سلام
من یه پلاسما پاناسونیک گرفتم+بلوری+ر*س*ی*و*ر اچ دی
می خوام یه سینمای خانگی بگیرم،بین ای دوتا،کدوم رو پیشنهاد می کنین؟چرا؟
PANASONIC PT980PIONEER
HTZ787 DVD
![]()
سلام
من یه پلاسما پاناسونیک گرفتم+بلوری+ر*س*ی*و*ر اچ دی
می خوام یه سینمای خانگی بگیرم،بین ای دوتا،کدوم رو پیشنهاد می کنین؟چرا؟
PANASONIC PT980PIONEER
HTZ787 DVD
![]()
جناب رایان و دیگر دوستان خبر ندارید Denon 1312xp کی ممکنه وارد ایران بشه؟
همین Denon 1311xp چه ماهی وارد شده بود که احتمال بدیم 1312xp هم توی همون ماه وارد میشه؟
چون بلندگوهای 1312 کوچکتر از 1311 است راحت تر میشه تو میز تلویزیون جاش داد.
تو مشخصات اسپیکرهای Denon 1311 ، بطور مثال اسپیکرهای جلو رو فرکانسش رو زده 150 هرتز تا 20 کیلوهرتز.
ولی RS77 اسپیکرهای جلوش 35 تا 30 کیلوهرتز.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی هم تو صدای بم و هم صدای زیر دنون خیلی پایین تره. پس چرا از هر کسی که استفاده کرده می پرسم میگه دنون بخر؟؟؟ لطفا یکی درست و حسابی منو منو راهنمایی کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید تلویزیونهای سونی فرمت MKV رو پخش نمیکنه. آیا سینما خانگی های سونی هم همین مشکل رو دارن؟ مرسی
کسی نظری نداره ؟
راستی نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟ میتونه جای سینمای خانگی را بگیره ؟
به نظرم شما باید یه سینما بگیری که آمپلی فایرش صداهای HD رو ساپورت کنه.چون شما بلوری پلیر دارید و مطمئنا بلوریتون رو هم می خواید به سینما وصل کنید.سعی کنید بودجتون رو بیشتر کنید و یه سیستم بهتر و با امکانات بیشتر تهیه کنید.
دقیق یادم نیست که 1311 کی وارد شد ولی حدودا فکر کنم زمستون بود.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
سینما خانگی کلا اصول کارش با یک ضیط صوت فرق می کنه.ضبط صوت های 5.1 کانال می تونند تا حدی جایگزین سینمای خانگی باشند و حتی موزیک بهتری ارایه می دهند ولی یه ضبط صوت 2.1 کانال مناسب موزیک طراحی شده و اصلا نمی تونه جایگزین سینمای خانگی باشه.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
بله.البته به چشم یک مشکل نباید به این موضوع نگاه کرد.
کلا میشه بگید چه سیستمی ( حالا چه سینمای خانگی ، چه ضبط صوت ، چه تلوزیون هایی که میتونن فایل تصویری پخش کنن ) میتونه فایل های MP4 یا mkv یا divx با کیفیت 720p را اونم حجم بالا ( مثلا بالای 4 گیگ ) میتونه پخش کنه ؟
یه سوال دیگه : نظرتون در مورد ظبط LG مدل MDS 715S چیه ؟
Last edited by mehdi30nema; 17-09-2011 at 08:27.
شما اگه میخوای همه نوع فایلی رو پخش کنی دو راه داره:
1- استفاده از USB تلویزیونهای SAMSUNG
2- استفاده از WD Multimedia Player که از نظر هزینه به صرفه تره و می تونید هر تلویزیون یا سینمایی که دوست داشتین در کنارش بگیرین.
![]()
سلام من یک سینما خانگی C655W سامسونگ دارم و می خوام پلیر اون رو با C5550W عوض کنم چون باندهای هر دو مدل مثل هم هست. آیا سام سرویس یا جای دیگه پلیر تنها این مدل رو داره ؟ یا جایی هست که بتونم عوض کنم ؟ این کار رو هم به این دلیل می خوام انجام بدم که سینما خانگی فایلهای MKV رو پخش نمیکنه و من فایلها رو با تلویزیون سامسونگم پخش می کنم و از خروجی اپتیکال تلویزیون به سینما خانگی وصل کردم ولی صدای دالبی 5.1 از سینما پخش نمیشه و فقط صدای استریو رو ساپورت میکنه ( البته هنوز یک روشی هست که امتحان نکردم اگر جواب داد که هیچ اگر نه باید یک راه حلی پیدا کنم ) و می خوام پلیر دستگاه رو عوض کنم که MKV پخش کنه و صدای دالبی هم از سینما پخش بشه به مدیا پلیر هم فکر کردم که بگیرم ولی اگه پلیرش عوض بشه خیلی بهتره یا نهایتاً سینما رو بفروشم و یکی دیگه بخرم. آیا مشتری برای سینما با 6 ماه کار کرد پیدا میشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)