راست میگین دوستان
یادش به خیر
حالا یه صحنه بگم؟بگم؟
بگم!
سوارقطار تو اویل3 شدی که یه دفعه می پری بیرون و کلا فضا عوض میشه به یک منطقه ی کاملا ناشناخته...یا نیروگاه برق زیر زمین!!!
یا.....
یادش بخیر
کجا هست؟؟!!
راست میگین دوستان
یادش به خیر
حالا یه صحنه بگم؟بگم؟
بگم!
سوارقطار تو اویل3 شدی که یه دفعه می پری بیرون و کلا فضا عوض میشه به یک منطقه ی کاملا ناشناخته...یا نیروگاه برق زیر زمین!!!
یا.....
یادش بخیر
کجا هست؟؟!!
آقا من کلا رزیدن اویل رو ترسناک حساب نمی کنم بیشتر استرس آوره
وحشت واقعی تو ذهن شکل می گیره
بازی های سایلنت هیل1 و 3 رو بازی کرده باشی می دونی چی می گم
سایلنت هیل 4 که آخر وحشته. یادمه تنهایی هیچ وقت بازی نمیکردم. خداییش خیلی ترسناک بود. ترس واقعی... (اشباح ها از تو دیوار میومدن بیرون)
دوستانی که رزیدنت اویل نسخه Veronica رو بازی نکردن, باید بهتون بگم خوش به حالتون که بازی نکردید. چون من بازی کردم و افسوس خوردم که کاش این آخرین نسخه ی باقیمونده از سری رزیدنت رو به همین راحتی از دست نمیدادم و من قدرش رو ندونستم!
این نسخه از بازی هم که جدید هم نیست, به سبک رزیدنت 1 و 2 و 3 هست و خیلی هم طولانی هست. شاید جذابیت اون 3 نسخه رو نداشته باشه, ولی مطمئنم شما رو راضی میکنه.
اگر بازی نکردید, حتما بازی کنید.
راستی Capcom دیگه نمیتونن مثل نسخه های اولیه رزدیدنت رو بسازه. چون اون نسخه ها تقریبا 2 بعدی بودن و الان دیگه نمیشه بازی 2 بعدی ساخت. چون اونا فکر میکنن کسی نمیخره.
حالا که بازی 3 بعدی شده, محیط هم تغییر کرده و دیگه نمیشه ترسناکش کرد. در ضمن از طرفی دیگه هم نمیتونن اون صحنه های خیابانی رو به صورت 3 بعدی واقعی بسازن (منظورم به صورت Real Time).
یعنی میخوام بگم اونا مجبور بودن نسخه های جدید رو اینطوری بسازن و کاری نمیتونستن بکنن. من مطمئنم اونا قبل از اینکه رزیدنت 4 رو بفرستن بازار این رو میدونستن که دیگه جذابیت نسخه های قبلی رو نداره ولی نمیتونسن کاری بکنن.
رزیدنت اویل 3 فقط همون محیط 2 بعدیش که همون در و دیوارها و خونه ها و پله ها و... بود کل سری رزیدنت 4 و 5 رو میخوره![]()
دو بعدی یعنی این !
اونا هم 3 بعدی بودن........
100% موافقم . شاهکار سری سه گانه راکون سیتی شماره 1 بود و شاهکار مجموعه اویل تا به اینجا به نظر بنده Code name Veronica . در کل میزان استرس و وحشتی که در طول بازی داری توی شماره 4 و به خصوص 5 نبود . مثل این میمونه که توی بازی Medal Of Honor استرس یا وحشت داشته باشی از یه چیز ناشناخته که الان میاد ، در صورتی که همچین نیست . معما ها هم که دیگه جای خود دارد . شاید توی شماره بعدی درست بشه ، البته سازندگان ادعا کردند که توی شماره آلترناتیو و طلایی نسخه 5 معما ها برگشته .
نه ، اویل 1 و 2 و 3 همشون دو بعدی بودند و سه بعدی نبودند ، اینی که شما آوردی 2 بعدی از نوع 4 بیتی هستش ولی اویل 1 و 2 و 3 دو بعدی از نوع 64 بیتی هستند . تمام مراحل و زمین های اویل هایی که نام برده شده یک عکس هستند ، اگر بازی اویل 3 رو دارید با برنامه Resident Evil Explorer میتونید رب و ربش رو بکشید بیرون و خودتون ببینید . در حقیقت یک مش انداختند روی یک عکس پری رندر کع عکس های پری رندر هم دو بعدی هستند و یک کاراکتر تقریبا سه بعدی روی این تصویر دو بعدی در محور X و Y حرکت میکنه و کوچیک بزرگ میشه و شما فکر میکنی که بازی سه بعدی هستش . بازی کنترا که تصویرش رو قرار دادید دو بعدی 4 بیتی از دسته کراس (صلیبی - یعنی تمام کاراکتر ها فقط در محور X و Y حرکت میکنند بدون تغییر اندازه) هستش و همان طور که گفتم اویل های 1 و 2 و 3 بازی های دو بعدی 64 بیتی از نوع میکس (یعنی ترکیبی از دنیای دو بعدی با افکت های سه بعدی در حد و اندازه پشمک) هستند . که از سری Code Name Veronica با حفظ همون مشخصات در زاویه و دید بازی ، بازی 100% سه بعدی شد .
سایلنت هیل دلهره آور هستش ولی بیشتر از ترسناک بودن بازی فکری هستش با اون معما های عجیب غریبش![]()
سلام
من با اینکه زیاد بازی نمی کنم ولی بین اون بازیایی که کردم اویل 3 از نظر معما رتبه ی 2 بود که خیلی سخت بود بعضیاش (مثه اون که بهت یه شکل میداد باید بسازی یا اون که 4 تا چرخ دنده رو باید جابهجا می کردی)سایلنت هیل دلهره آور هستش ولی بیشتر از ترسناک بودن بازی فکری هستش با اون معما های عجیب غریبش
رتبه ی اولم به بازی میگ میگ (sheep dog'n wolf) میدم که 3 سال طول کشید تا معما مرحله 10شو حل کنم!
بعد از اینکه راهشو پیدا کردم فهمیدم جواب چه مسخره بووده!
در کل تو بازی های اویل من که 4شو تمومم نکردم چون حالم دیگه بهم خورده بود بس چرند بود فقط اونجا که می گفت یهو دو تا دکمه رو بزن حال میداد!
5 هم بازی نکردم
Veronica دیگه کدوم نسخه بود ؟ من بازی نکردم واسه PS2 اومد آره؟ میشه نام کامل همراه با پوستر این نسخه و پلتفورمش رو یه نفر بذاره.
من با این حرفت مخالفم. چون ترسناک بودن بازی ربطی به دو بعدی یا سه بعدی بودن نداره . معنی نداره که چون بازی الان 3 بعدی شده نتونند ترسناکش کنند!!! اتفاقا باید الان بهتر بتونند چون دستشون بازتر شده و موجودات وحشتناک تری می تونند بسازنند. البته همه ما می دونیم که ترس اویل 1-2-3 به خاطر هیجان بازیش بود نه موجوداتش ولی خب نکته اصلی و عامل مهم ترس در اون مجموعه بازی موزیک و شوک های ناگهانی بود که به گیمر وارد می کرد. یعنی الان نمی تونند در فضای 3 بعدی حتی موزیک بازی رو ترسناک کنند و یا مثل اویل های قبلی شوک وارد کنند. کاملا مشخصه که می تونند اما چون اینا می دونند که بازی در ژانر ترس فقط یه سری مخاطب خاص داره تصمیم گرفتند برای فروش بیشتر بازی رو به سمت اکشن بودن میل بدند تا مخاطبین سایر ژانر ها هم از این بازی خوششون بیاد. در واقع بعید می دونم دیگه اینا به حالت قبلی برگردند. دیشب که داشتم اویل 5 رو بازی می کردم باور کنید اصلا انگار نه انگار که دارم اویل بازی می کنم انگار که دارم یه بازی اکشن هیجانی رو بازی می کنم و البته اون جایی که Jill رو دیدم کمی احساساتم جریحه دار شد![]()
این بار ماهیگیری یاد میدم![]()
شما میرید تو هر موتور جستجو بعدش عبارات نظیر:
pc unlocker
pc save game
pc cheats
pc trainer
رو به همراه اسم بازی تایپ میکنید (واسه کنسول هم بجای pc اسم کنسول)
بعدش خودتون کم کم با سایت های خوب تو این زمینه آشنا میشید
اینم دو تا سرچ واسه سیو ها و آنلوکرهای RE5:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله این نسخه برای PS2 اومده
بهتره این اطلاعات رو توی تاپیک خودش درخواست کنید
این تاپیک نسخه ی 5 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما من Xbox360 دارم این بازی واسه Xbox 360 هم هست یا نه؟ اگه نیست برای PC چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)