تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 1126 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

این لینک نرم افزار testdisk
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اجراش کنی یک محیط داس مانند داره اولین گزینه رو میزنی بعد هارد رو انتخاب میکنی بعد پارتیشن مورد نظر بفیش پیش فرضه
    درست نشد با mbr code هم یک تست بزن
    جواب نداد از همون نرم افزار easeus data recovery استفاده کنید
    ممنون عزیز . این برنامه فایل های MKV رو هم ریکاور میکنه؟ و بدون هارد اکسترنال هم میتونم دیتا رو جایی ذخیره کنم ؟ چون درایو C پره

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فکر کنم بریزی رو هارد اکسترنال بهتر باشه چون داره هارد رو ریکاوری میکنه فکر نکنم اجازه بده رو همون هارد ذخیره کنی

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

فکر کنم بریزی رو هارد اکسترنال بهتر باشه چون داره هارد رو ریکاوری میکنه فکر نکنم اجازه بده رو همون هارد ذخیره کنی
    اگر اين برنامه احيانا فايل هاي mkv رو نتونست ريكاور كنه ، مشكلي پيش نمياد كه بايكي ديگه امتحان كنم ؟ مثلا با اين بقيه فايل ها رو و با يكي ديگه فايل mkv رو

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اگر اين برنامه احيانا فايل هاي mkv رو نتونست ريكاور كنه ، مشكلي پيش نمياد كه بايكي ديگه امتحان كنم ؟ مثلا با اين بقيه فايل ها رو و با يكي ديگه فايل mkv رو
    سلام
    می تونین از Easeus Partition Recovery هم استفاده کنید. بسیار خوب جواب میده برای پارتیشن های حذف شده.

6. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مشکلش سخت افزاری است یا فریم ویر باید آپدیت بشه تا درست بشه یا از هد و پلاتر هارد است
    آره مهرداد جان مشکلش سخت افزاری بود حتی روی سیستمهای دیگه هم همینجوری بود.البته مشکلش رو خودم باعث شدم وقتی داشت کار میکرد داشتم جا به جاش می کردم که ضربه خورد و این بلا سرش اومد و مطمئنم هد با پلاتر برخورد کرده که اونجور شد.

حالا یه سوال :
    اگه بخوام فریمور این هارد 1 ترا که خریدم رو آپدیت کنم آخه چک کردم ورژن جدید واسش اومده که توی سایت پشتیبانی سیگیت هم زده حتمآ آپدیتش کنید منم اوت تحت ویندوزه رو اجرا می کنم و ریست میشه و توی بوت که میاد نمی تونه هارد رو شناسایی کنه و از نو ریست میشه و هیچی اپدیت نمیشه یه راهم داره که باید فایل ایمیج رو یا بزنم روی فلش یا روی دیسک به نظرت ارزش داره اپدیتش کنم و اینکه کل دیتای هارد پاک میشه ؟ (ازشون پشتیبان گرفتم)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    می تونین از Easeus Partition Recovery هم استفاده کنید. بسیار خوب جواب میده برای پارتیشن های حذف شده.
    همین نرم افزار رو من بهشون پیشنهاد دادم صفحه قبل

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آره مهرداد جان مشکلش سخت افزاری بود حتی روی سیستمهای دیگه هم همینجوری بود.البته مشکلش رو خودم باعث شدم وقتی داشت کار میکرد داشتم جا به جاش می کردم که ضربه خورد و این بلا سرش اومد و مطمئنم هد با پلاتر برخورد کرده که اونجور شد.

حالا یه سوال :
    اگه بخوام فریمور این هارد 1 ترا که خریدم رو آپدیت کنم آخه چک کردم ورژن جدید واسش اومده که توی سایت پشتیبانی سیگیت هم زده حتمآ آپدیتش کنید منم اوت تحت ویندوزه رو اجرا می کنم و ریست میشه و توی بوت که میاد نمی تونه هارد رو شناسایی کنه و از نو ریست میشه و هیچی اپدیت نمیشه یه راهم داره که باید فایل ایمیج رو یا بزنم روی فلش یا روی دیسک به نظرت ارزش داره اپدیتش کنم و اینکه کل دیتای هارد پاک میشه ؟ (ازشون پشتیبان گرفتم)
    اگه خودتون بتونید فریم ویرو رو آپدیت کنید که خیلی بهتره ولی اگه هارد دیتکت نمیشه و نمیتونید آپدیت کنید باید بدید بیرون یا فریم ویرشو به حالت قبل برگردونن یا اینکه با pc3000 آپدیتش کنن
    در آخر هد و پلاترشو چک کنن

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه مشکل خاصی که نداره فقط وقتی می خوام فریمور و آپدیت کنم نرم افزار آپدیت فریمور هاردم رو نمی شناسه و گرنه خود هارد هیچ گونه مشکلی نداره و راحت کار می کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه مشکل خاصی که نداره فقط وقتی می خوام فریمور و آپدیت کنم نرم افزار آپدیت فریمور هاردم رو نمی شناسه و گرنه خود هارد هیچ گونه مشکلی نداره و راحت کار می کنه.
    شاید فریم ویر رو اشتباه گرفتی نباید اینطوری بشه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

این ارور علت های زیادی داره یکی اتصالات هارد است که باید چک بشه همچنین جای کابل باید عوض بشه
    هارد میتونه بدسکتور داشته باشه بهتره هارد با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بشه (scan and repair)
    علت بعدی میتونه از فریم ویر هارد باشه فریم ویر هارد و بایوس مین رو آپدیت کنید و با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید
    هارد اسکن ویروس هم بشه
    اتصالات هارد را جا به جا کردم،اسکن کامل با hdd regenerator کردم،مشکلی نداشت،فریم ویر هارد و بایوس را هم آپدیت کردم.
    پاور دیگر الان در دسترسم نیست.اما قبل از این کارها با پاور دیگری هم تست کردم،به همین شکل بود.
    فقط در ویندوز XP با یک هارد دیگر در device manager هارد خراب را نشان می دهد اما در disk management هارد خراب را نشان نمی دهد!
    Last edited by brilliant1; 18-06-2012 at 20:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •