تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 940 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان عزیز آخرین آپشن فایل که تیم ملی ایران و چهره هاشون رو درسته کنه کجا برم دانلود کنم؟ غث 100 صفحه گشتم نتونستم پیدا کنم :|

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این به دلیل ویرایش بازیکن هست طرف ملیت لوکا تونی رو به برزیلی تغییر داده و هاشمیان رو به اسلواکی در واقع طرف یه بازیکن برزیلی رو ویرایش کرده اسمش رو هم گذاشته تونی و یه بازیکن که ملیتش اسلواکیایی هست برداشته اسمش رو به هاشمیان تغییر داده هاشمیان توی بازی هست فقط اسمش هاتیناتس هست یعنی فیک هست

داره خودمونی میشه Peje_Arbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان ممنون میشم face بزیکنان ایرنی رو برام بزارین

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب خوشبختانه تیم های استقلال و پرسپولیس رو همراه با لاس های واقعی داخل و خارج خانه ساختم بجای تیم های pes united و we united ویرایش کردم. جالب شده

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی تونسته این پچ های جدید رو که با ورژن 1.20 سازگاری داره ( Assemble Patch V.5 و eyination kaskus super patch V.2 ) استفاده کنه؟ اگه تونستید لطفا به مام بگید چون یه هفته هر کاری کردم نتونستم این پچا رو وارد بازی کنم. خواهشا راهنمایی کنیدای کاش این ورژن 1.20 هیچ وقت ارایه نمیشد تمام دلخوشیمون این پچا بود که اونم پرید

قبلنا یه جوابی میدادید با معرفتا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چقدر چهره مسی را بد ساختند!
    اگر فیس خوبی از مسی پیدا کردید ممنون میشم بذارید.

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پچی چیزی واسه ی گزارشگری نیومده که اسم بازیکنایی رو که با ریختن پچ به بازی اضافه میشند رو گزارشگر هم بگه
    مثلا واسه لیگ المان

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پچ جدید و نهایی Gamingaccess که 130 مگه رو کی ریخته ؟! چطوریه ؟! میارزه با دایل آپ دانلود کنم ؟!

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

این نمره ی که اخر بازی میده خیلی مسخره هست!
    امروز برای اولین بار در لباسه بارسا 4 تا گل زدم اونوقت بهم نمره 7 میده!
    باید نسبت به پستت و قدرتت خوب بازی کنی. گل زدن ملاک نیست. باید با کیفیت بازی کنی. پاس گل نمرش از خوده گل بیشتره. 1 یا 2 بار پیش اومده که من توی یه بازی گل نزدم، اما با کیفیت بازی کردم و 8 گرفتم. اما خیلی وقتا که هت تریک یا 4 تریک یا 5 تریک هم میکنم، بیشتر از 7.5 نمیده.

و جالبیش اینه که بازی بعدیش مربی من را نیمکت نشین کرد و از دقیقه 65 وارد زمینم کردم و در همون دقایق تونستم یک گل بزنم که بهم نمره 7.5 داد!
    منم قبل از اینکه افتخار پوشیدن پیراهن مقدس رئال رو داشته باشم، رفتم به اینتر. (همنجور که قبلاً گفتم اکثر تیمای معروف پیشنهاد میدادن جز رئال تا اینکه رئال هم پیشنهاد داد و من چون بعد از رئال مادرید عاشق اینتر و چلسی هستم بی این دو تا اینتر رو انتخاب کردم. چون چلس منو واسه هافبک دفاعی می خواست، اما اینتر واسه گوش) منم با اینکه پستم هافبک نفوذی هستش، اما قبول کردم. بازی اول از اول نیمه دوم رفتم، و خیلی هم عالی بازی کردم، و بازی های بعد رو هم از دقیقه 60 به بعد می اومدم ولی توی اونا هم بهترین بازیکن زمین می شدم و کلی گل می زدم و پاس گل میدادم، اما بازم هیچ وقت فیکس نشدم تا اینکه به آرزوم رسیدم و از رئال پیشنهاد داشتم و با اولین پیشنهاد قبول کردم. رئال هم منو واسه هافبک نفوذی و وینگر می خواس و الانم همه بازی ها رو هافبک نفوذی بازی کردم و همه بازی ها به جز بازی اول که از اول نیمه دوم اومدم، بقیه رو فیکس 90 دقیقه بازی کردم. پس باید ببینی بارسا شما رو برای چه پستی می خواد و شما پستت چیه. اگه پستی باشه که با پست شما یکی باشه، مطمئناً 99% هیچ وقت فیکس نمیشی! (راستی م روی تاپ پیر بازی می کنم و فقط سرعتم 99 هستش و نقل و انتقالات رو هم روی لول High گذاشتم.) شما ها روی چه لولی گذاشتین؟

افساید گیری بازی هم افتضاح هست توپ به یک بازیکن دیگر که در افساید نیست میرسه اما چون من در افساید هستم کمک داور پرچمش را بالا میبره!
    واسه من که خیلی اینجوری پیش نیومده!!!!!!

10. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •