تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 472 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان

موتور EF7 بنزینی چی هست ؟ ماشین مشابهی هست با همچین موتوری ؟

پایه گازسوزشم هم در کل حسابش جداست

ضمن اینکه به نظرتون بین 405 و ای اف سون ، نظر موافقتون در مورد ای اف 7 مثبته ؟
    تا جایی که من اطلاع دارم
    دنا هم همشون و سورن هم بعضی سری هاشون (که جدیدا ندیدم با موتور XU7 ثبت نام کنن) و یه مدل از سمند LX هستن که EF7 هستن
    جدیدا EF7 با قابلیت توربو شارژ رو سورن نصب شده
    من خودم چند روز پیش یه LX با موتور EF7 با سیستم مالتی پلکس ثبت نام کردم و منتظرم برسه
    حالا اینکه انتخاب من درست بوده تا چه حد مشخص نیست
    ولی حتما قبلش تحقیق کن

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تعویض تسمه دینام سمند ef7 توسط شخص راننده

دوستانی که سمند موتور ملی یا ef7
    دارن خواستم با عکس و نقشه ای که خودم تهیه کردم استفاده کافی رو ببرن و در موقع پاره شدن تسمه فقط با یه اچار دو سر رینگ نمره 19 و تسمه یدکی بدون کمترین هزینه تسمه پاره شده ماشینشونو عوض کنند.
    Last edited by arshiazx; 19-02-2016 at 17:31.

4. 4 کاربر از arshiazx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

موتور EF7 بنزینی چی هست ؟ ماشین مشابهی هست با همچین موتوری ؟

پایه گازسوزشم هم در کل حسابش جداست

ضمن اینکه به نظرتون بین 405 و ای اف سون ، نظر موافقتون در مورد ای اف 7 مثبته ؟
    با این موتور تا حالا سمند LX و سورن و دنا تولید شدن
    زمزمه هایی هم مبنی بر تولید پرشیا (پژو پارس) با این موتور شنیده میشه که تابحال رد یا تایید نشدن

من الان یک سال و نیمه که سمند LX EF7 دارم و از ماشین راضیم
    مصرف سوختش خوبه و ماشین طی این یک سال اذیت خاصی نکرده
    بجز مشکلات کیفی پایین مونتاژ که ربطی به موتور نداره، هیچ مشکلی از ماشین ندیدم. قبل از این هم پژو 405 با موتورTU5 داشتم.
    البته بگم که من این ماشینو دارم با ماشینای ایرانی مقایسه میکنم وگرنه خودم سالها ماشین خارجی سوار میشدم و اغلب تویوتا داشتم.
    در مقایسه با تویوتا تنها مزیت این ماشین اینه که صدای داخل و بیرون خیلی کمتر جابجا میشه و دیگه هیچ مزیتی حتی به تویوتاهای ۱۰ سال پیش هم نداره و کیفیت مونتاژ به مراتب پایینتری داره.

جدیدا هم دوستان میگن با داشبورد جدید میزنن که البته من ندیدم ولی اگه اینطور باشه عملا یه پسرفته چون داشبورد جدید ایران خودرو همونیه که روی پژوهای خونواده ۴۰۵ میذاره و از پلاستیک خشک و شکننده به جای متریال نرم و اسفنجی فعلی استفاده شده

من به شخصه دوگانه سوز این ماشینو بیشتر از بنزین سوزش ترجیه میدم (خودم بنزین سوز دارم)

6. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این موتور تا حالا سمند LX و سورن و دنا تولید شدن
    زمزمه هایی هم مبنی بر تولید پرشیا (پژو پارس) با این موتور شنیده میشه که تابحال رد یا تایید نشدن

من الان یک سال و نیمه که سمند LX EF7 دارم و از ماشین راضیم
    مصرف سوختش خوبه و ماشین طی این یک سال اذیت خاصی نکرده
    بجز مشکلات کیفی پایین مونتاژ که ربطی به موتور نداره، هیچ مشکلی از ماشین ندیدم. قبل از این هم پژو 405 با موتورTU5 داشتم.
    البته بگم که من این ماشینو دارم با ماشینای ایرانی مقایسه میکنم وگرنه خودم سالها ماشین خارجی سوار میشدم و اغلب تویوتا داشتم.
    در مقایسه با تویوتا تنها مزیت این ماشین اینه که صدای داخل و بیرون خیلی کمتر جابجا میشه و دیگه هیچ مزیتی حتی به تویوتاهای ۱۰ سال پیش هم نداره و کیفیت مونتاژ به مراتب پایینتری داره.

جدیدا هم دوستان میگن با داشبورد جدید میزنن که البته من ندیدم ولی اگه اینطور باشه عملا یه پسرفته چون داشبورد جدید ایران خودرو همونیه که روی پژوهای خونواده ۴۰۵ میذاره و از پلاستیک خشک و شکننده به جای متریال نرم و اسفنجی فعلی استفاده شده

من به شخصه دوگانه سوز این ماشینو بیشتر از بنزین سوزش ترجیه میدم (خودم بنزین سوز دارم)
    مصرف سوختش چقدره برادر ؟؟؟ در شهر و در جاده ؟

یکی از دوستان 89 داره البته پایه گاز سوز و راضیه ، چندسری هم که سوار شدیم سواری قابل قبولی داره حداقل در مسافت طولانی بین شهری

من خودمم ترجیحم به پایه گازسوزش هست منتها با تکسوز بودنش هم مشکلی ندارم البته اگر مصرفش معقول باشه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

این ماشین از نظر کیفیت مونتاژ مخصوصا تزیینات داخلی بسیار ضعیف هست
    ولی از نظر موتور توی یکسال و خورده ای که دارم ازش استفاده می کنم معقول هست و فنی مشکل خاصی نداشته(بجز نشت واسکازین که خودم با یکساعت وقت و یک چسب سیلیکون برای همیشه حلش کردم)
    مصرف سوختش معقوله ولی در مقایسه با ال 90 به نظرم مصرفش بیشتر هست
    این ماشین توی جاده سواری بهتر و مصرف جالبتری داری و در شهر کند عمل می کنه مخصوصا که کپ اول حرکت را هم خواهد داشت
    در مجموع اگر مشکلات کیفیت پایین مونتاژش را نادیده بگیریم در رنج قیمتی خودش ماشین جالبی خواهد بود

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مصرف سوختش چقدره برادر ؟؟؟ در شهر و در جاده ؟

یکی از دوستان 89 داره البته پایه گاز سوز و راضیه ، چندسری هم که سوار شدیم سواری قابل قبولی داره حداقل در مسافت طولانی بین شهری

من خودمم ترجیحم به پایه گازسوزش هست منتها با تکسوز بودنش هم مشکلی ندارم البته اگر مصرفش معقول باشه
    والا اینجور که من حساب کردم مصرفش بین 6.7 لیتر در شرتیط ایده آل تا 8 لیتر در شرایط تحت فشار متغیره

توی جاده یه مسیر 2000 کیلومتری که میرفتم و خیلی جاها بخاطر شرایط جاده و سبقت هایی که لازم بود معکوس کشیدم و یکم هم برای اینکه ببینم ماشین تحت فشار چطور عمل میکنه گاز میدادم و حتی سرعت بالای 200 هم برای مدت 15-20 دقیقه رفتم، مصرف بنزینم برای کل مسیر تقریبا 150 لیتر بود

البته تجربه من میگه ماشینهای ایرانی سوخت مشخصی ندارن چون توی فرومها دیدم بعضی از دوستان سوخت 9 لیتر یا کمتر و بیشتر هم گفتن ولی میانگین مصرف ماشین من 6.7 لیتره

الان چند ماهه برای دانشگاه اومدم دماوند ساکن شدم و مرتب میرم تهران و میام و اغلب هم با عجله میرم و سرعت غیر مجاز هم میرم خیلی وقتا و به طورمیانگین هر خونهء نمایشگر میزان بنزین، برای ۲ بار رفت و برگشتم بین تهران و دماوند کفایت میکنه.

چند روز پیش هم دوستم ماشینمو گرفته بود یکم کار داشت و زمان تعویض روغنش هم شده بود. این بنده خدا میره روغن عوض کنه لطف میکنه و میده موتورشم با این محلولهای شستشو بشورن. میگفت خود مکانیک تعجب کرده بود انقدر مصرفش کم بود و میگفت من این محلولو میذارم برای پژو یا زانتیا به ۲ دقیقه هم نمیکشه که تموم میشه ولی روی این ماشین بیش از ۳ دقیقه کار کرد.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

10. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این ماشین از نظر کیفیت مونتاژ مخصوصا تزیینات داخلی بسیار ضعیف هست
    ولی از نظر موتور توی یکسال و خورده ای که دارم ازش استفاده می کنم معقول هست و فنی مشکل خاصی نداشته(بجز نشت واسکازین که خودم با یکساعت وقت و یک چسب سیلیکون برای همیشه حلش کردم)
    مصرف سوختش معقوله ولی در مقایسه با ال 90 به نظرم مصرفش بیشتر هست
    این ماشین توی جاده سواری بهتر و مصرف جالبتری داری و در شهر کند عمل می کنه مخصوصا که کپ اول حرکت را هم خواهد داشت
    در مجموع اگر مشکلات کیفیت پایین مونتاژش را نادیده بگیریم در رنج قیمتی خودش ماشین جالبی خواهد بود
    متاسفانه کیفیت پایین مونتاژ دیگه جزو مشخصه های محصولات تولیدی ایران خودرو و سایپا شده
    اگه یه ماشین با کیفیت مونتاژ مناسب دیدیم باید تعجب کنیم چون احتمالا حواسشون نبودن و اشتباهی خوب دراومده
    الان توی سمندها و پژوهای چند سال اخیر به ندرت میشه ماشینیو پیدا کرد که باد بیرون به صورت محسوس نیاد توی ماشین
    سر و صدای ستونها و داشبرد که زمانی مشکل اصلی پرشیا به حساب میومد، الان پای ثابت همه محصولات ایران خودرو شده.
    این شرکتها به اندازه ای دزد شدن که از سال ۸۸ محافظ پلاستیکی روی کمک های جلو رو که در واقع نقش گردگیر رو برای اونها داره هم حذف کردن.
    سمندهای اولیه ۲تا جا فندکی داشت که بعدا یکیشون حذف شد.
    در مورد کیفیت مونتاژ و دزدی های اینها هرچی بگیم کمه
    برای همین بهتره توی این تاپیک بحثمونو به همون موضوع موتوری محدود کنیم تا اعصاب خودمونو الکی خورد نکنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یادمه قبلا سمند ها با رینگ آلومینیومی عرضه می شدن ولی الان با فولادی
    ظاهرا این رینگ قیمت نسبتا بالایی هم داره ( آلومینیومی منظورمه )
    در مورد کیفیت پایین هم که همه دیگه می دونن چه خبره

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یادمه قبلا سمند ها با رینگ آلومینیومی عرضه می شدن ولی الان با فولادی
    ظاهرا این رینگ قیمت نسبتا بالایی هم داره ( آلومینیومی منظورمه )
    در مورد کیفیت پایین هم که همه دیگه می دونن چه خبره
    رینگ سمند اوایل آهنی بود و بعد فولادی شد
    بجز رینگ های ساده آهنی تابحال تنها رینگی که ایران خودرو روی سمند گذاشته، رینگ های رونال بودن که هنوزم همونارو میذاره
    البته بسته به سری تولید یوقنایی ماشین سخنگو داره، یه وقتایی مالتی پلکس میدن بهتون، یه وقتایی رینگ فولادی و یه وقتایی هم رینگ معمولی با قالپاق
    ماشین خود من با رینگ و قالپاق معمولی بهم تحویل دادن

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

رینگ سمند اوایل آهنی بود و بعد فولادی شد
    بجز رینگ های ساده آهنی تابحال تنها رینگی که ایران خودرو روی سمند گذاشته، رینگ های رونال بودن که هنوزم همونارو میذاره
    البته بسته به سری تولید یوقنایی ماشین سخنگو داره، یه وقتایی مالتی پلکس میدن بهتون، یه وقتایی رینگ فولادی و یه وقتایی هم رینگ معمولی با قالپاق
    ماشین خود من با رینگ و قالپاق معمولی بهم تحویل دادن

الان دیگه ظاهرا تعیین می کنن
    مثلا من خودم گفتم مالتی پلکس می خوام و تو لیست همه ماشین ها هم رینگ فولادی ذکر شده و حتی در قرارداد
    متاسفانه خیلی راحت این رینگ رو حذف می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •