نرم افزار که فرقی نمی کنه رو هر گوشی نصب میشه فقط یه کم تو بازیها تاثیر داره .. مثلا ممکنه یه بازی سنگین بیاد که رو گوشیهای سخت افزار ضعیف اجرا نشه.
این گوشی فوق العادست دوست عزیز تو خریدش شک نکن راحت تا دو سه سال جوابگوی بازیها هست![]()
نرم افزار که فرقی نمی کنه رو هر گوشی نصب میشه فقط یه کم تو بازیها تاثیر داره .. مثلا ممکنه یه بازی سنگین بیاد که رو گوشیهای سخت افزار ضعیف اجرا نشه.
این گوشی فوق العادست دوست عزیز تو خریدش شک نکن راحت تا دو سه سال جوابگوی بازیها هست![]()
من حدوده یک ماهه پیش که خریدم هیچ I9000 با گارانتی پار مایکروتل تو بازار نبود . حتی از خود نماینده پار مایکروتل تو بازار موبایل هم پرسیدم که گفت دیگه ما گارانتی نمیکنیم و فقط i9003 دارند که اونم 4 گیگ هست با موتور پردازش گرافیکی ضعیف تر .
ولی تو بازار بگردی هنوز گالکسی اس پیدا میشه . ولی شنیدم قیمت ها یه کم بالا رفته .
من از پارس مایکروتل تهران پرسیدم، گفتند 16 گیگ دارند، 606 هزار تومن. البته 10 روز پیش!
ولی نمایندگی ارومیه گفت خیلی وقته با گارانتی نمیاریم و بیدون گارانتیشو خریدم ازش!
درضمن قیمت چینی با کره ای و ویتنامی ها فرق داره ها! دقت کنید!(البته فکر نکنم در کارایی فرق داشته باشه ولی در زمان فروش تاثیر گذار خواهد بود)
در مورد بازی هم، این گوشی خیلی قوی هست!
مثلا:
خیلی خیلی با کیفیت هستند، و با توجه به این که رام 2.3.4 قدرت پردازش این گوشی رو حداقل 2 برابر کرده، خیلی راحت بازی های با کیفیت تر رو هم پشتیبانی خواهد کرد!
جالب اینکه این بازی H.A.W.X رو من رو کامپیوتر هم بازی کرده بودم، دقیقا همونه! هم کیفیت، هم مرحله ها، کلا کپی برابر اصل هست!
البته خوب حجم بازی ها زیاده، من چند روزی الاف شدم تا دانلودشون کردم. بعضی هاشون حجمشون تا 900 مگابایت هم بالا میره!
(درضمن کسی بازی هارو بخواد در خدمتم، پیام خصوصی بدین!)
فکر نکنم گارانتی اصلی باشه آخه یه جا بود میگفت گارانتی اصلی میخوای 8 گیگ باید 570 پیاده شی
ورژنش هم 2.2
از علائدین گرفتم![]()
وقتی گوشی رو خریدم
چه برنامه هایی روش بریزم که بیشتر باهاش حال کنم
چه طور رام و غیره رو عوض کنم؟
Last edited by mojtaba007; 17-06-2011 at 13:05.
بله جناب mehdi_brg لطف کرد جواب داد:
گوشی I9000 ژیروسکوپ داره ؟
سلام
یه سوال برام پیش اومده :
تو صفحه اول این تاپیک cpu این گوشی رو اینتور معرفی کرده : ARM Cortex A8
ولی تو گوشیه من مشخصات cpu اینه :
ARMv7 processor rev2
اینا با هم چه فرقی دارن ؟
گوشیه من GT I9000 هستش
سنسور ژیروسکوپ نداره ولی چند تا سنسور داره که مجموعشون کاره ژیروسکوپ رو میکنن ( در واقع میشه بگیم داره ! )
یعنی اون برنامه هایی که با ژیروسکوپ کار میکنه روی این جواب میده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)