تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 545 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

راست میگین دوستان
    یادش به خیر
    حالا یه صحنه بگم؟بگم؟
    بگم!
    سوارقطار تو اویل3 شدی که یه دفعه می پری بیرون و کلا فضا عوض میشه به یک منطقه ی کاملا ناشناخته...یا نیروگاه برق زیر زمین!!!
    یا.....
    یادش بخیر

از سیو استفاده کن یا آنلوکرها که همون کار سیو رو میکنن
    کجا هست؟؟!!

2. 2 کاربر از hamed-sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

بابا من اخرش نفهمیدم این RE 1.2.3 کجاش ترسناک بود ! خیلی کند و ...
    به هر حال من که هیچچچچ ترسی توی این سه نسخه ندیدم ! البته توی نسخه های بعدی هم نبود ولی باز بیشتر از 1.2.3 بود !
    آقا من کلا رزیدن اویل رو ترسناک حساب نمی کنم بیشتر استرس آوره
    وحشت واقعی تو ذهن شکل می گیره
    بازی های سایلنت هیل1 و 3 رو بازی کرده باشی می دونی چی می گم

4. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سایلنت هیل 4 که آخر وحشته. یادمه تنهایی هیچ وقت بازی نمیکردم. خداییش خیلی ترسناک بود. ترس واقعی... (اشباح ها از تو دیوار میومدن بیرون)

دوستانی که رزیدنت اویل نسخه Veronica رو بازی نکردن, باید بهتون بگم خوش به حالتون که بازی نکردید. چون من بازی کردم و افسوس خوردم که کاش این آخرین نسخه ی باقیمونده از سری رزیدنت رو به همین راحتی از دست نمیدادم و من قدرش رو ندونستم!

این نسخه از بازی هم که جدید هم نیست, به سبک رزیدنت 1 و 2 و 3 هست و خیلی هم طولانی هست. شاید جذابیت اون 3 نسخه رو نداشته باشه, ولی مطمئنم شما رو راضی میکنه.

اگر بازی نکردید, حتما بازی کنید.

راستی Capcom دیگه نمیتونن مثل نسخه های اولیه رزدیدنت رو بسازه. چون اون نسخه ها تقریبا 2 بعدی بودن و الان دیگه نمیشه بازی 2 بعدی ساخت. چون اونا فکر میکنن کسی نمیخره.

حالا که بازی 3 بعدی شده, محیط هم تغییر کرده و دیگه نمیشه ترسناکش کرد. در ضمن از طرفی دیگه هم نمیتونن اون صحنه های خیابانی رو به صورت 3 بعدی واقعی بسازن (منظورم به صورت Real Time).

یعنی میخوام بگم اونا مجبور بودن نسخه های جدید رو اینطوری بسازن و کاری نمیتونستن بکنن. من مطمئنم اونا قبل از اینکه رزیدنت 4 رو بفرستن بازار این رو میدونستن که دیگه جذابیت نسخه های قبلی رو نداره ولی نمیتونسن کاری بکنن.

رزیدنت اویل 3 فقط همون محیط 2 بعدیش که همون در و دیوارها و خونه ها و پله ها و... بود کل سری رزیدنت 4 و 5 رو میخوره

6. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دو بعدی یعنی این !

اونا هم 3 بعدی بودن........

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دقیقا با حرفت موافقم
    ما در اویل 1-2-3 به کرات شاهد صحنه هایی بودیم که واقعا به آدم شوک وارد می کرد. یه نمونش رو همانطور که اشاره کردید همون جایی که دستها یهویی در می اومدند یا اون جایی که یهویی کلاغ ها حمله می کردند و یا ترسی که از نمسیس داشتیم و خیلی های دیگه که واقعا در اویل 4 و 5 به جرات می تونم بگم ترسی در بازی وجود نداره و بازی بیشتر یک بازی اکشن شده تا ترسناک !! نکته بعدی که میخوام اشاره کنم اینه که اگر یادتون باشه که حتما هست در اویل 1 و 2 و 3 جای جای بازی پر بود از معماهای پیچیده و واقعا سخت که گیمر رو مجبور می کرد روی به دست آوردن جواب فکر کنه. وای چه لذتی داشت معمای تابلو های نقاشی در اویل 1 یا معمای درهای کرکره ای در اویل 3 که رمز رو باید پیدا می کردیم تا در باز میشد یا پیدا کردن بنزین و شارژکردن باتری و ....
    خدایا چرا اینجور چیزایی دیگه در اویل 4 و 5 نبود ؟؟؟!!! اصلا چرا ترسی در بازی اویل 4 و 5 نیست؟؟؟!!! مگه اسم این بازی اقامتگاه شیطان نیست ؟؟؟؟!!! مگه این همون بازی دوست داشتنی اویل نیست که ساعتها واسش تو کلوپ بازی می کردیم و به عشقش PS1 خریدیم؟؟!!
    نمی خوام بگم که اویل 4 و 5 قشنگ نیستند میخوام بگم که به جای اینکه ترسناک باشند اکشن شدند و انگار آدم داره یه بازی اکشن رو بازی می کنه. در مورد موزیک هم بگم که در این زمینه هم به نظر من اویل 3 یه چیز دیگه بود. در کل به قول دوستمون اویل 3 حس خاصی رو به آدم دست میداد. همینطور اویل 1 و 2 اما متاسفانه باید بگم که سازنندگان بازی به جای اینکه به طرفداران این بازی احترام بذارند فقط به فکر فروش و درامد بیشتر بودند و به این دلیل بازی رو از نسخه 4 به بعد به سمت جایی هدایت کردند تا طرفداران دیگر سبک ها هم این بازی رو بگیرند و به این ترتیب فروش بیشتری کنند!!! به امید اویل 6 و برگشتنش به دنیای اصلی و واقعی خود
    100% موافقم . شاهکار سری سه گانه راکون سیتی شماره 1 بود و شاهکار مجموعه اویل تا به اینجا به نظر بنده Code name Veronica . در کل میزان استرس و وحشتی که در طول بازی داری توی شماره 4 و به خصوص 5 نبود . مثل این میمونه که توی بازی Medal Of Honor استرس یا وحشت داشته باشی از یه چیز ناشناخته که الان میاد ، در صورتی که همچین نیست . معما ها هم که دیگه جای خود دارد . شاید توی شماره بعدی درست بشه ، البته سازندگان ادعا کردند که توی شماره آلترناتیو و طلایی نسخه 5 معما ها برگشته .

دو بعدی یعنی این !

اونا هم 3 بعدی بودن........
    نه ، اویل 1 و 2 و 3 همشون دو بعدی بودند و سه بعدی نبودند ، اینی که شما آوردی 2 بعدی از نوع 4 بیتی هستش ولی اویل 1 و 2 و 3 دو بعدی از نوع 64 بیتی هستند . تمام مراحل و زمین های اویل هایی که نام برده شده یک عکس هستند ، اگر بازی اویل 3 رو دارید با برنامه Resident Evil Explorer میتونید رب و ربش رو بکشید بیرون و خودتون ببینید . در حقیقت یک مش انداختند روی یک عکس پری رندر کع عکس های پری رندر هم دو بعدی هستند و یک کاراکتر تقریبا سه بعدی روی این تصویر دو بعدی در محور X و Y حرکت میکنه و کوچیک بزرگ میشه و شما فکر میکنی که بازی سه بعدی هستش . بازی کنترا که تصویرش رو قرار دادید دو بعدی 4 بیتی از دسته کراس (صلیبی - یعنی تمام کاراکتر ها فقط در محور X و Y حرکت میکنند بدون تغییر اندازه) هستش و همان طور که گفتم اویل های 1 و 2 و 3 بازی های دو بعدی 64 بیتی از نوع میکس (یعنی ترکیبی از دنیای دو بعدی با افکت های سه بعدی در حد و اندازه پشمک) هستند . که از سری Code Name Veronica با حفظ همون مشخصات در زاویه و دید بازی ، بازی 100% سه بعدی شد .

آقا من کلا رزیدن اویل رو ترسناک حساب نمی کنم بیشتر استرس آوره
    وحشت واقعی تو ذهن شکل می گیره
    بازی های سایلنت هیل1 و 3 رو بازی کرده باشی می دونی چی می گم
    سایلنت هیل دلهره آور هستش ولی بیشتر از ترسناک بودن بازی فکری هستش با اون معما های عجیب غریبش

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    سایلنت هیل دلهره آور هستش ولی بیشتر از ترسناک بودن بازی فکری هستش با اون معما های عجیب غریبش
    من با اینکه زیاد بازی نمی کنم ولی بین اون بازیایی که کردم اویل 3 از نظر معما رتبه ی 2 بود که خیلی سخت بود بعضیاش (مثه اون که بهت یه شکل میداد باید بسازی یا اون که 4 تا چرخ دنده رو باید جابهجا می کردی)
    رتبه ی اولم به بازی میگ میگ (sheep dog'n wolf) میدم که 3 سال طول کشید تا معما مرحله 10شو حل کنم!
    بعد از اینکه راهشو پیدا کردم فهمیدم جواب چه مسخره بووده!
    در کل تو بازی های اویل من که 4شو تمومم نکردم چون حالم دیگه بهم خورده بود بس چرند بود فقط اونجا که می گفت یهو دو تا دکمه رو بزن حال میداد!
    5 هم بازی نکردم

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستانی که رزیدنت اویل نسخه Veronica رو بازی نکردن, باید بهتون بگم خوش به حالتون که بازی نکردید. چون من بازی کردم و افسوس خوردم که کاش این آخرین نسخه ی باقیمونده از سری رزیدنت رو به همین راحتی از دست نمیدادم و من قدرش رو ندونستم!

این نسخه از بازی هم که جدید هم نیست, به سبک رزیدنت 1 و 2 و 3 هست و خیلی هم طولانی هست. شاید جذابیت اون 3 نسخه رو نداشته باشه, ولی مطمئنم شما رو راضی میکنه.

اگر بازی نکردید, حتما بازی کنید.
    Veronica دیگه کدوم نسخه بود ؟ من بازی نکردم واسه PS2 اومد آره؟ میشه نام کامل همراه با پوستر این نسخه و پلتفورمش رو یه نفر بذاره.

راستی Capcom دیگه نمیتونن مثل نسخه های اولیه رزدیدنت رو بسازه. چون اون نسخه ها تقریبا 2 بعدی بودن و الان دیگه نمیشه بازی 2 بعدی ساخت. چون اونا فکر میکنن کسی نمیخره.

حالا که بازی 3 بعدی شده, محیط هم تغییر کرده و دیگه نمیشه ترسناکش کرد. در ضمن از طرفی دیگه هم نمیتونن اون صحنه های خیابانی رو به صورت 3 بعدی واقعی بسازن (منظورم به صورت Real Time).

یعنی میخوام بگم اونا مجبور بودن نسخه های جدید رو اینطوری بسازن و کاری نمیتونستن بکنن. من مطمئنم اونا قبل از اینکه رزیدنت 4 رو بفرستن بازار این رو میدونستن که دیگه جذابیت نسخه های قبلی رو نداره ولی نمیتونسن کاری بکنن.

من با این حرفت مخالفم. چون ترسناک بودن بازی ربطی به دو بعدی یا سه بعدی بودن نداره . معنی نداره که چون بازی الان 3 بعدی شده نتونند ترسناکش کنند!!! اتفاقا باید الان بهتر بتونند چون دستشون بازتر شده و موجودات وحشتناک تری می تونند بسازنند. البته همه ما می دونیم که ترس اویل 1-2-3 به خاطر هیجان بازیش بود نه موجوداتش ولی خب نکته اصلی و عامل مهم ترس در اون مجموعه بازی موزیک و شوک های ناگهانی بود که به گیمر وارد می کرد. یعنی الان نمی تونند در فضای 3 بعدی حتی موزیک بازی رو ترسناک کنند و یا مثل اویل های قبلی شوک وارد کنند. کاملا مشخصه که می تونند اما چون اینا می دونند که بازی در ژانر ترس فقط یه سری مخاطب خاص داره تصمیم گرفتند برای فروش بیشتر بازی رو به سمت اکشن بودن میل بدند تا مخاطبین سایر ژانر ها هم از این بازی خوششون بیاد. در واقع بعید می دونم دیگه اینا به حالت قبلی برگردند. دیشب که داشتم اویل 5 رو بازی می کردم باور کنید اصلا انگار نه انگار که دارم اویل بازی می کنم انگار که دارم یه بازی اکشن هیجانی رو بازی می کنم و البته اون جایی که Jill رو دیدم کمی احساساتم جریحه دار شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

این بار ماهیگیری یاد میدم
    شما میرید تو هر موتور جستجو بعدش عبارات نظیر:
    pc unlocker
    pc save game
    pc cheats
    pc trainer

رو به همراه اسم بازی تایپ میکنید (واسه کنسول هم بجای pc اسم کنسول)
    بعدش خودتون کم کم با سایت های خوب تو این زمینه آشنا میشید
    اینم دو تا سرچ واسه سیو ها و آنلوکرهای RE5:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

13. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

Veronica دیگه کدوم نسخه بود ؟ من بازی نکردم واسه PS2 اومد آره؟ میشه نام کامل همراه با پوستر این نسخه و پلتفورمش رو یه نفر بذاره.
    بله این نسخه برای PS2 اومده
    بهتره این اطلاعات رو توی تاپیک خودش درخواست کنید

این تاپیک نسخه ی 5 هست

کد:

15. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله این نسخه برای PS2 اومده
    بهتره این اطلاعات رو توی تاپیک خودش درخواست کنید

این تاپیک نسخه ی 5 هست

کد:
    اما من Xbox360 دارم این بازی واسه Xbox 360 هم هست یا نه؟ اگه نیست برای PC چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •