تو این پست نوشتم چطوری ورژن رو پیدا کنید:
برای وسایل هم تو گوگل عبارت زیر رو سرچ کنید و هرچی به دلتون خورد دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mod for the sims 3
تو این پست نوشتم چطوری ورژن رو پیدا کنید:
برای وسایل هم تو گوگل عبارت زیر رو سرچ کنید و هرچی به دلتون خورد دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mod for the sims 3
ممنون از شما ولی لینک دانلود کار نمیکنه لینک دیگه ای ندارید؟؟
اگه میشه فقط کرک سیز 3 رو قرار بدید اون یکی دیگه رو پیدا کردم تنکس
سلام به همه
هر کس مایل به شرکت در مسابقات سیمز 3 هست به من پی-ام بده
ممنون
یه سوال از سیمز بازان
این بازی با گیم پدم انجام میشه ؟؟
یه توضیح در مورد گیم پدم بدم ( گیم پد من ، ساخت ماکروسافت هست و هر بازی که میاد رو میتونم باهاش بازی کنیم بدون هیچ گونه تنظیمی ! اتوماتیک میخونه خودش مثل pS3 !!! )
حالا سیمزم میخونه یا نه ؟ ؟ ؟
فکر نکنم بخونه ، بازیشم تو کنسول ها بازی کردم ، این طوریه که فقط با حرکت رول های دسته ، می تونید یکچیزی رو انتخاب کنید.یک نر روی زمنی هست که مثل موس کار می کنه.
سلام
میشه لینک دانلود چند تا وسیله و خونه رو که توی نسخه های کرک شده هم کار می کنن رو بدین؟
اگه بدین ممنون میشم![]()
اگه سرچ میکردید قبلا قرار داده بودم توی تاپیک
چند تاشون رو میزارم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من، خیلی شرمندتم. اینترنت تو شهر ما پدر و مادر نداره، برای همین اینقدر طول کشید. اون فایل هم روی هاست شخصیم بود که بسته شد. فعلا این تنها لینکیه که دارم:
اگه نتونستی دانلود کنی بهم بگو. بزودی هاستم دوباره باز میشه و میتونی لینک مستقیمی که اول دادم رو هم استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها خوبید
من وقتی سیمزم رو باز می کنم منظورم اتورانش بید این ارور رو می ده نمی دونم باید چی کار کنم
اتو رانم چش شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه باید چیزی دانلود کنم و برییزم بگید
غیر از اتو ران چه جوری می شه ورژن رو فهمید ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)