تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 1404 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469509559959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام بچه ها.امروز رفتم جمهوری PSP Piano Black بگیرم یه جا گفت 238 تومن اصل یه جا گفت 240 تومن چینی و 300 تومن ژاپنی با رم 2GB.حالا موندم کدومشو بگیرم و کدومش اصلیه و کدومش تقلبی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.
    خلاصه کار ما هم گیر این تاپیک افتاد. قراره بریم psp بخریم. البته از ما که گذشت! واسه داداش کوچیکه!
    ولی چند تا سوال بدجوری اذیتم میکنه.
    اول اینکه slim یا fat؟ اصلا نیازی هست که روی این فاکتور پافشاری کنیم یا نه؟ یعنی میخوام بدونم در مجموع تو بازی کردن چقدر تاثیر داره؟
    دوم اینکه psp ها با چه فریم ویری عرضه میشن؟ و با توجه به اینکه میدونم این فروشنده ی محترم خودش هیچ سررشته ای از psp نداره و بنده خدا فقط قصدش فروشه خودم موقع خرید باید رو چه چیزایی بیشتر تمرکز کنم و به اصطلاح چه مشخصه هایی باید psp مورد نظر داشته باشه.
    مطلب آخر اینکه بعد از خرید psp تنها کاری که باید انجام دادن ریختن بازی تو مموری و اجراشون هست یا باید کارای دیگه ای هم برای راه اندازی دستگاه انجام بدم؟
    عجالتا عجله ای پاسخ بدید!
    ممنون و منتظر...

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.امروز رفتم جمهوری PSP Piano Black بگیرم یه جا گفت 238 تومن اصل یه جا گفت 240 تومن چینی و 300 تومن ژاپنی با رم 2GB.حالا موندم کدومشو بگیرم و کدومش اصلیه و کدومش تقلبی؟
    يه آرس دقيق بده كجاي جهوري رفتي
    تكرار ميكنم دقيق دقيقققق

اگه نباشه جاش خالی می مونه mg74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شیشه اش شکست . چکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mg74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر بازی اش قیمتش چقذره ؟؟؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اونجا رو تونستم رد كنم ولي چند مرحله بعد گير كردم دوباره . آخه اينكه نشد بازي اونقدر سخته نميشه دو تا مرحله رد كرد .
    بابا این بازی که خیلی راحته!! ببینم کسی به غیر من این جا final fantasy:crisis core رو تموم کرده ؟ یه سوال دارم که البته 99 % جوابو میدونم ولی شاید یه راهی باشه که کسی بلد باشه

ژاپنی slim نداریم خواسته بکنه تو پاچت!! همون چینی بگیر اصلا دیگه psp ژاپنی تولید نمیشه...!

1- يكي مي خواد فيلم ببينه باهاش !
    جدیدا تنها فایده ای که psp برا من داره همینه!
    Last edited by ali_ranger22; 19-06-2008 at 18:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    خلاصه کار ما هم گیر این تاپیک افتاد. قراره بریم psp بخریم. البته از ما که گذشت! واسه داداش کوچیکه!
    ولی چند تا سوال بدجوری اذیتم میکنه.
    اول اینکه slim یا fat؟ اصلا نیازی هست که روی این فاکتور پافشاری کنیم یا نه؟ یعنی میخوام بدونم در مجموع تو بازی کردن چقدر تاثیر داره؟
    دوم اینکه psp ها با چه فریم ویری عرضه میشن؟ و با توجه به اینکه میدونم این فروشنده ی محترم خودش هیچ سررشته ای از psp نداره و بنده خدا فقط قصدش فروشه خودم موقع خرید باید رو چه چیزایی بیشتر تمرکز کنم و به اصطلاح چه مشخصه هایی باید psp مورد نظر داشته باشه.
    مطلب آخر اینکه بعد از خرید psp تنها کاری که باید انجام دادن ریختن بازی تو مموری و اجراشون هست یا باید کارای دیگه ای هم برای راه اندازی دستگاه انجام بدم؟
    عجالتا عجله ای پاسخ بدید!
    ممنون و منتظر...
    اول اینکه fat یا slim یه چیز تقریبا سلیقه ای هست و اگه میخوای از امکانات دستگاه کامل استفاده کنی slim بگیر.
    الان جدید ترین فیرمور کپی خور شده 3.95 هست که چندان توصیه نمیشه و بهترین گزینه firmware 3.90-3 هست که توسط m33 هک شده پس خیالتون راحت که این فیرمور مشکل خاصی نداره.
    بعد از خرید هم اگه کپی خور نباشه باید بدی فروشنده برات کپی خورش کنه و بعد بازی ها رو (پس از فرمت مموری) تو فولدر iso بریزی.
    فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم
    موفق باشید
    ------------------------------------------------
    راستی از جوابی که بهم دادین هم ممنونم ولی حتی تو یه مغازه هم gps پیدا نمیشد. و فقط یه مغازه داشت که فروشنده میگفت با سیستم ایران سازگاری نداره (غیر ممکن چون اطلا به منطقه مربوط نیست) و از سر و روی دستگاه هم میخورد تقلبی باشهو قیمتش هم 85 میگفت.(علامت ماهواره و اسم gps روش نبود)
    بگذریم یه مغازه تو تجریش گفته میتونه برام بیاره اونم 65 تا 70.
    ولی بازم از اینکه جوابم رو دادین ممنونم

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوست عزيز دستگاه gps داره ولي نقشه هاي ايران توش نداره Gps بايد نقشه منطقه اي كه توش هستي داشته باشه اگه نداشته بشه فقط منطقتو تو دنيا به صورت كلي نشون مي ده و اصولا چيزي كه تو ايران زياد خريدار نداشته باشه مغازه دار ها نمي آرن يا خيلي كمتر مي آرن واسه همين به راحتي پيدا نمي شه ! حالا GPS مي خواي چيكار !؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اول اینکه fat یا slim یه چیز تقریبا سلیقه ای هست و اگه میخوای از امکانات دستگاه کامل استفاده کنی slim بگیر.
    الان جدید ترین فیرمور کپی خور شده 3.95 هست که چندان توصیه نمیشه و بهترین گزینه firmware 3.90-3 هست که توسط m33 هک شده پس خیالتون راحت که این فیرمور مشکل خاصی نداره.
    بعد از خرید هم اگه کپی خور نباشه باید بدی فروشنده برات کپی خورش کنه و بعد بازی ها رو (پس از فرمت مموری) تو فولدر iso بریزی.
    فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم
    موفق باشید
    ممنون. عجله ای شد ولی رفتم خریدم. فرم ویرش 3.80 هست. اسلیم. 255 تومن. 30 تومن هم رم 4 گیگ خریدم. با یه کیف که 8 تومن قیمتش بود.سه تا dvd هم همینجوری برداشتم.
    یه سوال نیازی هست فرم ویرش آپدیت بشه یا همین کفایت میکنه؟ چون خودم باهاش کار نمیکنم برادر کوچیکم هم فقط بازی میکنه. فعلا که هرچی بازی ریختم جواب میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

مثل اینکه فایل های اصلی فیرم ویر ۴.۰۰ قفلش شکسته شده.
    حالا بالاخره یا M33 یا Gen بزودی ۴.۰۰ Cfw ردیف میشه.
    دوست عزيز دستگاه gps داره ولي نقشه هاي ايران توش نداره Gps بايد نقشه منطقه اي كه توش هستي داشته باشه اگه نداشته بشه فقط منطقتو تو دنيا به صورت كلي نشون مي ده و اصولا چيزي كه تو ايران زياد خريدار نداشته باشه مغازه دار ها نمي آرن يا خيلي كمتر مي آرن واسه همين به راحتي پيدا نمي شه ! حالا GPS مي خواي چيكار !؟!
    اعتیاد به فناری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •