تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 459 از 1042 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من درخواست eco 512 رو به شاتل دادم و اون ها نمونه ی نامه ای که باید بدم دانشگاه امضا کنن برا adsl برام فرستادن!
    حالا مشکل این هست که این نامه رو کدوم قسمت دانشگاه باید ببرم تا امضا کنن؟! بردم معاونت امور دانشجویی امضا نکرد!!!!!! (می گفت توش نوشته پژوهش که به ما ربطی نداره!!!!!!!!!)

کسایی که adsl بیشتر از 128 گرفتن از کدوم بخش دانشکده امضا گرفتن؟!

اگه میشه یه نمونه امضا شده بزارید تا بیشتر متوجه بشم

ممنون

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فکر کنم باید بری آموزش کل.باید مدرک طرح تحقیقاتی داشته باشی تا بهت سرعت بیشتر از 128 بدن.اما مطمئن نیستم.شاید بچه ها دقیق تر بدونن.

3. این کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سرعت داتک در همین لحظاتی که دارم پست میدم به شدت رفته بالا ، یعنی فوق العاده شده ، دلیلش چی می تونه باشه ؟ دوستان داتکی و غیر داتکی ، سرعت شما چگونه است ؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

پس با این حساب 5گیگی که شاتل واسه سرویس 3ماهش میده کم میاد ؟
    مثلا گفتم ولی 10 تا آهنگ رو شاخشه
    در این که کم میاری شک نکن. من که اصلا در روز دانلود نمیکنم و فقط چند تا سایت میرم اونم حد اقل چهار ساعت میرم در روز کم میارم. یعنی من که سه گیگ در ماه دارم باید یک جوری برنامه ریزی کنم که در روز از صد مگ بیشتر مصرف نکنم. ولی همینجوری همیشه بالای 120 مگ مصرف میکنم! به پشتیبانی گفتم بهم خندید گفت صد مگ که چیزی نیست در روز: دی شما یا سرویس art home بگیر که به درد دانلود زیاد نمیخوره. یا art1که سرعتش 128 و سرعت دانلودشم رو 20 بیشتر.
    منظور من از نصب ویندوز نصب تمام و کمال هست.مثلا آپدیت آنتی ویروس حداقل 30 تا 45 دقیقه زمان میبره.آپدیت درایور کارت گرافیک رو اگه نداشته باشی اونم حداقل 30 دقیقه زمان میگیره ازت.
    یعنی:
    فرمت کردن ویندوز 15 دقیقه+نصب ویندوز 30 دقیقه+نصب آنتی ویروس و درایورهای ویندوز 30 دقیقه+تنظیمات مودم و اینترنت (adsl) حدود 15 دقیقه+آپدیت کردن آنتی ویروس با کارت گرافیک 60 دقیقه.(اگه آمادش رو نداشته باشی)
    قبل از همه ی اینا اگه فایل های مهمی که توی ویندوز قبلی داشتی و قصد سیو کردنشون رو داری خودش حداقل 15 دقیقه زمان میبره. 15+30+30+15+60+15=165 دقیقه.
    تازه این زمان برای کسایی هست که دیگه انقدر ویندوز عوض کردن بدون مشکل و سریع پیش میرن.
    شما مگه از چه انتی ویروسی استفاده میکنید. من از نود 32 استفاده میکنم و یک نرم افزار کوچیک و کم حجم باهاش داشت که وقتی آپدیت میکنی میتونی آپدیت ها تو بکشی بیرون و دوباره از همون استفاده کنی و احتیاج به آپدیت از اینترنت نباشه. آپدیت من هم مال ماه پیشه و تو حدود 8 دقیقه از اینترنت آپدیت شد. مودم هم که دیگه تنظیمی نداره من که فقط فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم و یک کانکشن میسازم و بعدشم اینترنت که همش تو یکی دو دقیقه انجام میشه. حالا شاید مال من احتیاج به تنظیم نداره.کارت گرافیک رو هم مگه باید آپدیت کرد؟من بلد نیستم.حالا حتما باید آپدیت کنم؟به کسی نگین بلد نیستم بهم میخندن.
    خوب خونه پرش همون 3 ساعتی که شما میگی میشه دیگه.

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

این جور که شما گفتید اره دیگه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من چجوری میتونم از اسپید تست سرعت اینترنتمو تست کنم؟
    اینم سرعت اینترنت من
    اولیش از این سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دومیش از این سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به صورت معمولی هم که دانلود میکنم و بستگی به این داره که همزمان با دانلود از اینترنت استفاده میکنم یا نه. بین 49 تا 59 متغیره و وقتی اصلا کار نمیکنم با اینترنت و فقط دانلود میشه بیشتر همون 59 میمونه.
    بعضی وقتها هم تا 65 میرسه.
    Last edited by majid_sd2009; 18-07-2009 at 22:27.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست سرعت واقعي دانلود زماني هست كه شما داري يه چيزي دانلود ميكني ( با يا بدون دانلود منجر ) و هنگامي كه سرعت به يه حد ثابت ميرسه . زياد به اسپيد تست تكيه نكنيد . به سايتي كه شما داري دانلود ميكني هم بستگي داره كه سرورش تو چه كشوري باشه و يا ترافيك روي اون چيزي كه دانلود ميكني زياد باشه يا كم .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

تست سرعت واقعي دانلود زماني هست كه شما داري يه چيزي دانلود ميكني ( با يا بدون دانلود منجر ) و هنگامي كه سرعت به يه حد ثابت ميرسه . زياد به اسپيد تست تكيه نكنيد . به سايتي كه شما داري دانلود ميكني هم بستگي داره كه سرورش تو چه كشوري باشه و يا ترافيك روي اون چيزي كه دانلود ميكني زياد باشه يا كم .
    من تو همون موقع که پست دادم سرعت دانلودم با خود مرورگر فایر فاکس 1.2 میگ در ثانیه بود که کف کردم ، در اصل ماجرا از اینجا شروع شد که یک فایل یک میگی دانلود کردم دیدم سریع تموم شد بعد یک 100 میگی دانلود کردم ، دیدم وضع همونه
    سرعتم 512 کیلوبایت هست ، واقعا کف کرده بودم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.... من adsl میخوام ...4 رقم اول هم تلفن ما هم هست 6659
    به پارس ان لاین و صبا رنگ ردم گفت محل شما پورتا اشغاله...... شاتل میگه ماهی 13000 تومتی اش اشغاله!! ماهی 28 دارم بالا!!!!! حالا از کی یگیرم؟؟؟ مرسی!!!!
    کسی نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •