با درود..
من این بازی زیبا رو نصب کردم به طور کامل ولی وقتی بازی میکنم بازی کند است...
گرافیک من هم 9400 و ویندوزم هم سونه به هر حال سیستم من مشکلی نداره...
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید..
تا بزدی...
با درود..
تا بزدی...
از 9400 نباید انتظار بالایی در این بازی داشته باشید.با درود..
تا بزدی...
سلام بچه ها من لینک مود افزایش fps رو میخوام ممنون؟
دوستان من بازي رو كامل و بدون مشكل نصب و اجرا كردم و خود بازي خودكار بر روي 1920 در 1080 قرار داد و FPS خوبي هم دارم اما همون اول بازي دوربين هي داره واسه خودش مي چرخه و اين ور اون ور ميره
فكر كردم از تنظيمات دسته است و دسته رو هم درآوردم اما بازم همينطوره دوربين يه جا ثابت نميشه
اون اولشم كه بايد با ماشين بري به خونه اون دوست نيكو كه انگار پسر عموشه ماشين خودكار ميره جلو انگار كه يكي همينطور داره گاز ميده
مشكل از كجاست ؟
سلام واسه من موقع نصب این ارور شکل رو میده.چی کار کنم؟خواهشا فقط تعویض ویندوز[IMG]file:///C:/Users/DV6-2170/Desktop/Untitled.png[/IMG] نگین.ویندوزمم 7 ultimate 64bit هست.
شرمنده عکسو نتونستم تو سایت آپلود کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من قبلا بازی رو نصب میکردم و راحت بازی میکردم اما الان که نصب میکنم و وقتی که پلی میزنم یک صفحه کوچیک سیاه مثل داس میاد و میره و وارد بازی نمیشه ایراد چیه.........
لطفا کمک کنید ممنون میشم.....
دوست عزیز . مشکل شما م اله کرک بازی هست. کرک razor رو دانلود کنید. مشکلتون حل میشه![]()
عجیبه که واسه 7 X64 این پیغام رو داده. چون من هم از اولین ورژن 7 x64 روی سیستمم همین سیستم عامل هست.
اما مشکل شما مربوط به نداشتن سرویس پک هست.
برای حل مشکلتون این کار رو بکنید :
در ویندوز ویستا و 7 پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.
حال در پنجره Registry Editor به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Windows
اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
دقت کنید منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.
به این ترتیب میتوانید شماره سرویس پک در ویندوز را تغییر دهید.
با OK کردن تنظیمات ذخیره خواهد شد.
در پایان نیز یک بار سیستم را Restart نمایید.
دقت کنید. حتما باید یک بار ریست کنید و گرنه جواب نمیده
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
والا فک میکنم خراب نصب کردید. ولی اینجوری که شما گفتید ظاهرا دارین از کرک اولیه که تو خود دی وی دی بازی هست استفاده میکنید. که بعد از این که صفحه سیاه میاد کمی طول میکشه تا بازی با لا بیاد.
اما بهتره کرک بازی رو عوض کنید . کرک razor رو دانلود کنید .فک کنم مشکل حل شه![]()
[QUOTE=dverbame;4824768]عجیبه که واسه 7 X64 این پیغام رو داده. چون من هم از اولین ورژن 7 x64 روی سیستمم همین سیستم عامل هست.
اما مشکل شما مربوط به نداشتن سرویس پک هست.
برای حل مشکلتون این کار رو بکنید :
در ویندوز ویستا و 7 پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.
حال در پنجره Registry Editor به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Windows
اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
دقت کنید منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.
به این ترتیب میتوانید شماره سرویس پک در ویندوز را تغییر دهید.
با OK کردن تنظیمات ذخیره خواهد شد.
در پایان نیز یک بار سیستم را Restart نمایید.
دقت کنید. حتما باید یک بار ریست کنید و گرنه جواب نمیده
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
با تشکر از beny-nvidia عزیز.همون پست اولو خوندم مشکلم حل شد.
سلام هيچ كاري نميشه كرد تا بازي روي 7 نصب شه؟؟؟ آخه من 1564 دارم فقط 7 جواب ميده
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
ويندوزم 7 .32 بيته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)