تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 1049 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

سلام
    من یه پلاسما پاناسونیک گرفتم+بلوری+ر*س*ی*و*ر اچ دی
    می خوام یه سینمای خانگی بگیرم،بین ای دوتا،کدوم رو پیشنهاد می کنین؟چرا؟
    PANASONIC PT980PIONEER
    HTZ787 DVD

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب رایان و دیگر دوستان خبر ندارید Denon 1312xp کی ممکنه وارد ایران بشه؟
    همین Denon 1311xp چه ماهی وارد شده بود که احتمال بدیم 1312xp هم توی همون ماه وارد میشه؟

چون بلندگوهای 1312 کوچکتر از 1311 است راحت تر میشه تو میز تلویزیون جاش داد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تو مشخصات اسپیکرهای Denon 1311 ، بطور مثال اسپیکرهای جلو رو فرکانسش رو زده 150 هرتز تا 20 کیلوهرتز.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی RS77 اسپیکرهای جلوش 35 تا 30 کیلوهرتز.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی هم تو صدای بم و هم صدای زیر دنون خیلی پایین تره. پس چرا از هر کسی که استفاده کرده می پرسم میگه دنون بخر؟؟؟ لطفا یکی درست و حسابی منو منو راهنمایی کنه.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید تلویزیونهای سونی فرمت MKV رو پخش نمیکنه. آیا سینما خانگی های سونی هم همین مشکل رو دارن؟ مرسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل های D355 و D455 چیه ؟ قیمتشون بین 300 تا 400 هست .

راستی یه سوال کلی :
    من احتمالا تا چند وقته دیگه تلوزیون پلاسمای 43 اینچ میگیرم . ولی نمیخام بابت سینما خانگی بیشتر از 350 بدم .
    به نظرتون با این پول سینمای خانگی بگیرم یا یه سیستم ظبط صوت مثلا 5000 وات ( مثل پایونیر مدل TODOROKI RSM 400DV ) ؟

کسی نظری نداره ؟
    راستی نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟ میتونه جای سینمای خانگی را بگیره ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من یه پلاسما پاناسونیک گرفتم+بلوری+ر*س*ی*و*ر اچ دی
    می خوام یه سینمای خانگی بگیرم،بین ای دوتا،کدوم رو پیشنهاد می کنین؟چرا؟
    PANASONIC PT980PIONEER
    HTZ787 DVD

به نظرم شما باید یه سینما بگیری که آمپلی فایرش صداهای HD رو ساپورت کنه.چون شما بلوری پلیر دارید و مطمئنا بلوریتون رو هم می خواید به سینما وصل کنید.سعی کنید بودجتون رو بیشتر کنید و یه سیستم بهتر و با امکانات بیشتر تهیه کنید.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان و دیگر دوستان خبر ندارید Denon 1312xp کی ممکنه وارد ایران بشه؟
    همین Denon 1311xp چه ماهی وارد شده بود که احتمال بدیم 1312xp هم توی همون ماه وارد میشه؟

چون بلندگوهای 1312 کوچکتر از 1311 است راحت تر میشه تو میز تلویزیون جاش داد.
    دقیق یادم نیست که 1311 کی وارد شد ولی حدودا فکر کنم زمستون بود.

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

ممنون
    نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل های D355 و D455 چیه ؟ قیمتشون بین 300 تا 400 هست .

راستی یه سوال کلی :
    من احتمالا تا چند وقته دیگه تلوزیون پلاسمای 43 اینچ میگیرم . ولی نمیخام بابت سینما خانگی بیشتر از 350 بدم .
    به نظرتون با این پول سینمای خانگی بگیرم یا یه سیستم ظبط صوت مثلا 5000 وات ( مثل پایونیر مدل TODOROKI RSM 400DV ) ؟
    سینما خانگی کلا اصول کارش با یک ضیط صوت فرق می کنه.ضبط صوت های 5.1 کانال می تونند تا حدی جایگزین سینمای خانگی باشند و حتی موزیک بهتری ارایه می دهند ولی یه ضبط صوت 2.1 کانال مناسب موزیک طراحی شده و اصلا نمی تونه جایگزین سینمای خانگی باشه.

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

ببخشید تلویزیونهای سونی فرمت MKV رو پخش نمیکنه. آیا سینما خانگی های سونی هم همین مشکل رو دارن؟ مرسی
    بله.البته به چشم یک مشکل نباید به این موضوع نگاه کرد.

9. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما خانگی کلا اصول کارش با یک ضیط صوت فرق می کنه.ضبط صوت های 5.1 کانال می تونند تا حدی جایگزین سینمای خانگی باشند و حتی موزیک بهتری ارایه می دهند ولی یه ضبط صوت 2.1 کانال مناسب موزیک طراحی شده و اصلا نمی تونه جایگزین سینمای خانگی باشه.

.
    کلا میشه بگید چه سیستمی ( حالا چه سینمای خانگی ، چه ضبط صوت ، چه تلوزیون هایی که میتونن فایل تصویری پخش کنن ) میتونه فایل های MP4 یا mkv یا divx با کیفیت 720p را اونم حجم بالا ( مثلا بالای 4 گیگ ) میتونه پخش کنه ؟

یه سوال دیگه : نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟
    Last edited by mehdi30nema; 17-09-2011 at 08:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

کلا میشه بگید چه سیستمی ( حالا چه سینمای خانگی ، چه ضبط صوت ، چه تلوزیون هایی که میتونن فایل تصویری پخش کنن ) میتونه فایل های MP4 یا mkv یا divx با کیفیت 720p را اونم حجم بالا ( مثلا بالای 4 گیگ ) میتونه پخش کنه ؟

یه سوال دیگه : نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟
    شما اگه میخوای همه نوع فایلی رو پخش کنی دو راه داره:
    1- استفاده از USB تلویزیونهای SAMSUNG
    2- استفاده از WD Multimedia Player که از نظر هزینه به صرفه تره و می تونید هر تلویزیون یا سینمایی که دوست داشتین در کنارش بگیرین.

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من یک سینما خانگی C655W سامسونگ دارم و می خوام پلیر اون رو با C5550W عوض کنم چون باندهای هر دو مدل مثل هم هست. آیا سام سرویس یا جای دیگه پلیر تنها این مدل رو داره ؟ یا جایی هست که بتونم عوض کنم ؟ این کار رو هم به این دلیل می خوام انجام بدم که سینما خانگی فایلهای MKV رو پخش نمیکنه و من فایلها رو با تلویزیون سامسونگم پخش می کنم و از خروجی اپتیکال تلویزیون به سینما خانگی وصل کردم ولی صدای دالبی 5.1 از سینما پخش نمیشه و فقط صدای استریو رو ساپورت میکنه ( البته هنوز یک روشی هست که امتحان نکردم اگر جواب داد که هیچ اگر نه باید یک راه حلی پیدا کنم ) و می خوام پلیر دستگاه رو عوض کنم که MKV پخش کنه و صدای دالبی هم از سینما پخش بشه به مدیا پلیر هم فکر کردم که بگیرم ولی اگه پلیرش عوض بشه خیلی بهتره یا نهایتاً سینما رو بفروشم و یکی دیگه بخرم. آیا مشتری برای سینما با 6 ماه کار کرد پیدا میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •