دیشب سرعت پایین بود لینک مستقیم از 15 بیشتر نمیشد تورنت هم از 40 بالاتر نمیرفت بی خیال دانلود شدم خوابیدم کامپیوتر هم خوابید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب سرعت پایین بود لینک مستقیم از 15 بیشتر نمیشد تورنت هم از 40 بالاتر نمیرفت بی خیال دانلود شدم خوابیدم کامپیوتر هم خوابید![]()
دیشب سرعت خوب بود...ولی مثل شب قبلش نبود...حول حوش 80-90 میچرخید...تورنت
128 مرکز 7
تازگیا اندیشه زیادی dc نمیشه؟
واسه من که اصلا...حتی شبا که همه میگن دی سی میشه واسه من یه بار هم نشده...![]()
دیشب سرعت خط 5 هم نسبت به شب های پیش افت کرده بود ... پس گویا برای همه خطوط بوده
الیته الان هم سرعت از حد استاندارد خیلی بالاتره
در کل عملکرد اندیشه سبزخزر در این مدت کاملا مثبت و راضی کننده بود
در ضمن با شروع فصل تابستان افت سرعت برای تمام ISP ها رخ میده ( بخاطر سیاست خاصی که دارند)
ولی امیدوارم اندیشه کیفیت و سرعتش رو حفظ کنه
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
چنین مشکلی رو نداریم (خط 5 )
من هم تو این یکی دو ماه مشکل dc شدن نداشتم اما چند وقته که چه شب و چه روز سرعت برای چند دقیقه 0 میشه و هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه اما بدون اینکه کانکشن قطع بشه خود بخود درست میشه ... تو اون چند دقیقه کلا همه چیز از کار میوفته یعنی فرقی نمیکنه شما در حال باز کردن صفحات باشی یا دانلود مستقیم یا غیر مستقیم ... این مشکل حتی تو بعضی ساعات روز هم دیده میشه . احتمال هم داره مشکل از جاهای بالاتر از ISP باشه چون میگفتن استانهای شمالی موقتا دچار مشکل شدن !![]()
بعضی سایتها مثل همین فروم خودمون هم گاهی اوقات بدجوری قاطی می کنن و باید 5 دقیقه صبر کرد و چند بار رفرش کرد تا باز بشن ... البته این روزها مناسبت خاص هم هست امیدوارم مخابرات دوباره همه چیزو قطع نکنه ... به قول Tiger عزیز تابستون هم داره میاد همه شرکتا سرعتشون افت میکنه چون وقت درو محصولشونه که زمستان پارسال کاشتنش و تو تابستون چه کیفیت بالا بره چه پایین بیاد باز هم مشتریهای جدید adsl فراوان هستند .سرمایه گذاری و افزایش کیفیت معمولا از پاییز به بعد اتفاق میوفته تا بتونن مشتریهای جدید جذب کنن ...
آره برای من هم چنین موردی پیش میاد یعنی سرعت صفر میشه و مدتی طول میکشه تا مجددا پیج باز کنه
تقریبا هر روز چنین موردی پیش میاد (برخی روزها دفعات بیشتری میشه)
البته اگه سرعت 0 شد یه بار دیسکانت بشی و بعد کانکت کنی ، مشکل سریع حل میشه و ارتباط مجددا برقرار میشه
نمیدونم مشکل از کجا پیش میاد ولی خیلی عجیبه
سرعت من که هنوز همونجوری هست! اصلا از اندیشه راضی نیستم، بعد امتحانات احتمالا میرم عوض میکنم.
1. من شبا با تورنت دانلود میکنم، سرعت کاملا نوسان داره و حداکثر به 19 برسه!
2. روزها هم که حداکثر 40 باشه.
3. سرعت Ping هم که افتضاح هست، بازی آنلاین نمیشه کرد. دیگه بدرد چی میخوره؟!
2 شب که حدود ساعت 1 DC میشه
تا چند دقیقه هم کانکت نمیشه و ارور میده که یوزر و پسورد اشبتاه
دیشب هم 150 مگ بیشتر دانلود نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)