Asus am602 خریدم با قیمت 45 هزار تومان
به نظرتون خوب خریدم؟
Asus am602 خریدم با قیمت 45 هزار تومان
به نظرتون خوب خریدم؟
اینو هم اضافه کنم که از لحاظ نرم افزاری هم میشه فهمید.
از کنترل پانل، پنجره Network Connections رو باز کنید.
اگر Local Area Connections وجود دارشت، که قطعا سیستم تو کارت شبکه داره، اگر هم نه، یا نداره، و یا نصب نشده.
------------------
همچنین از Device Manager هم میتونید بفهمید.
روی My Computer راست کلیک کرده و Manage رو انتخاب کنید و سپس Device Manager رو انتخاب کنید.
به قسمت Network Adapters برید.
اگر گزینه که ای شامل Ethernet Controller بود، که کارت شبکه دارید و نصب هست.
و اگر خارج از اونجا با علامت زرد رنگ بود، نشانه ی اینه که کارت شبکه دارید و نصب نیست.
موفق باشید
(پست 1800 ام : دی)
معمولا اکثر مادربوردهای جدید (حتی مادربوردهای مربوط به 2-3 سال پیش ) کارت شبکه دارن.
اره مادربوردهای تا 6 7 سال پیش هم کارت شبکه دارن!![]()
آره خوبه![]()
سلام
من وقتي كه ميخوام كانكت بشم بعضي مواقع ارور 678 ميده و بعضي مواقع ارور 691 ميده و 24 ساعت بود كه وصل نميشد تا الان كه بعد از چند بار ارور 691 دادن بالاخره وصل شد. به نظرتون چه مشكلي هست؟ البته سرعتم يك مقدار خيلي كم بهتر شده كه تستش توي امضام هست. چراغ act مودمم هم از وقتي كه مودم را روشن ميكنم و چراغ استتوس ثابت ميشه حالت چشمك زن پيدا ميكنه در حالي كه من اصلاً به اينترنت وصل نيستم حتي وقتي كامپيوتر خاموشه. مودمم asus am 602 هست و سرويس s2 فناوا دارم.
ممنون
خوب نه به اون موقع که am 602 هیچ جا پیدا نمیشد
نه به الان که از همه جا باهام تماس میگیرن میگن رسیده داریم بفرستیم ؟
ولی من 10 روز قبل تو اوج نبودنش یکی از بچه ها برام یکی پیدا کرد 44 گرفتم![]()
دوستان
دیروز من بدون اینکه دیسکانکت بشم , مودم adsl رو یه دفه خاموش کردم .
و الان دیگه چراغ سبز مودمم روشن نمیشه کلا چه برسه به چشمک زدن...
شوخت؟؟؟؟!؟؟؟
مودمم مدل siemens هستش
کجا بدم تعمیر کنن ؟؟؟
مشکل کجاست؟؟؟؟
Last edited by farshid0009; 05-10-2009 at 21:09.
بستگی داره ip سرویسی که از isp گرفتی دینامیک باشه یا استاتیک.
- IP استاتیک همیشه ثابته . این سرویسها گرون هستن و بدرد شرکتها میخوره که باید واسه وصل شدن به data base شرکت های اصلی شون تو خارج دارای یک IP ثابت باشن.
- IP دینامیک هر وقت به اینترنت وصل میشی عوض میشه.
همونطور که دوست عزیزمون گفتن با بعضی برنامه ها مثل u95 یا وی پی ان ها IP رو بطور مجازی عوض کنی.
سلام
من به یک روتر احتیاج دارم که از مودم وایرلس اینترنت را بصورت وایرلس دریافت بکنه و توسط پورت لن به ----- برساند.کسی چیزی سراغ داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)