تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 459 از 2550 اولاول ... 3594094494554564574584594604614624634695095599591459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    اولا یکی از دوستان گفته 4 تا از ارائه دهندگان برتر
    از نظر سرعت بخواهی صبانت و پارس آنلاین
    از نظر قیمت بگویی صبانت، پارس آنلاین، همارا
    از نظر ارائه سرویس نامحدود با قیمت مناسب پارس آنلاین، همارا و ماکس نت
    از نظر کمترین قطعی و وصلی پارس آنلاین، صبانت، ماکس نت

دومین مورد نمی دونم خبر دارید یا نه کنسرسیوم اینترنتی A&D دو خدمت جدید دارن ارائه می کنند

اولی تلفن بین المللی 040 که خیلی قیمتش پایین تر از حتی کارتها هم هست و کیفیت صدا هم خیلی بالاست و یک خوبی که دارد کل استان قابل استفاده بوده و هزینه اضافی مثل مالیات و ازش افزوده نداره شعارشون هم اینکه با استفاده از این سرویس هزینه های مکالمه خودتان را به صورت چشم گیری پایین بیاورید

دومی اینترنت وارلس و ماهواره ای هست البته این خدمات بیشتر برای شهرکهای صنعتی هست قیمت تجهیزات و قیمت سرویس وارلس خیلی عالی

برای اینکه اطلاعات بیشتر داشته باشیند می توانید با شماره 5549121 تماس بگیرین

من خودم از 040 دارم استفاده می کنم به جای اسکایپ که در بیشتر شرکتها بسته شده است خیلی بهتر است

این پست اصلا تبلیغات نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من کلا از ماکس نت نگرفتم کل ایران از نت استفاده کردم شیراز و اصفهان واقعا لذت بردم کیفیت خیلی خوب اما تبریز
    خداییش فاکیدن ما رو

اوائل بر اساس عادتی که دارم از آی نت گرفتم... خوب بود راضی ام قطعی کم بود اما وقتی دیدم داره شورش درمیاد و آشمون شور شده ول کردم رفتم سراغ مکس نت که بشکنه گردنم

پشتیبانی در حد بوقلمون 24 ساعته رو واسه اینکه امتحان کنم 3 شب زنگ زدم یه یارو خوابالو ورداشت منم کلی مخشو خوردم جاتون خالی
    سرعت دانلود من الان با سروریس 1024 توربوی نمیدونم چی چی 112 تا 120 متغیره... اما شب میاد رو 65 تازه محدود هم هست اعصابم خورد میشه...

صبح مارک میکنم شب میذارم واسه دانلود مفت مفت
    خلاصه کنم راضی نیسم...
    رپید هم که تعطیله واس ما... مشترکین همارا استقاده میکنن اما واس ما قدغنه وقتی هم میگیم چرا میگه تو تبریز همه اینجوری ان

ولی خب مجبورم و هممون مجبوریم... خداییش جایی نیس بریم شکایت کنیم؟ حمایت از حقوق مصرف کننده ای چیزی؟

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

اونایی هم که میخوان چیزپی ان بگیرن اصلا از این شرکتا نگیرن... تو نت بگردین فروشنده های خیلی بهتر و ارزون تر هست یه نفر میشناسم سالی 18 تومن چیز پی ان میده بهت واقعا باقلواااا

3. این کاربر از Ilis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرعت دانلود من الان با سروریس 1024 توربوی نمیدونم چی چی 112 تا 120 متغیره... اما شب میاد رو 65 تازه محدود هم هست اعصابم خورد میشه...

خلاصه کنم راضی نیسم...
    خوب مگه مجبوری؟
    کاسیک بگیر روزها 1024 و شبها میشه 512 دیگه لازم نیست پول اضافه واسه توربو بدی.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من کلا از ماکس نت نگرفتم کل ایران از نت استفاده کردم شیراز و اصفهان واقعا لذت بردم کیفیت خیلی خوب اما تبریز
    خداییش فاکیدن ما رو

اوائل بر اساس عادتی که دارم از آی نت گرفتم... خوب بود راضی ام قطعی کم بود اما وقتی دیدم داره شورش درمیاد و آشمون شور شده ول کردم رفتم سراغ مکس نت که بشکنه گردنم

پشتیبانی در حد بوقلمون 24 ساعته رو واسه اینکه امتحان کنم 3 شب زنگ زدم یه یارو خوابالو ورداشت منم کلی مخشو خوردم جاتون خالی

خلاصه کنم راضی نیسم...
    رپید هم که تعطیله واس ما... مشترکین همارا استقاده میکنن اما واس ما قدغنه وقتی هم میگیم چرا میگه تو تبریز همه اینجوری ان

ولی خب مجبورم و هممون مجبوریم... خداییش جایی نیس بریم شکایت کنیم؟ حمایت از حقوق مصرف کننده ای چیزی؟

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

اونایی هم که میخوان چیزپی ان بگیرن اصلا از این شرکتا نگیرن... تو نت بگردین فروشنده های خیلی بهتر و ارزون تر هست یه نفر میشناسم سالی 18 تومن چیز پی ان میده بهت واقعا باقلواااا
    من از همین مکس نتی که این همه بد گفتی ازش استفاده می کنم . سرویس 512 . نه کلاسیک . نه توربو . شب و روز سرعت دانلودم 120 کیلو بایت است که می شه 120*8 = 960 کیلو بیت که ازش خیلی راضیم . خدا عمر بده دوره ی بعدی 1 مگ همین شرکت رو می خرم . فقط تنها اشکالی که داره آی پی اشتراکی اونه کا با ماهی 10 تومن می شه اختصاصی . در ضمن می گی پشتیبانیش بده . مگه نمی گی شب زنگ زدی برداشتن . خلاصه برداشتن یعنی تمام . در ضمن چرا از خواب بیدارشون کردی ؟ بیدار کردی که چی بگی ؟ شوخی کردم . خلاصه خیلی ها می گن خوبه . حالا تو میای می گی بده . ما چکار کنیم ؟ یک نفر بود که از 128 محدود استفاده می کرد می گفت شب و روز با 120 دانلود می کنه !
    Last edited by razmjoo; 03-07-2010 at 13:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها این اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید . عالیه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خداییش فاکیدن ما رو

خلاصه کنم راضی نیسم...

منو باش که این دوره میخاستم ماکس نت بگیرم.الان یه خورده تردید دارم.

بچه ها این اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید . عالیه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز دلم اینجا انجمن معرفی نرم افزار نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منو باش که این دوره میخاستم ماکس نت بگیرم.الان یه خورده تردید دارم.

عزیز دلم اینجا انجمن معرفی نرم افزار نیست.
    فقط به خاطر یه نفر ! خوب از اونایی که تو مرکزتون از ماکس استفاده می کنه بپرس . شاید این کاربر تو مرکزیه که تعداد کاربرش خیلی زیاده .
    خوبی مون رو ببین که خواستیم یه لطفی کرده باشیم . آخرین نسخه ی کاسپار ارزش معرفی در اینجا نداره ؟

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

خداییش فاکیدن ما رو

خلاصه کنم راضی نیسم...

شما در کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من از همین مکس نتی که این همه بد گفتی ازش استفاده می کنم . سرویس 512 . نه کلاسیک . نه توربو . شب و روز سرعت دانلودم 120 کیلو بایت است که می شه 120*8 = 960 کیلو بیت که ازش خیلی راضیم . خدا عمر بده دوره ی بعدی 1 مگ همین شرکت رو می خرم . فقط تنها اشکالی که داره آی پی اشتراکی اونه کا با ماهی 10 تومن می شه اختصاصی . در ضمن می گی پشتیبانیش بده . مگه نمی گی شب زنگ زدی برداشتن . خلاصه برداشتن یعنی تمام . در ضمن چرا از خواب بیدارشون کردی ؟ بیدار کردی که چی بگی ؟ شوخی کردم . خلاصه خیلی ها می گن خوبه . حالا تو میای می گی بده . ما چکار کنیم ؟ یک نفر بود که از 128 محدود استفاده می کرد می گفت شب و روز با 120 دانلود می کنه !
    همچین میگی یه نفر بود که دیگران فکر می کنن دروغ می گم
    بله من تا 1 هفته پیش با 128 3 ماهه محدود با قیمت 47 هزار با سرعت متوسط 114 دانلود میکردم
    حالا هم 3 ماهه نامحدود واسه بازی کردن کانتر گرفتم متوسط دانلودش با idm 28 هست

اینم یه روز که با سرویس 128 محدود 3 ماهه 2.28 گیگ دانلود کردم
    Last edited by kamran987456; 03-07-2010 at 19:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

همچین میگی یه نفر بود که دیگران فکر می کنن دروغ می گم
    بله من تا 1 هفته پیش با 128 3 ماهه محدود با قیمت 47 هزار با سرعت متوسط 114 دانلود میکردم
    حالا هم 3 ماهه نامحدود واسه بازی کردن کانتر گرفتم متوسط دانلودش با idm 28 هست
    میشه یه تست از سرویستون بزارین.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

میشه یه تست از سرویستون بزارین.
    اینم یه تست از 3 ماه 128 نا محدود

12. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •