سلام
یه لپ تاپ خوب میخوام تا 1.500 تومن که چیز خوبی باشه و تاپ که بتونم چند سال تحملش کنم !
ترجیحا hp و dell
ممنون میشم همراه با مشخصات راهنماییم کنید.
سلام
یه لپ تاپ خوب میخوام تا 1.500 تومن که چیز خوبی باشه و تاپ که بتونم چند سال تحملش کنم !
ترجیحا hp و dell
ممنون میشم همراه با مشخصات راهنماییم کنید.
یه سوال
چرا توی چند روز گذشته این همه قیمت لپ تاپ رفته بالا؟! ایا به نظرتون این بالا رفتن موقت یا دائمی؟ (مخصوصا سونی سری F)
برین تو سایت falnic.com قیمت زده اگه لینک بدم پیغامم رو حذف میکنن
HP Pavilion dv6-T 2300 WH770AV
میتونین سرچ کنین
فکر میکتم قیمیتشم مناسب باشه مخصوصا واسه شما که بودجه محدود دارین و یه چیز خیلی خوب میخواین
همه چیزش بالاس راحت photoshop رو جواب میده بدون هیچ مشکلی ولی باید واسه کار طولانی مدت حتما از cool pad استفاده کنین چون این مدلهایی که کانفیگ خیلی بالایی دارن به شدت گرم میشن ولی این یه مشکل حساب نمیشه چون با کول پد و فقط هنگام کارهای خیلی سنگین پیش میاد .
کسی نیست جواب مارو بده مهندسا خوابن یا این ماه از پتانسیل کارشون کم کرده؟
عزیزم حداقل بگو واسه چه کاری میخوای تا بشه بهتر راهنمایی کرد![]()
جای مقاسه برندها نیست اما اگر با 1200 میخوای چیزی بخری hp قطعات خیلی بهتری گیرت میاد
بهتره بگی واسه چه کاری میخوای و چرا میخوای وزنش اینقدر کم باشه و مانیتورش هم حداکثر 14
تو این وزن که میخوای میتونی مانیتور کوچیکتر انتخاب کنی اما همه تاچ میشن .
برای شما بدون شک همون مدلی که به مینا خانم گفتم خوبه میتونین کامنت من رو بخونین اونجا جوابتون پیدا میکنین
اگه مي خواي اچ پي 2300 بگيري و كيفيت تصوير برات مهمه HP PAVILION 2190 رو بهت پيشنهاد ميكنم . كانفينگشون يكيه ولي 2190 تو كيفيت تصوير از سايت مشهور نوت بوك چك DISPLAY RATING رو 100% گرفته و با قيمت 1.300 و كارايي و performance رو هم 100% گرفته اينم لينكش
در مورد n61jq هم بايد بگم مزيت هاش نسبت به 2190 اينه كه usb 3 داره blueray داره و گرافيكش هم به طور قابل ملاحظه اي از 2190 بهتره . كلا توي midrange و متوسط ها ATI حرف اول رو ميزنه و اينو ثابت كرده ودر high end و حرفه اي ها مسلما nvidia بهتره . تو سايت نوت بوك چك همه ي كارتها ي لپ تاپ ها رو باهم مقايسه كرده و خيلي جالبه حتما يه نگاهي بندازينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد n61jq بايد بگم كه كيفيت تصويرش با ملاحظه ي همه ي پارامتر ها تو نوت بوك چك 60 % گرفته كه ضعيفه و كارايي رو هم 80% 'گرفته . اگه جمع بين اين دو تا رو مي خواي من بهت lenovo ideapad Y560 رو پيشنهاد مي كنم كه هم گرافيكش 5730 هست و قويه . هم كيفيت تصويرش خوبه 80% كارايي رو هم 91 % گرفته در ضمن از بلندگو هاي JBL استفاده ميكنه كه كيفيت صداي فوق العاده اي داره لينك بررسيش رو هم ميزارم كه ميتونين با google translate ترجمه اش كنين .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قيمت lenovo ideapad Y560 با گارانتي سازگار 1.320 هست.
سلام دوستان
از یه طرف می خواد همینجا یه لب تاپ خوب بخره (بیشتر می گه چون نرم افزارهای فارسی رو راحت تر روش نصب می کنه) و از طرفی من بهش می گم از اونجا بخر.
سوال اول من اینه که شماها هم راهنماییم کنید که اینجا بخره یا اونجا
بعدش هم اینکه حداکثر 1/5 می خواد پول بذاره
و یه چیزی می خواد که هم کارهای گرافیکی نسبتا سنگین انجام بده؛ فیلم ببینه و کار با نرم افزار Microsoft هم داره ؛ کلا یه چیز خوب و قوی باشه ... آهان ضمنا مونیتورش هم بالای 15 باشه
ممنون از راهنماییتون
Last edited by akhoond; 01-09-2010 at 20:24.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)