همه ی این ها هست
توی خود یاهو مسنجر هم ذخیره میشه
توی یاهو میل هم این گزینه به صورت پیش فرض تیک خورده
ولی قسمت conversations اضافه نمیشه توی یاهو میل!
همه ی این ها هست
توی خود یاهو مسنجر هم ذخیره میشه
توی یاهو میل هم این گزینه به صورت پیش فرض تیک خورده
ولی قسمت conversations اضافه نمیشه توی یاهو میل!
Yahoo Mail خودتون رو به اخرین نسخه آپدیت کردید ؟
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
مشکل کجاست ؟
ارور میده ؟
الان اینترنت ها افت سرعت خیلی زیادی رو دارن
با وی // پی | ان تست کنید
سلام دوستان من از یاهومسینجر ویرژن 11 استفاده میکونم .میخوام از طریق گزینه یاهومیل امیلهای خود را چیک کونم اما ایرور میده.
باز نمیکونه دلیلیش چیست؟ میگن>application not found اگر کسی میدونه لطفآ کمک کنید .
شما باید مرورگر default برای این کار تعریف کنی. روی start کلیک راست می کنی و properties رو میزنی. بعد میری قسمت customize . تو بخشی show on start menu گزینه internet هست. از طریق منوی کشویی مرورگرت رو انتخاب کن و بعد ok کن به احتمال زیاد حل میشه. اگه نشه مشکل از مرورگرت هست.
کسی میدونه چطور میشه رمز ورود آی دی یکی دیگه رو بدست آورد؟![]()
امنیت در حال حاضر بقدری بالا رفته که دیگه امکان همچین کارایی نیست مگر اینکه طرف با سیستم شما کار کنه و شما نرم افزارهای ثبت دکمه های فشرده شده روی کیبرد رو نصب کرده باشید که بتونه کلیه حروفی که زده میشه رو ذخیره کنه
من وقتی تو مسنجر یه چیزی تایپ میکنم طرف مقابل چیزی نمیبینه
ورژن 11.5 دارم
پاک کردم دوباره نصب کردم اما درست نشد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مدتی هست میخوام لاگین کنم ارور میده و نمیشه آن شد اما تا با اینترنت اکسپلورر یه سایت رو باز میکنم مسنجرم راحت کار میکنه و لاگین میکنه آیدی رو ! دوستان میدونن مشکل کار کجاست ..؟
یعنی واسه لاگین شدن حتما باید یه سایتی رو با اینترنت اکسپلورر باز کنم وگرنه نمیشه! ویندوزم 7 هست تو ویندوز قبلی هم همین مشکل رو داشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)