اگه scroll می کردید پایین صفحه رو بله راهنمایی بود!چند تا پست در مورد بلوتوث بود
اگه scroll می کردید پایین صفحه رو بله راهنمایی بود!چند تا پست در مورد بلوتوث بود
سلام راهنمایی های شما هیچ اثری نکرد
سلام دوست عزیز امروز تعجب کردم چرا پست های شما نیست
الان درایور اینتل 4000 رو نصب کردم گقته های دوستان رو کاملا انجلم دادم ولی هیچ نتیجه نداشت و کلی حجم اینترنت مصرف کردم و تا به حال کسی همچین مشکلی داشته با لپ تاب 4540 و مشکلش حل شده باشه؟بیاد بگه چکار کرده تا من هم بکنم به خدا اعصابم رو خورد کرده خواهش میکنم کمک کنید ممنون
سلام .
غیرممکن درست انجام داده باشین ولی ج نداده باشه ...
شما الان اینتل 4000 رو نصب کردین تا این جا درست بعدش چیکار کردین ...؟
اون فایل 400 مگ رو نصب کردین ؟ دقیقا چجوری نصب کردین و از طریق چه گزینه ای ؟ express or custom ؟
اگر از طریق custom نصب کریدن اونجایی که گزینه ها تیک خورده تیک اینتل رو برداشتین یا اصلا داشت چنین گزینه ای ؟
دقیق توضیح بدین این دفعه حلش می کنیم ...
سلام دوست عزیز من به کل درایور های مربوط به ati رو پاک کردم و بعد جدیدترین درایور اینتل 4000 رو نصب کردم و بعد اون فایل 485 مگابایتی در پک درایور های لپ تابم بود اون رو نصب کردم و روی کاستوم گزینه اینتل رو برداشتم ولی هیچ فرقی نکرد
خوب روی صفحه کلیک راست کن ببین می تونی configure switchable graphics رو می تونی ببنی ...
آخر نصب ارور نداد ؟
12.8 رو نصب نکنی وحشتناک باگ داره ...
شما اونی که از سایت AMD گرفتی سری mobility بود یا دسکتاپ؟مطمئنی مال لپتاپه؟شما کلا درایور AMD رو پاک کن از device manager هم مال اینتل و amd رو unistall کن دوباره همونی که تو لپتاپ بود رو کامل بریز.اون باید درست باشه.بعد رو صفحه دسکتاپ کیلیک راست کن ببین switchable graphic , graphic properties اولش هست یا نه.حتما بعد از پاک کردن درایورها restart کن سیستم رو بعد دوباره نصب کن
سلام ممنون دوست عزیز من هم مال mobility که دوستمون گقته بود و همون پوشه اصلی رو نصبیدم و مال ati رو پاک کنم مشکلی نیست ولی اگر مال اینتل رو که پاک کنم و اون تیک مربوط به delete driver رو فعال کنم که دیگه درایوری نیست برای گرافیک مشکلی پیش نمیاد؟چون بهم اعلام خطر میده وswitchable graphic , graphic properties هست
همونی که از سایت اچ پی گرفته mobility هست دیگه ...
ضمنا اگر هم نباشه مشکلی نیست و نصب میشه این طور نیست که اگر mobility نبود ارور بده ..
دوست عزیز تونستی عکس بزار از نصب گرافیک AMD مرحله به مرحله چون تعجب می کنم مشکل داره ...
نه نه اینل رو پاک نکن اصلا فقط AMD Catalyst ...
روی صفحه کلیک راست می کنی switchable graphic هست ؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به اینتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به ati
عکس هم براتون میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)