پسر خبر فريو براي ايكس 10 هم اشتباه تايپي بودهلوووووووووووووول
آخرش اين حامد ميميره
اينم رتيناي آيفون و اكسپريا آرك
![]()
يه T كل دنيا رو زيرو رو كرد4:51PM They keep showing the Xperia X10 on the screen. Now(Not)shown: a Froyo upgrade for the Xperia X10. UPDATE: This was a terrible joke, ruined by a typo. It was supposed to say "Not shown." Our apologies -- liveblogging is a rough game.
![]()
ادم یه دوستان اسپم باز قدیمی رو میبینه لذت میبرهچطوری ارمین؟ تو کار و زندگی نداری همش تو قلب مردم جا خوش میکنی؟
علی این ضریب هوشیت منو دیوونه کرده :
به قول یکی از دوستام....عاشقتميه نكته ديگه اي كه به ذهنم رسيد و جالب بود اين بود كه Arc يعني قوس و كمان
از اونجايي كه وقتي به گوشي از بغل نگاه ميكني گوشي كماني هستش اسمشو گذاشتن EXPERIA Arc
زياد هم جالب نبود ولي خوب بود
بابا خجالت بکشین 2 تا مرد گنده یه صفحست دارین درباره هات سواپ بودن و نبودن صحبت میکنین...بابا داشت خوب بود حالا که نداره...صفحش رو بچسبین...خدا سایه سونی رو از رو سرمون کم نکنه![]()
یعنی اینو تازه فهمیدی ؟ خیلی آی کیوییيه نكته ديگه اي كه به ذهنم رسيد و جالب بود اين بود كه Arc يعني قوس و كمان
از اونجايي كه وقتي به گوشي از بغل نگاه ميكني گوشي كماني هستش اسمشو گذاشتن EXPERIA Arc
زياد هم جالب نبود ولي خوب بود
آقا این آپدیت فرویو میاد سایته کرسی شعر گفته ! برت بهم مسیج داد![]()
راستی رم و رام این گوشی چیه؟خیلی کنجکاوم ببینم چیه که بنچمارکش اونجوری همه گوشی ها رو گوزپیچ کرده بود!
چه باهم گفتیما..همین تفاهمات هست که منو کشته...بیا با هم بریم کالیفرنیا.....تازه....اونجا ازمون حمایت هم میکننیعنی اینو تازه فهمیدی ؟ خیلی آی کیویی![]()
تقاضا مندم دوستان
شرمنده نفرماييدمن متعلق به همه شما هستم
البته حالا آنچنان هم فارت پيچشونراستی رم و رام این گوشی چیه؟خیلی کنجکاوم ببینم چیه که بنچمارکش اونجوری همه گوشی ها رو گوزپیچ کرده بود!نكرده بود ولي رم و رام گوشي مشخص نيست
موتو دوال کور داده با یه گیگ رم .
مصطفی به gpu ش بیشتر ربط داره . با 63 فریم پر سکندی که از اون تست تری دی گرفته حتما باید چیزه شاخی باشه . با اینکه cpu 1 گیگش هم ساختارش تغییر کرده و بهینه شده .
یه جمله نوشتیم خودمون نفهمیدیم چی گفتیم !![]()
حميد باتري رو داري؟
massive 1930 mAh battery
نيش استارت روشن ميشه
70 تا ديگه ميذاشت روش رندش ميكرد
من برم صبحانه ميل كنمدير كه نيست
![]()
چاکرات پتاسیبمادم یه دوستان اسپم باز قدیمی رو میبینه لذت میبره چطوری ارمین؟ تو کار و زندگی نداری همش تو قلب مردم جا خوش میکنی؟
نیست خیلی تو دل برو هستم
واسه همینه
رفقا فکر کنم این آرک خیلی زود به بازار عرضه شه
نمیشه؟
خیلی دلبری داره میکنه
میخوامشششششششششش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)