سلام
دوستان کسی میدونه ماتریکس میانرود رو ساپورت میکنه یا نه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
دوستان کسی میدونه ماتریکس میانرود رو ساپورت میکنه یا نه؟
همیار نت هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم
دوست رفیق اشنا شیراز همیــــار نبود ؟
شهرک گلستان زندگی میکنیم ... کسی اشنایی نداشت ؟
ایشون که 100 درصد یه ربطی دارن به ارم نت همین چند صفحه پیش بود که یکی از بچه ها داشت یه کارایی میکرد علیه ارم نت با اعتراض ایشون روبه رو شد همون روز هم رفت بن آباد
تعرفه هاش بد نیست
درباره همیارنت اینو میدونم (شاید خودتم بدونی) که سرعت شبانه و روزانش همون سرعت نامی هست که میده
کیفیتش هم عالیه (از لحاظ قعطی)
البته اینا کلی بود و واسه منطقه شما نمیدونم چه جوریاست کلا گلستان مرکز مخابراتش داغونه کمتر کسی دیدم که راضی باشن (حالا از هر isp ) البته یکی از رفقا ماتریکس داشت خیلی راضی بود ولی تعرفاش گرونه
اره کاکو...خودم به این نتیجه رسیدم..پشتیبانی همیار هم همینو میگفت سرعتا روز و شب یکی هه
البته گفت شبا افت میکنه یه خورده ولی نه دیگه در حد شاتل محدود کنن مشترک رو
اینم گفت ما مث شاتل نیستیم پهناباند زیاد روزا و شبا بدیم مشتری یه وقت سرعت از حد خودتون هم بالاتر بره
همون سرعت واقعی
منتها من دنبال تحقیق بیشتر هستم .. اگه یکی شهرک گلستان پیدا میکردم همیار داشت عالی میشد
نه اینکه ما فیبرنوری هستیم ... قضیه رو سخت کرده
چاره ای نیست برم زنگ بزنم دوباره به خودشون بگم شماره چند تا از متشرکاتتون تو گلستان رو بدین اگه امکان هست من میخوام چند نفر رو بیارم همیار و تحقیق کامل کرده باشم... خداییش راست میگم
کلا ادمی هستم رو دربایستی ندارم با کسی باید به چالش کشید![]()
خیر . من نماینده نیستم اما نماینده ها را دوست دارم
تعرفه فعلا فقط ابلاغ شده اما از هفته آینده اعمال خواهد شد.
تعرفه ها خوبه مخصوصا 256 میرزه اگر سرعت دانلود رو 30KB/s باشههست؟؟؟
شما هم این اینترنت نامحدود را 10 به 1 شیر میکنید??? (البته تهش به جایی میریسیم که میشه 70 ملیون به یک(آمار دقیق تر بعد از سرشماری)
)
راستی چرا هیچ کدام از isp ها اینترنت نامحدود رو چندماهه (مثلا سه ماه،شش ماه و...) ارائه نمیدن با یه درصدی تخفیف
???
این هفته سرویس adsl من از ماتریکس راه افتاد
کاملا راضی هستم
و مثل شاتل محدودیت سرع نداره
قابل توجه بچه هایی که مرکز دستغیب شیراز هستند :
از شنبه این هفته تا الان که پست میزنم این مرکز نه خط رانژه میکنه و نه از رانژه در میارین
معلوم هم نیست کی ادامه داشته باشه
قسمت رانژه شاتل و ماتریکس تایید کردند
سلام من از اسیا تک(ارم نت) گرفتم سرعت 1 مگ
سرعت شباش تقریبا بین 40 تا 50 هست
یک ماهی هست که حال حوصلشو ندارم دان کنم با این که رو اتومات هست!(بعصی از شما از اتومات در می یاد گند میزنه به لینک های دانلود و کلی درد سر در صمن اینکه یه 500 گیگ فیلم دارم که شاید 15 تاشم به زور نگاه کرده باشم!)
کلا شرکت (بییییییییییییییییییییییی یییییییپ) هستن وقتی می خوای سرویس بگیری بخش فروش میگه سرعت روزانتون باز هست
و سرعت شبانتون سرعت واقعی(1024/8=128)هست
اما وقتی دوباره زنگ میزنی میگه با پشتیانی تماس بگیر
اونم میگه نههههههههههههههههه مال همه رو 128=16 بسته شده اگه مال شما 30 هست برین خدا رو شکر کنید
آخه ( بیییییییییییییییییییپ) . من دیگه چیزی نمی گم.
الانم تو این فکر که وقتی تموم شد دیگه با ای دی اس ال خدا حافطی کنم(یک ماهی هم میشه گیم ان لاین نزدم (هر چند که تو گیم هم پینگش بالاست و لگ می زنه))
برم تو کار EDGE.
همیشه هم همرام هست . (فقط کسی نمی دونه سرعت همراه اول چنده تو شیراز؟) شاید هم از این نامحدود ها بگیرم هر چند که یا جمعش می کنن یا اشغال هست!
و اما یه مشکل دیگه:
یه مودم وایفای دیلینک سری N دارم تا 2 -3 هفته پیش عالی بود(تا سر کوچه انتن می داد) اما الان تو 2 متری دستگاه فقط 2 خطش پره!
باید ببرمش نمایندگی دیلینک باغتخت درسته؟ کار دیگه ای نمی شه کرد؟
------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه الان یادم اومد
یکی از اعیاد بود (فکر کنم فطر بود) 1 گیگ هدیه دادن!
اما دوباره پسش گرفتن
خیلی با این کارشون حال کردم(این یعنی تبلیغات بدون خرج!)
Last edited by mand007; 25-10-2011 at 20:32. دليل: یاد اوری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)