قیافتا بله خیلی شبیه کنترل حرکتی Wii هست ولی در عمل خیلی خوف تر از کنترل حرکتی Wii خواهد بود! و اکثر سایتها کارایی این کنترل حرکتی را بسیار دقیق و هوشمند میدونن.
اون لامپه هم همه کاره هست!![]()
قیافتا بله خیلی شبیه کنترل حرکتی Wii هست ولی در عمل خیلی خوف تر از کنترل حرکتی Wii خواهد بود! و اکثر سایتها کارایی این کنترل حرکتی را بسیار دقیق و هوشمند میدونن.
اون لامپه هم همه کاره هست!![]()
شهاب حدس میزنم اون لامپه همون موشن کپچر باشه که رو لباس شخصیتهای بازی میزنن موقع ساخت بازی.
نمیدونم شایدم نباشه.اگه کسی میدونه بگه ما هم بدونیم![]()
بله مثل همونه ولی با دقت بسیار بسیار بیشتر و به جای سنسور های اینفرارد از دوربین کمک میگیره ، یعنی باید یک PlayStation Eye هم بخرید .
اون لامپ هم در حقیقت با رنگی شدن و تغییر رنگ و ... کمک میکنه تا سیستم دو تا کنترلر رو از هم تشخیص بده و موقعییت دقیقشون رو مکان یابی کنه ، درست مثل موشن کپچر ولی خیلی خیلی خیلی خیلی ابتدایی تر .
و در کل این وسیله هیچ ربطی به کینکت نداره و دو تا تکنولوژی کاملا جدا از هم هستند ، فکر کنید لذت بازی های ویی با گرافیک Ps3 ادقام بشه ! خودتون تا تهش رو حساب کنید
مال ویی هم دو تاست جدای از هم ، فقط این بیسیمه .
سواله بسیار خوبی کردید!
کنترلی که اون گوگولیه رو سرشه اسمش PlayStation Move motion controller هست و به وسیله اون میتونید قسمت های اکشن دربازی را انجام بدید.
اما اون یکی کنترل اسمش PlayStation Move navigation controller هست که به وسیله اون میتونید character را حرکت بدید.
Last edited by shab_2008; 18-08-2010 at 23:00.
Delete...![]()
Last edited by shab_2008; 18-08-2010 at 22:56. دليل: کند ذهن بودن : دی
میگم شما یه پست دیگه دارین توی تاپیک ایکس باکس 360 و علت ویرایشتون هم کند ذهن بودنه چرا؟![]()
دلایل زیادی برای این ناقصه ذهنی وجود داره!!
اونجا یه پست در جواب یکی از بچه ها زدم که بعدا متوجه شدم دوستی دیگر جواب دادن و ...
اینجا هم دو تا پست پشت سره هم دادم که باز مربوط به کند ذهن بودن میشه ولی فاعلش من نبودم بلکه اینترنت بوده!![]()
کلا آقا شهاب عادت داره بعد از هر پست یه دونه Delete هم بزنه !!!
وگرنه الان آمار پست هاش 50 تا بود !!!![]()
واقعا چقدر دوستان راهنمایی کردن دیگه رفتم ps3 slim رو گرفتم اولین بازی هم فعلا
آنجارد 2 رو بازی میکنم که واقعا عالیه در ضمن اون دوستانی هم که دعوا راه انداختن
که بازی MGS4 افت فریم داره حتما خودم امتحان میکنم و نتیجشو میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)