این پست اصلا تبلیغات نیست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این پست اصلا تبلیغات نیست![]()
من کلا از ماکس نت نگرفتم کل ایران از نت استفاده کردم شیراز و اصفهان واقعا لذت بردم کیفیت خیلی خوب اما تبریز
خداییش فاکیدن ما رو
اوائل بر اساس عادتی که دارم از آی نت گرفتم... خوب بود راضی ام قطعی کم بود اما وقتی دیدم داره شورش درمیاد و آشمون شور شده ول کردم رفتم سراغ مکس نت که بشکنه گردنم
پشتیبانی در حد بوقلمون24 ساعته رو واسه اینکه امتحان کنم 3 شب زنگ زدم یه یارو خوابالو ورداشت منم کلی مخشو خوردم
جاتون خالی
![]()
سرعت دانلود من الان با سروریس 1024 توربوی نمیدونم چی چی112 تا 120 متغیره... اما شب میاد رو 65
تازه محدود هم هست اعصابم خورد میشه...
صبح مارک میکنم شب میذارم واسه دانلود مفت مفت
خلاصه کنم راضی نیسم...
رپید هم که تعطیله واس ما... مشترکین همارا استقاده میکنن اما واس ما قدغنهوقتی هم میگیم چرا میگه تو تبریز همه اینجوری ان
ولی خب مجبورم و هممون مجبوریم... خداییش جایی نیس بریم شکایت کنیم؟ حمایت از حقوق مصرف کننده ای چیزی؟
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
اونایی هم که میخوان چیزپی ان بگیرن اصلا از این شرکتا نگیرن... تو نت بگردین فروشنده های خیلی بهتر و ارزون تر هست یه نفر میشناسم سالی 18 تومن چیز پی ان میده بهت واقعا باقلواااا![]()
خوب مگه مجبوری؟
کاسیک بگیر روزها 1024 و شبها میشه 512 دیگه لازم نیست پول اضافه واسه توربو بدی.![]()
من از همین مکس نتی که این همه بد گفتی ازش استفاده می کنم . سرویس 512 . نه کلاسیک . نه توربو . شب و روز سرعت دانلودم 120 کیلو بایت است که می شه 120*8 = 960 کیلو بیت که ازش خیلی راضیم . خدا عمر بده دوره ی بعدی 1 مگ همین شرکت رو می خرم . فقط تنها اشکالی که داره آی پی اشتراکی اونه کا با ماهی 10 تومن می شه اختصاصی. در ضمن می گی پشتیبانیش بده . مگه نمی گی شب زنگ زدی برداشتن . خلاصه برداشتن یعنی تمام . در ضمن چرا از خواب بیدارشون کردی ؟ بیدار کردی که چی بگی ؟ شوخی کردم . خلاصه خیلی ها می گن خوبه . حالا تو میای می گی بده . ما چکار کنیم ؟ یک نفر بود که از 128 محدود استفاده می کرد می گفت شب و روز با 120 دانلود می کنه !
Last edited by razmjoo; 03-07-2010 at 13:04.
بچه ها این اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید . عالیه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منو باش که این دوره میخاستم ماکس نت بگیرم.الان یه خورده تردید دارم.
عزیز دلم اینجا انجمن معرفی نرم افزار نیست.![]()
فقط به خاطر یه نفر ! خوب از اونایی که تو مرکزتون از ماکس استفاده می کنه بپرس . شاید این کاربر تو مرکزیه که تعداد کاربرش خیلی زیاده .
خوبی مون رو ببین که خواستیم یه لطفی کرده باشیم . آخرین نسخه ی کاسپار ارزش معرفی در اینجا نداره ؟
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
شما در کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟
همچین میگی یه نفر بود که دیگران فکر می کنن دروغ می گم
بله من تا 1 هفته پیش با 128 3 ماهه محدود با قیمت 47 هزار با سرعت متوسط 114 دانلود میکردم
حالا هم 3 ماهه نامحدود واسه بازی کردن کانتر گرفتم متوسط دانلودش با idm 28 هست
اینم یه روز که با سرویس 128 محدود 3 ماهه 2.28 گیگ دانلود کردم
![]()
Last edited by kamran987456; 03-07-2010 at 19:08.
میشه یه تست از سرویستون بزارین.
اینم یه تست از 3 ماه 128 نا محدود
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)