من برای صفحات فایل وردم شماره صفحه گذاشتم اما شماره صفحات فارسی نیست و انگلیسیه. اون نکته ای که می بایست در قسمت تول زو آپشن و ... رو هم رعایت کردم ولی بازم فارسی نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون
من برای صفحات فایل وردم شماره صفحه گذاشتم اما شماره صفحات فارسی نیست و انگلیسیه. اون نکته ای که می بایست در قسمت تول زو آپشن و ... رو هم رعایت کردم ولی بازم فارسی نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون
منظور شما دقیقاً چیه؟ یعنی انتظار دارید که وقتی Paste می کنید، چه شکلی بشه؟
شاید منظور شما راست-چین و چپ-چین شدنش باشه.
به صورت Left-align، این شکلی میشه: (اگر مشکلی هست، واضح تر توضیح بده)
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید تنظیماتتون درسته؟
عددت رو Insert کن و انتخابش (Select) کن تا Highlight بشه. (همونطور که می بینی، من عدد 1 رو Select کردم)
بعد از اینکه Highlight شد، Ctrl+Shift سمت راست کیبوردت رو بزن.
بعد از این کار، می تونی فونتش رو هم عوض کنی.
موفق باشی.
Last edited by hfj; 15-04-2010 at 14:21.
مشکل فارسی نویسی اعداد در قسمت فرمول نویس ورد 2007 دارم.توضیحات شمارو هم دیدم ولی کمکی نکرد اینم عکس فرمول نوشته شده :
ببینید من میخوام کلیه اعداد اعم از توان ، اندیس ، اعداد عادی ، اعداد فرجه رادیکال و ... همگی فارسی بشن.
شما گفتید برید توی قسمت style>other و انجا درست میشه. اما توی ورد 2007 توی قسمت Equation اصلا Style نداره...
اینم عکس منوی Equation
میشه بگین استایلش کجاست؟
من که استایلی نمیبینم اینجا...
لطفا تصویری نشون بدید
Style فقط توی سربرگ home هستش که اونم کلا همه ی فونت های تایپ رو بهم میزنه و قسمتی هم برای اینکه اعداد فارسی بشن نداره. تصویر :
![]()
در قسمت Word Option تنظیمات نامرال رو روی Hindi بزارید.
من می خواستم در یک صفحه تایپ شده بعضی از جماات در حالی که تایپ شده اند و دیده می شوند ولی در هنگام پرینت بروی کاغذ چاپ نشود
سلام دوستان عزیز
امروز یک فایلی رو از اینترنت دانلود کردم که فرمتش Doc بود یعنی فرمت ورد. ولی بعد از باز کردن اون متوجه شدم که متن های اون فایل ، های لایت میشه البته نه اینکه بصورت دستی های لایت بشه (اینقدر هم آماتور نیستم) بلکه هنگام کلیک در پاراگراف اون متن
بصورت های لایت در می آد با راست کلیک روی اون گزینه های فیلد فعال هستند . حالا می خواستم بدونم این فیلد چیه؟ و اینکه چجوری این فایل رو به حالت عادی برگردونم
با تشکر از دوستان عزیز
عکس زیر:
دانلود این فایل با حجم 450 کیلو بایت!:
میرور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
من یک فایل دارم که وقتی محتویان آن را کپی می کنم و در فایل دیگری می ریزم، نوع فونت ،و شکلها کاملا به هم می ریزد.
چه باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)