تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 892 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

یه لپ تاپ خوب میخوام تا 1.500 تومن که چیز خوبی باشه و تاپ که بتونم چند سال تحملش کنم !

ترجیحا hp و dell

ممنون میشم همراه با مشخصات راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه star_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سوال

چرا توی چند روز گذشته این همه قیمت لپ تاپ رفته بالا؟! ایا به نظرتون این بالا رفتن موقت یا دائمی؟ (مخصوصا سونی سری F)

در آغاز فعالیت danny_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

11 مینا

اما تو سایت ایران اچ پی اثری ازین مدل نبود،بی زحمت لینک بدین اگه میشه و قیمتشو بگین،مرسی
    برین تو سایت falnic.com قیمت زده اگه لینک بدم پیغامم رو حذف میکنن
    HP Pavilion dv6-T 2300 WH770AV
    میتونین سرچ کنین
    فکر میکتم قیمیتشم مناسب باشه مخصوصا واسه شما که بودجه محدود دارین و یه چیز خیلی خوب میخواین

همه چیزش بالاس راحت photoshop رو جواب میده بدون هیچ مشکلی ولی باید واسه کار طولانی مدت حتما از cool pad استفاده کنین چون این مدلهایی که کانفیگ خیلی بالایی دارن به شدت گرم میشن ولی این یه مشکل حساب نمیشه چون با کول پد و فقط هنگام کارهای خیلی سنگین پیش میاد .

4. این کاربر از danny_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

12 heeelllllpppp

کسی نیست جواب مارو بده مهندسا خوابن یا این ماه از پتانسیل کارشون کم کرده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

پيش فرض

سلام

یه لپ تاپ خوب میخوام تا 1.500 تومن که چیز خوبی باشه و تاپ که بتونم چند سال تحملش کنم !

ترجیحا hp و dell

ممنون میشم همراه با مشخصات راهنماییم کنید.
    عزیزم حداقل بگو واسه چه کاری میخوای تا بشه بهتر راهنمایی کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

پيش فرض

وزنش و اینکه میخوام حداکثر 14 باشه و از 2.2 بیشتر نباشه.. tnx
    جای مقاسه برندها نیست اما اگر با 1200 میخوای چیزی بخری hp قطعات خیلی بهتری گیرت میاد

بهتره بگی واسه چه کاری میخوای و چرا میخوای وزنش اینقدر کم باشه و مانیتورش هم حداکثر 14

تو این وزن که میخوای میتونی مانیتور کوچیکتر انتخاب کنی اما همه تاچ میشن .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahz

10 1تومن با پردازنده بالا

یه لپ تاپ میخواستم دارای بهترین پردازنده و رم و بودجه دوروبر 1 میلیون برای یه دانشجوی مهندسی کامپیوتر.
    بدون احتساب برندی خاص
    چی سراغ دارید؟
    ممنون میشم
    برای شما بدون شک همون مدلی که به مینا خانم گفتم خوبه میتونین کامنت من رو بخونین اونجا جوابتون پیدا میکنین

9. این کاربر از danny_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

لطفا این مدل ها رو با هم مقایسه کنین و بگین کدوم بهتره و برای کارای ( کار خیلی سنگین ، پایداری بالا ، مانیتور خوب و لینوکس که خیلی مهمه ) بهتر جواب میده اگه قیمتشم بگین که عالی میشه

اولی hp dv6-2300 که تو اهواز فقط سرزمین با این کانفیگ و قیمتی که تو سایتش زده دارتش که من خیلی خوشم اومده اما میگن مانیتو قوی نداره و قیمت سرزمین هم گرونه و گارانتیشم تعریفی اینم کانفیگش :

نام محصول نام مدل HP Pavilion DV6-2300 پردازنده نوع پردازنده
    Intel Core i7-720QM سرعت پردازنده
    1.6 GHz up to 2.8GHz حافظه نهان پردازنده (cache) 4MB حافظه حافظه نصب شده 4GB تکنولوژی ساخت DDR3 هارد دیسک ظرفیت هارد 320 GB سرعت چرخش هارد 7,200 RPM نوع هارد SATA درایوهای نوری نوع درایو نوری
    DVD+/-RW DL
    سرعت خواندن نمایشگر تکنولوژی ساخت Widescreen LED/HD اندازه نمایشگر
    15.6 اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366 x 768 گرافیک پردازنده گرافیک
    Nvidia GeForce GT320M حافظه گرافیک نصب شده 2.8GB سیستم عامل نام سیستم عامل نصب شده MicrosoftWindows 7 Home Premium 64-bit باتری زمان کارکرد با یکبار شارژ 3:25 نوع باتری 6-cell Lithium ion ابعاد و وزن عرض 37.9 سانتیمتر طول 26 سانتیمتر ارتفاع 4 سانتیمتر وزن 2.9 کیلوگرم گارانتی مدت زمان گارانتی یک سال امکانات دارای تکنولوژی های CAM - LAN - WIFI - HDMI - Esata
    قیمت 1.280.000

تو بقیه سایتها خیلی ارزونتره

مدل دوم asus هست که کانفیگش خیلی شبیه 2300 اچ پی هست n61jq

کد:
    http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=ZfpnPRZ5UxVOtrHJ
    این ایسوس چطوره چیز زیادی تا حالا پیدا نکردم ولی اونهایی هم که بوده فقط تعریف بوده از این مدل

تو اهواز این مدل ایسوس گیر نمیاد باید از تهران تهیه کنم اگر شما گفتین کدوم یکی بهتره میخرم کلا موندم از این 2تا واسه کاره سنگین کدوم انتخاب کنم کیفیت مانیتورش هم میخوام بالا باشه و 15 اینچ البته asus 16 هست اما زیاد فرقی نداره اگر دوستان نزدیک این کانفیگ برندی مثل toshiba , acer ,dell , asus , hp سراغ دارن لطفا بگن نمیخوام پایینتر باشه در همین سطح باشه و قیمتش هم حداکثر 1.400 باشه اگر کسی لینوکس کار میکنه لطفا بگه کدوم مدل با لینوکس سازگاری بیشتری داره

لطفا سریع جواب بدین چون بدون pc موندم و الان خونه دوستم هستم در مورد اون 2 مدل بگین چه قیمت هستن و کدوم یکیشون بهتره و اگر تو این رنج قیمت با شرایطی که من میخوام ( کار خیلی سنگین ، پایداری بالا ، مانیتور خوب و لینوکس که خیلی مهمه ) برند دیگه ای یا مدل دیگه میشناسین معرفی کنین .

تشکر خیلی سوال پرسیدم اما این سوال خیلی ها هست که موندن تو این رنج چه مدلی بگیرن
    اگه مي خواي اچ پي 2300 بگيري و كيفيت تصوير برات مهمه HP PAVILION 2190 رو بهت پيشنهاد ميكنم . كانفينگشون يكيه ولي 2190 تو كيفيت تصوير از سايت مشهور نوت بوك چك DISPLAY RATING رو 100% گرفته و با قيمت 1.300 و كارايي و performance رو هم 100% گرفته اينم لينكش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد n61jq هم بايد بگم مزيت هاش نسبت به 2190 اينه كه usb 3 داره blueray داره و گرافيكش هم به طور قابل ملاحظه اي از 2190 بهتره . كلا توي midrange و متوسط ها ATI حرف اول رو ميزنه و اينو ثابت كرده ودر high end و حرفه اي ها مسلما nvidia بهتره . تو سايت نوت بوك چك همه ي كارتها ي لپ تاپ ها رو باهم مقايسه كرده و خيلي جالبه حتما يه نگاهي بندازين
    کد:
    در مورد n61jq بايد بگم كه كيفيت تصويرش با ملاحظه ي همه ي پارامتر ها تو نوت بوك چك 60 % گرفته كه ضعيفه و كارايي رو هم 80% 'گرفته . اگه جمع بين اين دو تا رو مي خواي من بهت lenovo ideapad Y560 رو پيشنهاد مي كنم كه هم گرافيكش 5730 هست و قويه . هم كيفيت تصويرش خوبه 80% كارايي رو هم 91 % گرفته در ضمن از بلندگو هاي JBL استفاده ميكنه كه كيفيت صداي فوق العاده اي داره لينك بررسيش رو هم ميزارم كه ميتونين با google translate ترجمه اش كنين .

کد:
    اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم

11. 2 کاربر از sinadeath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده مهندسا خوابن یا این ماه از پتانسیل کارشون کم کرده؟
    قيمت lenovo ideapad Y560 با گارانتي سازگار 1.320 هست.

13. این کاربر از sinadeath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    از یه طرف می خواد همینجا یه لب تاپ خوب بخره (بیشتر می گه چون نرم افزارهای فارسی رو راحت تر روش نصب می کنه) و از طرفی من بهش می گم از اونجا بخر.
    سوال اول من اینه که شماها هم راهنماییم کنید که اینجا بخره یا اونجا
    بعدش هم اینکه حداکثر 1/5 می خواد پول بذاره
    و یه چیزی می خواد که هم کارهای گرافیکی نسبتا سنگین انجام بده؛ فیلم ببینه و کار با نرم افزار Microsoft هم داره ؛ کلا یه چیز خوب و قوی باشه ... آهان ضمنا مونیتورش هم بالای 15 باشه
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by akhoond; 01-09-2010 at 20:24.

15. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •