سلام دوست عزیز
شما با NSU می تونی آپ دیت کنی
با جف هم میتونی که من جف رو پیش نهاد می کنم اینم آموزش کاملش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
شما با NSU می تونی آپ دیت کنی
با جف هم میتونی که من جف رو پیش نهاد می کنم اینم آموزش کاملش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من دونبال يه گوشي 5800 هستم ولي عادتم اينه كه گوشي كار كرده بگيرم البطه تميز و بدون تصادفي(در حد اكبند)
يه گوشي تميز كاركرده5800 چقدر خوبه بگيرم؟لطفا كمك كنيد.الان قيمتش 172 هزار هست.
سلام.2 تا سوال دارم
1-بعد از اینکه گوشیم رو آپدیت کردم برای دیدن عکس یا فیلم توی گوشیم وقتی روشون کلیک میکنم حدود 7 ثانیه طول میکشه تا نمایش داده شوند.مال شما هم اینطوری میشه یا نه؟؟
2-وقتی توی مسیج و کنتاکت و گالری و.... میرم مثلا توی مسیج ها روی گزینه اول new message کلیک میکنم و به سمت پایین میکشم به حالت کشویی میره پایین و برمیگرده.این به چه دردی میخوره؟؟
با سلام
اولا اين ورژن 40 خيلي خوفه و من راضيم ازش
سرعت عالي
تاچ عالي
آپ ديت برنامه و باگ
مپ جديد نوكيا بار فع مشكلات
و قابلت جالب كه وقتي كسي زنك يزنه و يا ساعت كوك شده فعال ميشه در صورت فعال نبودن صفحه ( قفل) بجاي لمس كردن و پالسخ بايد انگشت رو رو صفحه بكشي كه خلي به درد ميخوره چون قبلنا تو جيب اينا اتفاقي باز ميشد
اسكرول جديد هم جالبه
چون هكش هنوز نيومنده از ساين استفاده ميشه كه باعث ميشه كيلويي برنامه نريزي روش
1. نه سرعتش برا من مشكل نداره خيلي هم سريع شده
2- اسكرول جديده براي مثال تو اهنگ ها و يا مخاطب ها انگشت رو اسكرول كني به پايين به صورت جالبي با سرعت ميره آخره ليست ( قشنگ و كاببري در ليست هاي بلند)
خیلی ممنون از راهنمایتون درست شد
فکر کنم مشکل از اون چند تا فایل چند کیلو بایتی بود که بخاطر اون xxx ها فیلتر بود و نمیتونست اونارو بگیره
من با ultrasurf زدم مشکلم حل شد![]()
سلام دوستان
یه لیست از لوازم جانبی 5800 میخواستم که در ایران موجود باشن + شماره تلفن یا آدرس سایت فروشنده!
ممنون
سلام دوستان
شما برای پخش فرمت هایی از موزیک یا کلیپ تصویری که خود گوشی قادر به پخشش نیست از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
مرسی
به نظر من Coreplayer بهترینه![]()
سلام بچه ها منم آپدیت کردم با خود گوشی 16 مگ بود با wifi میگم مگه قرار نبود این شکلی بشه پس چی شد :
در ضمن من 4 تا کانتکت که اضافه میکنم دیگه بیشتر نمیشه چون دیگه add نیست که بزنم روش در ضمن همین 4 تا هم دو تاش نصفشون میره زیر صفحه چرا؟
![]()
تا اون جایی که من میدونم هنوز CorePlayer واسه این گوشی نیومده.
میتونید این برنامه رو نصب کنید اما تصویر نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)