشود در نتیجه یک پارتیشن primary به حجم 150 گیگ بسازید و فایلهایی که زیاد استفاده میکنید در این پارتیشن بریزید .
در داخلیترین ترک سرعت به 50MB/s کاهش پیدا خواهد کرد .
ویرایش : اولین پارتیشن 150 مگابایت باشه و برای حصول نتیجه بهتر توصیه میشه کلیه پارتیشنهای موجود رو حذف و مجدداً پارتیشن بندی کنید .
Last edited by ata.royalfalcon; 21-10-2012 at 20:26.
به این میگن یک جواب خوب و علمی. ممنون از پاسختون.
الان وضعیت پارتیشن بندی هارد اینجوری است:
چون فایل های پرکاربردم بیشتر از 50 گیگ نمیشد برای همین پارتیشن اولی رو 50 تایی کردم.
و یک نکته خیلی جالب!!! اولش که هارد رو اینجوری پارتیشن بندی کردم سرعت کپی 20 تا 30 مگ بیشتر نمی شد و لی بعد از یک روز سرعت به حدود 50 مگ رسید و بعد از 3-4 روز سرعت رسیده به 80 تا 90 مگ بر ثانیه!!! برام خیلی جالبه که چرا اینجوری شده. مگه با گذشت زمان تاثیری روی سرهت هارد میزاره؟!! (در همه تست ها هم از یک فایل استفاده شده و قبل از هر تست فایل قبلی پاک میشده.)
از کدوم سایت میتونم قیمت بروز و آپدیت شده هاردهای اکسترنال رو پیدا کنم؟
اکثر سایتها ماله گرون وسطاست بعضی ها هم که قیمت نزدن و ناموجود زدن.
کلا اگه بخوام یه رنج قیمت دستم بیاد غیر از پرس و جو از بازاریان ابله باید چیکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)