-مسلما c695 گزينه بهتري هست
-در ال اي دي ها مقداري كمتر هست نسبت به ال سي دي
40c695 190-210
40c5000 130
-مسلما c695 گزينه بهتري هست
-در ال اي دي ها مقداري كمتر هست نسبت به ال سي دي
40c695 190-210
40c5000 130
40c695 تو مشهد از کجا گیر بیارم؟
حدود قیمتش چنده؟
البته من بین این دو منظورم بود: lg42 le5600 & sam 40c695
بايد بگردين عزيز يك نمايندگي توي خيابان سناباد داشت
كمي از ميدان سعدي به سمت سناباد برين پيدا ميكنيد
c695 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست و مشكلات ال اي دي ها رو نداره
با امكانات و كيفيت تصوير بسيار خوب و قيمت مناسب از نظر من گزينه بهتريه
سلام
آقا میشه درمورد این بلک لول یه توضیحی بدین (که چیه و از کجا میشه اونو توی تی وی ها مقایسه کرد) ممنون
-قبلا صحبت هايي در تاپيك زير بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر دوستاننمی دونم جای مناسبی هست واسه پست گذاشتن یا نه ولی حالا می زاریم ببینیم چی می شه....من می خوام هر موقع خواستم بتونم به صورت وایرلس محتویات توی لپ تاب یا کامپیوترویا تلفن آیفونم یا دوربین فیلم برداریم رو توی تلوزیونم نشون بدم حالا نمی دونم چی باید داشته باشم که از طریق یک سینمای خانگی این کار بشه یا مستقیم به تلوزیون وصل بشه...تلوزیونم هم پاناسونیک V20 هست.....مثلا چیزی باشه که یک ورودی HDMI بده بشه فک کنم...همه ی این وسایل HDMI دارن....حالا چیزی هست.....؟ مرسی کسی اگه چیزی می دونین راهنمایی کنم.....تنکس
Last edited by joopin; 05-04-2011 at 19:46.
-شما ميتونيد يك دانگل واي فاي كه از طريق usb متصل ميشه به Hdtv تون اين كار رو انجام بدين
مرسی...یعنی بهمین سادگی بعد با لپ تاب یا گوشیم سرچ کنم پیداش می کنه؟ آخه بعد چه جوری تصویر رو نشون می ده..؟ بین دو تا کامپیوتر هم که شبکه می کنیم فقط فایل شیرنگ و اینترنت شیرینگ این چیزاس و واسه تصویر باید از یک سافتور دیگه کمک گرفت....می شه یه کوچلو توضیح بدین چطوری می شه؟ یه اشاره کنید خودم بقیش رو در میارم...مرسی.....
بايد گوشي و يا سيستم شما هم قابليت واي فاي رو داشته باشه و از طريق نرم افزارهاي مربوطه استريم كنيد
يعني همزمان كه اجرا ميشه روي hdtv تون پخش ميشه
اگر VIERA CAST استفاده كنيد ميتونيد يك دانگل مثلا :
et uw 100 wifi adapter
DY-WL10E-K Wi-Fi
تهيه كنيد
-همينطور ميتونيد از يك hd mediay player مثلا Wd live بعلاوه يك دانگل wi-fi كه براش تهيه ميكنيد هم استفاده كنيد
ممنون از اطلاعات کامل و جامعتون....من تو سایت های خارجی شنیدم که این سیستم بی سین پاناسونیک خیلی از فیلم ها رو نشون نمی ده بعلاوه اینکه من اگه بخوا دسکتاپم رو ببینم هم این سیستم جواب گو هست؟ چون تو فروم ها خارجی گفته بودن از طریق DNLE server می شه که اونم فقط تصویر و عکس ایناس...درسته؟
آیا این همون روشی هست که جواب می ده؟ آیا تنهای با یک مودم وای فای ای دی اس ال نمی شه و حتما طبق گفته ی این آقاهه باید از یک رو روتر بیسیم استفاده بشه..؟ آخه این مودم های بسیم روتر هم هستند....
""
So assuming you mean WiFi Network not wireless internet (EG: 3G data) you are part way there. Either way round you need a router which you are likely to have already for WiFi. Connect your Computer and the TV to the router so they are able to 'talk' to each other. You can setup WiFi 'connection' to the router (with WiFi adapter available from Panasonic -maybe others too) if you choose or wired but they will need to be connected to the Router. Assuming your internet modem is connected also to this router, when you connect your TV to the router you should have internet access at the TV and Viera Cast (youtube etc) should just work. I have used Youtube a bit and it works suprisingly well – picture quality aside. Just follow manufacturer instruction to connect to your network either wired or WiFi.
DLNA:
After you setup your network and install a DLNA server software on the PC like PS Media Server or even just Windows Media Connect/Windows Media Player. Your TVs 'mediaserver' (actually it a media renderer) should find the PC's media server automatically when the PC running the software is turned on. The software will then do the hard work and convert the video/audio/photo to a format the TV can display. It will be streamed (transcoded on-the-fly if required) to the TV from the server software. This can be done wired or wirelessly but you will need you network setup as above for this to function. Wired will work best but wireless should be ok too. I have used the 'Media Sever' part of the TV a little bit but have been unable to get sucessful transcoding across different video format and containers. Some of my videos fail moments into playback and some play fine. There would be reasons for this but I haven't bothered looking into it yet.
There is also a media player (USB or SD card) part to the TV that appears like it might be a little more flexible for playback of 'home videos' but I haven't tried this yet.
Is it possible to connect the laptop wirelessly to the panny and stream video from hard drive?
Yes, As explained above with DLNA server.""""
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)