تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 459 از 1174 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

احمد مارم دعا کن.
    کس دیگه هم می ره مکه ؟

تا حالا 2 تا بچه ها رفتن.
    زیزو و رائول

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام. فقط 2 هفته دیگه مونده تا این خدمت لعنتی تموم بشه. تموم که شد در خدمتتون هستم اساسییییی!

راستی بازی سوپر جام کیه؟ بازیهای لالیگا کی شروع میشه؟
    سلام داش ممد گل میگم چه شانسی داری تا قبل ماه رمضون تمومه خدمت - بازی سوپر جامو نمیدونم ولی لالیگا 8 شهریور شروع میشه -راستی ممد جون لباس دوم رئال آبیه خیلی حال کردم باهاش

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. فقط 2 هفته دیگه مونده تا این خدمت لعنتی تموم بشه. تموم که شد در خدمتتون هستم اساسییییی!

راستی بازی سوپر جام کیه؟ بازیهای لالیگا کی شروع میشه؟
    ای ول داش ممد !
    خوش میگذره اونجا ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت تمامي دوستان عزيز:
    خوب اول كه از ابراز محبت شما دوستان عزيز بسيار خوشنود و خرسند هستم و در كنار بارگاه حضرت دوست براي شما دوستان هم طلب مغفرت خواهم نمود و شما هم مارا از دعاي خيرتان بي نصيب نسازيد.
    شنديم كه ممد جان سربازي تمامه ايشالا زنده باد ايول داداش به اين ميگن سربازي نرفته كه برگشتي كه d:
    در مورد اينترنت اينجا بگم كه واقعآ عاليه اصلا تو يوتيوب انگار داري فيلم نگاه ميكني اصلا نياز به صبر كردن نيستش.
    كل خانواده تصميم داشتن كه كل رمضان رو برن مكه مارو هم با خودشون همراه كردن ديگه بايد بريم واس اين طولاني هستش و يه ماه دبي يه ماه هم مكه ميشه دو ماه ديگه .
    تا دو ماه واقعآ دلم واستون تنگ ميشه رفقاي عزيز ولي خوب اميدوارم كه در اين مدت كم اتفاقات خوبي براي باشگاه رخ بده.
    زنده باشيد
    يا حق

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت تمامي دوستان عزيز:
    خوب اول كه از ابراز محبت شما دوستان عزيز بسيار خوشنود و خرسند هستم و در كنار بارگاه حضرت دوست براي شما دوستان هم طلب مغفرت خواهم نمود و شما هم مارا از دعاي خيرتان بي نصيب نسازيد.
    شنديم كه ممد جان سربازي تمامه ايشالا زنده باد ايول داداش به اين ميگن سربازي نرفته كه برگشتي كه d:
    در مورد اينترنت اينجا بگم كه واقعآ عاليه اصلا تو يوتيوب انگار داري فيلم نگاه ميكني اصلا نياز به صبر كردن نيستش.
    كل خانواده تصميم داشتن كه كل رمضان رو برن مكه مارو هم با خودشون همراه كردن ديگه بايد بريم واس اين طولاني هستش و يه ماه دبي يه ماه هم مكه ميشه دو ماه ديگه .
    تا دو ماه واقعآ دلم واستون تنگ ميشه رفقاي عزيز ولي خوب اميدوارم كه در اين مدت كم اتفاقات خوبي براي باشگاه رخ بده.
    زنده باشيد
    يا حق

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض روبينيو شورش كرد!

خوب ديگه از اين بهتر نميشه! اين رونالدو بايد از روبينيو ياد بگيره!!!

روبينيو گفته كه نه تنها قرار دادم رو تمديد نميكنم، حتي براي بازي سوپر جام مقابل والنسيا همراه تيم نميرود!
    اما رئال هم فقط درقبال افزايش قيمت تيم چلسي در حد 40 ميليون يورو، حاضر هست تا اين بازيكن رو بفروشه!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مادريد رو به كريم بنزما انداخت

خوب بعد از مدت ها كه اين كالدرون نتونست رونالدو رو بخره، شوستر گفته كه بابا لااقل اين بنزماي 20 ساله رو برام بيار!

من نميدونم به خدا، آخه اين همه پول درايم، بعد داريم اين دست اون دست ميكنيم! اين بنزما خيلي بازيكن خفن و آينده داريه، من كه ازش خوشم مياد

دروگبا كه چلسي موند، ويا كه ميگه نميام، و ميخواد با والنسيا بمونه، برباتوو هم گويا دلش ميخواد بره منچستر، هانتلر هم كه در كل زياد شوستر ازش خوشش نمياد، گويا مي خواد با آژاكس باشه، ميمونه همين بنزما!

اما بازم چشم آب نميخوره اينم كالدرون بتونه بخره

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من با این بنزما خیلی حال میکنم اگه بیاد خیلی خوب میشه...

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

روبينيو گفته كه نه تنها قرار دادم رو تمديد نميكنم، حتي براي بازي سوپر جام مقابل والنسيا همراه تيم نميرود!
    اما رئال هم فقط درقبال افزايش قيمت تيم چلسي در حد 40 ميليون يورو، حاضر هست تا اين بازيكن رو بفروشه!
    انتظارش می رفت ...این رئالیها به این کارایی که سر انتقال رونالدو با روبینهو کردن هر لحظه اونو از رئال دور کردن.. آخر سرم نتو نستن رونالدو رو بیارن رئال...روبینهو که دلش از پولو این چیزا پر بود ...اسکولاریم که رفته چلسی...
    همه اینا دست به دست هم داده تا روبینهو دلش از رئال پر باشه...
    نمی دونم با این وضعیت صلاحه روبینهو تو تیم باشه...

در ضمن ممد جان ما منتظرتیم...
    Last edited by iammahdi; 15-08-2008 at 14:03.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جا داره اینجا بگم: خاک همه عالم بر سر کالدرون. احمق دلش خوشه 17 میلیون از رونالدو مدرک دستش داره.
    عوض 80 میلیون به رونالدو میشد فن در فارت و ویا رو خرید روبینیو رو هم نگه داشت تازه کلی پول هم می موند !
    اما حالا چی فقط فن در فارت رو داریم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •