نرم افزاری برای اینکه از گوشی سونی اریکسون ویواز به عنوان وب کم استفاده کنم
نرم افزاری برای اینکه از گوشی سونی اریکسون ویواز به عنوان وب کم استفاده کنم
داشتم توی گوگل سرچ می کردم که دیدم ان 900 نوکیا برای اندروید -- شده!
گفتم شاید یه امید کوچولویی برای ما ویواز دارا ایجاد شه!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی که باعث میشه احتمالا هکی واسه آندروید نیاد واسه ویواز اینه که حافظه داخلی ویواز کمه
n900 چیزی که داره 32 گیگ حافظه داخلیه![]()
تو اینکه ویواز میتونه اندروید رو اجرا شک نکنید به چند دلیل:
1) 256 مگ رم داره که این رم دقیقا اندازه رم گوشی motorola milestone که به سخت افزار ش خیلی شبیه به ویواز ولی پایین تره (سی پی یو ش 600 مگا هرتز هست)
2) رام ش 512 مگ هست اندازه X8 و چند تا اندروید ضعیف دیگه...
3) ویواز چیپ گرافیکی (همون کارت گرافیک خودمون) داره به مدل PowerSGX530 که جزوه کارت گرافیک های قدرتمند گوشی هست
4) از همه مهمتر CPU 720 مگاهرتز از نوع Cortex-A8 هست اونم تو چیپ OMAP3630 که خیلی خوفه برای خودش الان Galaxy ACE سامسونگ تو گوشی های ازرون قیمت تا بیشتر از 300 تومن گوشی خوبی هست که CPU 800 مگا هرتز هست و ویواز 720 مگا هرتز از نوع Cortex
وچند تا دلیل دیگه الان یادم نیست
اون 32 گیگ رم که میگید مربوط به Storage هست مثل رم های MicroSD که تو گوشی میندازند هر گوشی میتونه اونو داشته باشه
فکر میکنم داره تو موبایلستان رو ببینید فکر مکینم پیدا کنیدنرم افزاری برای اینکه از گوشی سونی اریکسون ویواز به عنوان وب کم استفاده کنم
بتونم براتون اپ میکنم ولی الان نمتیونم
یه پلیر خوب که dvd . divx, mkv ...رو ساپورت کنه برای ویواز نیست ؟من فعلا با جت زیرنویس رو می چسبنوم و کانورت میکنم به mp4
وای اگه بشه چی میشه .خود منم مونده بودم که سخت افزارهای نسبتا خوبی رو سونی واسه چی رو ویواز گذاشته
من شخصاً حاضرم کمک نقدی کنم به اون هـکری که بتونه ویواز رو واسه آندروید هـک کنه ! (جداً ویوازداران ایرانی دور هم جمع شن، نفری 5 دلار هم بذارن، چند ده هزار دلار میشه !)
آقا 2.3 هم نخواستیم، به Froyo راضیایم![]()
من 15 دلار میدم فقط شما تبدیلش کنید![]()
من 30 دلار
بعدییییییی؟نبود؟؟؟؟
30 1
30 2
30 ....
فروخته شد؟![]()
یعنی راهی نداره که بشه ماله ان 900 رو بزنیم رو ویواز؟
کسی برنامه خام اندروید رو نداره شاد یشه باهاش ور رفت
نمیشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)