نه هنوز نیومده....حداقل تاریخ عرضه بازی رو که صفحه اول گذاشتن بخونید...اقا این بازیش اومده ؟ لینک دانلود هست بدید
نه هنوز نیومده....حداقل تاریخ عرضه بازی رو که صفحه اول گذاشتن بخونید...اقا این بازیش اومده ؟ لینک دانلود هست بدید
بچه ها ببینید این افراد فقط در تاپیک فیفا نیستند همچین طرفدارانی برای پیس هم وجود دارند که از رو منطق صحبت نمیکنند.
----
باز هم دارم میگم من طرفدار پیس هستم ولی طرفداری که باید انتقاد کنه و بر ضد طرفدارانی باشه که فقط میخوان اسپم بدن و بحث های الکی راه بندازن مثل همینپستی که نقل قول کردم.
درون که شکی نیست.. چون اصلا فیفا اهمیت برای رضایت طرفدار نمیکنه! ببینید از فیفا 09بدتر شده
دوست عزیز : موقعی که کسی طرفدار یک بازی نباشه ، زیبایی های یک بازی رو هم زشت میبینه ، ممکنه بعضی از طرفداران فیفا به PES نگن آشغال اما توی حرفهاشون میشه این رو فهمید که منظورشون فراتر از اینه!
بنابراین شما که طرفدار فیفا هستین دوست دارم محاسن PES2010 رو هم بگید نه فقط انتقاد ، در غیر این صورت میشید همون تعصبی !
درسته گوش ژاوی PES خوب نیست اما گوش ژاوی FIFA هم زیاد خوب نیست انگار از جنس خمیره !
استدلال شما روشنه. ""من دوست دارم از PES تعریف کنید، وگرنه بهتون میگم تعصبی""دوست عزیز : موقعی که کسی طرفدار یک بازی نباشه ، زیبایی های یک بازی رو هم زشت میبینه ، ممکنه بعضی از طرفداران فیفا به PES نگن آشغال اما توی حرفهاشون میشه این رو فهمید که منظورشون فراتر از اینه!
بنابراین شما که طرفدار فیفا هستین دوست دارم محاسن PES2010 رو هم بگید نه فقط انتقاد ، در غیر این صورت میشید همون تعصبی !
مسائل رو قاطی نکنید. وقتی یکی میخواد در مورد PES 2010 نقد بنویسه مثل اون چیزی که در سایت های نقد بازی مثل Gamespot شاهدش هستیم، نقد کننده باید خوب و بد اثر رو در نظر بگیره. در واقع می خواد تعیین کنه که game ارزش بازی کردن داره یا نه. اما اگه یکی بخواد در مورد مسئله ی خاصی مثلا هوش مصنوعی بازیکنان در PES نظر بده و در مورد جزئیات نظر بده، دیگه لازم نیست بیاد ده خط از مسائل بی ربط حرف بزنه و تعریف و تمجید کنه مثلا از رنگ شورت ورزشی بازیکنا!
Last edited by Yi Yi; 12-10-2009 at 21:23.
این امروز آدام نوشت :
And people shouldnt worry about superstar difficulty. The demo is extremely easy compared to the real game.
مثل اینکه نسخه ی نهایی رو بررسی کرده. قسمت آنلاین رو نتونسته بررسی کنه. در کل به نظر نویسنده PES 2010 لذت بخش تر و سرگرم کننده تره نسبت به FIFA 2010 ( احتمالا ورژن نکست )
واقعا عجیبه!شما میای میگی که گرافیک فیفا نکست از PES پائین تره! خوب دلیلش رو هم بگو تا بقیه قبوک کنند! نمیشه که آدم بدون دلیل حرف بزنه!
من یک پیشنهاد دارم حرف شما قبول ما صدتا عکس به شما نشان دادیم که گرافیک Pes2010 بهتر هست حالا اینو قبول نمیکنید دوست دارم محبت کنید فقط 1 عکس فقط 1 عکس Ingame به ما نشان بدید که گرافیک فیفا بهتر هست!
سینا جان راستش تقریبا همون چیزایی که قبلا خودمون هم میدونستیم .
عنوانشم اینه که :
چطوری تا الان میتونستم بهت شک داشته باشم ( منظورش pes هستش )
حالا اینو ولش کن یکی از کاربرانی که ریویو کدو بازی کرده امروز اینا رو میگفت :
بازی نسبت به نسخه دمو خیلی شناور شده و مساله زمان پاسخ دهی یا همون RESPONSE TIME نسبت به هر دو تا دمو ( دموی ما و W.E 2010 ) خیلی بهتر شده :
The game is very fluid and more responsive than both demos
دروازه بانها خیلی بهتر شدن توپا کمتر از دستشون در میرهkeepers are a lot better
( less fumbles )بازی خیلی روون تره خیلی بهتر از دمو .
Yes the game is very smooth - so much better than the demo.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)