ممنون عزیز . این برنامه فایل های MKV رو هم ریکاور میکنه؟ و بدون هارد اکسترنال هم میتونم دیتا رو جایی ذخیره کنم ؟ چون درایو C پره
ممنون عزیز . این برنامه فایل های MKV رو هم ریکاور میکنه؟ و بدون هارد اکسترنال هم میتونم دیتا رو جایی ذخیره کنم ؟ چون درایو C پره
فکر کنم بریزی رو هارد اکسترنال بهتر باشه چون داره هارد رو ریکاوری میکنه فکر نکنم اجازه بده رو همون هارد ذخیره کنی
اگر اين برنامه احيانا فايل هاي mkv رو نتونست ريكاور كنه ، مشكلي پيش نمياد كه بايكي ديگه امتحان كنم ؟ مثلا با اين بقيه فايل ها رو و با يكي ديگه فايل mkv رو
سلام
می تونین از Easeus Partition Recovery هم استفاده کنید. بسیار خوب جواب میده برای پارتیشن های حذف شده.
آره مهرداد جان مشکلش سخت افزاری بود حتی روی سیستمهای دیگه هم همینجوری بود.البته مشکلش رو خودم باعث شدم وقتی داشت کار میکرد داشتم جا به جاش می کردم که ضربه خورد و این بلا سرش اومد و مطمئنم هد با پلاتر برخورد کرده که اونجور شد.
حالا یه سوال :
اگه بخوام فریمور این هارد 1 ترا که خریدم رو آپدیت کنم آخه چک کردم ورژن جدید واسش اومده که توی سایت پشتیبانی سیگیت هم زده حتمآ آپدیتش کنید منم اوت تحت ویندوزه رو اجرا می کنم و ریست میشه و توی بوت که میاد نمی تونه هارد رو شناسایی کنه و از نو ریست میشه و هیچی اپدیت نمیشه یه راهم داره که باید فایل ایمیج رو یا بزنم روی فلش یا روی دیسک به نظرت ارزش داره اپدیتش کنم و اینکه کل دیتای هارد پاک میشه ؟ (ازشون پشتیبان گرفتم)
همین نرم افزار رو من بهشون پیشنهاد دادم صفحه قبل
اگه خودتون بتونید فریم ویرو رو آپدیت کنید که خیلی بهتره ولی اگه هارد دیتکت نمیشه و نمیتونید آپدیت کنید باید بدید بیرون یا فریم ویرشو به حالت قبل برگردونن یا اینکه با pc3000 آپدیتش کنن
در آخر هد و پلاترشو چک کنن
نه مشکل خاصی که نداره فقط وقتی می خوام فریمور و آپدیت کنم نرم افزار آپدیت فریمور هاردم رو نمی شناسه و گرنه خود هارد هیچ گونه مشکلی نداره و راحت کار می کنه.
شاید فریم ویر رو اشتباه گرفتی نباید اینطوری بشه
اتصالات هارد را جا به جا کردم،اسکن کامل با hdd regenerator کردم،مشکلی نداشت،فریم ویر هارد و بایوس را هم آپدیت کردم.
پاور دیگر الان در دسترسم نیست.اما قبل از این کارها با پاور دیگری هم تست کردم،به همین شکل بود.
فقط در ویندوز XP با یک هارد دیگر در device manager هارد خراب را نشان می دهد اما در disk management هارد خراب را نشان نمی دهد!
Last edited by brilliant1; 18-06-2012 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)