نه متاسفانه من متنشونو ندارم.
شما میتونید ویدیوها رو ببینید و هر جمله ای رو که میگه بنویسید.
نه متاسفانه من متنشونو ندارم.
شما میتونید ویدیوها رو ببینید و هر جمله ای رو که میگه بنویسید.
اگر میشه این معتی کتید
My pain is of u , and my gain and my therapy is of u too
دردم از توست و (بهبودی و) درمانم هم از تو ...
سلام دوستان
به نظرم این دو سایت برای پاسخگویی به سوالاتِ انگلیسی بد نباشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدgoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-02-2011 at 13:04.
با سلام
من متون انگلیسی رو تا 80 - 90 درصد متوجه میشم گرامر و نوشتنم ضعیف هستش (در حد لالیگا) لیستنینگ هم توی فیلما تا 30 درصد متوجه می شم
البته خیلی وقت هستش که مطالعه نداشتم و می خوام برای کنکور ارشد سال بعد (IT) شرکت کنم برای تقویت زبان با اولویت مکالمه می خواستم بپرسم چه دوره ای شرکت کنم (کلاس برم) آیلتس و تافل یا ... بعد این دوره ها از چه سطحی شروع به آموزش می کنند به یه پیش دوره نیاز هستش یا نه کدوم برای من مناسب هستش؟؟؟
و کدام آموزشگاه در تهران برای من خوب هستش ؟؟؟ (ضمنا تا حالا هیچ کلاسی نرفتم
)
با تشکر![]()
وقتی وارد کلاس شدم دیدم همه دارن گریه میکنن و من هم فکرکردم باید گریه کنم و شروع کردم به گریه کردن با اینکه نمیدونستم برای چی گریه میکنم
چی میشه به انگلیسی
برای ترجمه از تاپیک Translation 2 استفاده کنید بهتره ...
When I entered the classroom, I found everyone crying and thought that I should cry as well, so I started to cry though didn't know why to do so
What other people think of you is none of your business..
اگه میشه این برام معنی کنید
همون پستتون در تاپیک ترجمه کافیه دیگه! چرا تو هر دو تاپیک درخواست میدید؟!
همون جا پاسختون رو دادم ...![]()
من چند وقتی یک سوالی در رابطه با تلفظ برام پیش اومده. دیگه گفتم که پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است!
تو انگلیسی six رو مثل s, e/ x تلفظ میکنن. میخواستم بدونم پس چه طوری این دو تا با هم اشتباه نمیگیرن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)