تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 500 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

معمولا قیمت در سایت اپل با اینکه از نظر کیفیت هر سال بهتر می شه، ثابته. یعنی از اول 2010 تا الان که 4 سری از ایر ارائه شده قیمت همون 999 دلار بوده اما تو کشور ما معمولا با اومدن سری جدید قیمت مدل قبلی هم گرون می شه. کلا هر اتفاقی در هر ضمینه ای که بیوفته بی ربط یا با ربط قیمت همه چی می ره بالا
    یعنی قیمت مدل 2010 هم الان تو ایران بالاتر رفته؟!
    اطلاع ندارید چند تومنه؟ (بالاخره باید کمتر از مدل 2011 باشه دیگه)

در مورد پخش فیلم، شوخی می کنی دیگه؟ خیلی اپلو دست کم گرفتی
    فیلم بلوری هم میاره؟ داغم نمیکنه؟

---
    dvd rom که نداره باید برنامه ها رو با فلش مموری نصب کرد؟ ویندوز هم میشه ریخت؟
    hdmi نداره. آیا تبدیلهایی هست که این قابلیت رو پیدا کنه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی داره. وقتی مدل جدید میاد، واسه اینکه مدل قبلی راحت تر فروش بره مدل جدید رو خیلی گرون می کنن. اگه مدل قبلی تعدادش زیاد باشه قیمتش حدود 50 تومان بالا می ره ولی اگه هم زمان با اومدن جدید قبلی تعدادش کم بشه قیمت اونم تا از 100 تا 200 می ره بالا. مثلا پارسال این موقه 323 که هم قیمت 723 بود تا 2450 رسید. 2011 که اومد اولش حد اقل 3 میلیون بود و 323 هم تا 2650 رفت بالا. حساب کتاب نداره. تو گوگل سرچ کنی نقش، سایتش میاد و لیست قیمت داره که با کسر 100 تا 200 تومان می شه قیمت تقریبی بازار رو بدست آورد
    راستش من فیلم بلوری نداشتم، فقط ام کی وی با کیفیت 1080 تست کردم مشکلی نداشته. با سیستم عامل مک کارهای ساده رو انجام می دی به حدی خنکه که فکر می کنی خاموشه و اصلا گرم نمی شه
    آره دیگه یا باید با فلش بریزی یا دی وی دی رام اکسترنال بگیری. بله اما فقط ویندوز 7. البته بقیه هم نصب می شه اما از نظر درایور دیگه فقط 7 از طرف اپل پشتیبانی می شه. بله تبدیل هایی هست که به مانیتور های سی آر تی و دی وی آر و یا اچ دی ام آی وصل می کنه. تو خود ایران هم هست زیادم هست. قیمت دی وی آر 45 تومانه سی آر تی 55 تومانه ولی قیمت آچ دی ام آی رو نمی دونم

3. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تو گوگل سرچ کنی نقش، سایتش میاد و لیست قیمت داره که با کسر 100 تا 200 تومان می شه قیمت تقریبی بازار رو بدست آورد
    سایتها رو میدونم ولی قیمت مدل 2010 رو که نزدن..

5. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایتها رو میدونم ولی قیمت مدل 2010 رو که نزدن..
    تو پی دی اف لیست قیمتش مدل 2010 هم داشت؟
    اگه سایت نقش قیمت نزده خوب شاید تموم کرده. البته اگه مقایسه کنی فکر نکنم خودت بری دنبال 2010
    از خیلی نظرها بهبود داشته، مثلا نور زیر کیبرد یا همون بک لیت در مدل 2010 وجود نداشت که در مدلی که همین چند ماه پیش اومد اضافه شد. الان از نظر قیمت هم به تعادل رسیده

7. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام .دوستان لطفا راهنماییم کنید بد گیج شدم
    من نزدیک 2 ماه پیش تصمیمم برای خریدن مک پرو مدل mc700 قطعی بود اما با خوندن پست تعدادی از دوستان در سایتهای مختلف منصرف شدم .و سراغ مارکهای دیگه رفتم اما تو مارکهای دیگه با اینکه تنوع زیادی دارن اما تا حالا چیزی باب دلم نبوده یا بهتر بگم من هنوز دلم پیشه اپل گیره و علی رغم نیازی که به لپ تاپ دارم هنوز نتونستم مورد مناسبی پیدا کنم .چندتا سوال کلی در مورد اپل دارم امیدوارم با جوابهای شما دوستان عزیز تکلیف خودم با اپل روشن کنم ویا این مدل بخرم و با نه...... قبلا از شما متشکرم.
    1.من دانشجو رشته کنترل هستم و برنامه هایی که استفاده میکنم مثل مطلب و pcs7 رم زیادی ازسیستم میکشند.آیا این مدل پاسخگوی من هست؟
    2.زیاد اهل بازی نیستم و لپتاپ بیشتر برای برنامه هایی که گفتم و وبگردی وتایپ میخوام.
    3.میدونم که ححجم آپدیت بین 400 تا 500 مگه با توجه به نحوه ارتباط من با شبکه یعنی ایرانسل آیا اگر من آپدیت نکنم یا دسترسی به شبکه نداشته باشم مکم غیر فعال میشه؟
    4.آیا این مدل یعنی mc700 قابلیت ارتقا رم وسی پی یو را دارد یا خیر
    5.میدونم با یک برنامه که اسمش یادم نیست و همرا لپ تاپ ارائه میشه میتونم ویندوز 7 نصب کنم آیا این ویندوز یک ویندوزه کامله یا نه فقط یک شبیه ساز ویندوز؟
    6.من شنیدم که لپ تاپهای اپل با ویندوز از یک لپ تاپ معمولی هم کارایی کمتری دارند ؟آیا صحت دارد
    7.آیا در صورت بروز مشکل سخت افزار یا نرم افزاری در ایران تعمیر میشوند؟من شنیدم که نقش برای تعمیر میفرسته امارات
    8.با استفاده از مبدل تاندر بلت به یو اس بی و فرضا اتصال ک هارد اکسترنال من میتونم از ماکزیمم چه سرعتی در انتقال اطلاعات استفاده کنم .

ببخشید میدنم سوالام خیلی زیاد بودن اما لطفا با حو صله جواب بدید....قبلا و قلبا متشکرم.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    مورد اول یا تجربه ی کار با اپل و مک نداشتن یا از حسادت خواستن این پدیده ی خوب فقط مال خودشون باشه و کس دیگه ای به بهشت اپل پا نذاره
    1 بله صد در صد
    2 همون مدل ام سی 700 واسه شما ایده آل و کاملا مناسبه
    3 نه غیر فعال نمی شه. مک مثل ویندوز نیست که احتیاج به سریال یا رجیستر کردن داشته باشه. با آپدیت ها هم یه سری امکانات جدید اضافه می شه هم یه سری از ایراد ها و باگ ها رفع می شه. اسمش یادم نیست اما سایت هایی هستن که فایل های دلخواه شمارو با هر حجمی که باشه دانلود می کنن و در حداقل تایم ممکن با پست درب منزل تحویلتون می دن با هزینه ی خیلی کم
    4 فکر نمی کنم تو هیچ لپ تاپی غیر از رم و هارد، قطعه ی دیگه ای قابل ارتقاء باشه. اپل هم مستثنی نیست و رم و هاردش قابل ارتقاست
    5 بله برنامه ی بوت کمپ. نه مجازی نیست و یک ویندوز کامله. یعنی دوال بوت. البته برنامه ای هم هست به اسم پارالل که با اون می شه به صورت مجازی در مک ویندوز نصب کرد
    6 چرت گفتن و مطلقا صحت نداره. البته ویندوز از مک سنگین تره ولی سخت افزار قوی تر از این حرف هاست و کمبودی حس نمی شه
    7 اگه همون اول سالم باشه و درست کار کنه معمولا خراب نمی شه مگر بر اثر حادثه. جدیدا چندتا شرکت هستن که تو خود ایران تعمیر می کنن و حتی یکی بود که مانیتورش مشکل داشت و یک هفته ای مانیتورش رو عوض کردن و بهش دادن
    8 این دیگه بستگی داره به هارد لپ تاپ. مثلا هاردهای معمولی حداکثر 80 مگ سرعت رید و رایت دارن، حالا اگه هارد یا فلشی که وصل کردین هم تا این حد کشش داشته باشه حداقل 70 مگ در ثانیه رو جواب می ده. اما اگه هارد اس اس دی بگیرین تا 550 مگ در ثانیه هم امکان پذیره که خب قیمت اس اس دی هنوز بیش از حد بالاست (128 گیگش حدود 360 تومان قیمت داره)
    هیچ مشکلی نیست و شما تا ابد هم سئوال بپرسی اینجا بی منت جواب داده می شه

10. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تو پی دی اف لیست قیمتش مدل 2010 هم داشت؟
    اگه سایت نقش قیمت نزده خوب شاید تموم کرده. البته اگه مقایسه کنی فکر نکنم خودت بری دنبال 2010
    از خیلی نظرها بهبود داشته، مثلا نور زیر کیبرد یا همون بک لیت در مدل 2010 وجود نداشت که در مدلی که همین چند ماه پیش اومد اضافه شد. الان از نظر قیمت هم به تعادل رسیده
    کمترینش 1 و 690 تومنه که فکر کنم 2010 هست. با توجه به cpu این رو میگم. چون 2011 ها i5 هستند
    از 2011 ها کمترینش 1 و 840 تومنه! خیلی زیاده. قیمت سایت خود اپل 999 دلاره. هرچقدرم بخوان روش بکشن باید مثلا بشه 1 و 500-600 تومن. این محصولات اپل رو با چه معیاری تو ایران قیمت تعیین میکنن؟!
    Last edited by Nocturne; 26-10-2011 at 23:54.

12. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کمترینش 1 و 690 تومنه که فکر کنم 2010 هست. با توجه به cpu این رو میگم. چون 2011 ها i5 هستند
    از 2011 ها کمترینش 1 و 840 تومنه! خیلی زیاده. قیمت سایت خود اپل 999 دلاره. هرچقدرم بخوان روش بکشن باید مثلا بشه 1 و 500-600 تومن. این محصولات اپل رو با چه معیاری تو ایران قیمت تعیین میکنن؟!
    خب شما 1500 تا 1550 بده ام سی 700 از سری پرو بگیر خیلی قوی تر و بهتره. اون 999 دلار تازه قیمت تک فروشیه و کسی که تعداد می خره خیلی کمتر پول می ده
    با این معیار که مملکت بی قانونه و هیچ نظارتی در کار نیست. فروشنده هم سوء استفاده می کنه که اپل اسم و برند خاصیه و کسی که می خواد اپل بخره حتما رو گنج نشسته و هر قیمتی که بگیم می ده. البته متاسفانه واقعا هستن کسایی که بدون هیچ سئوال و هیچ چونه زدنی هر قیمتی که فروشنده تعیین می کنه خیلی سریع می دن و حتی دوست دارن گرون تر باشه که بتونن بیشتر فخر فروشی کنن

14. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سعید جان ممنون از پاسخ گویی شما.یک سوال دیگه
    همینطور که میدونی الان همه مدلهای تو بازار از مارکهای مختلف چینی هستن.اپل هم از این مستثنی نیست.اما آیا مدل آمریکایی تو بازار پیدا میشه یا اگر نه مدلهای چینی چهجوری هستن کیفیت محصول اصلی را دارن یا نه .مورد تایید خود اپل که هستن ؟ودوم اینکه همراه لپ تاپ چه چیزایی باید یاشه؟ شما خرید از دیجی کالا را تایید میکنی یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام آپدیت می خواد خیلی زود به زود
    پولی نیست اما حجمش معمولا بین 300 تا 500 مگه که بهتره از خود سایت گرفته شه تا هم سریع تر دانلود بشه هم دفعات بعدی هم قابل استفاده باشه
    سلام آقا سعید ازینکه من رو به خرید ۷۲۴ متقاعد کردین واقعا ممنونم. دیگه هیج وقت سراغ برندهای دیگه نمیرم.
    آقا سعید حتما لازمه که آپدیت کنیم؟ حتی من که تازه گرفتم؟ از کجا برم واسه آپدیت؟
    میشه چند تا سایتم مهرفی کنین واسه دانلود رایگان نرم افزارهاش.
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •