من در بازيهاي Devil May Cry 3 وBlowout بعد از اينکه وارد بازي ميشم تصوير سياه ميشود سيستمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
راستي به سوالات قبلي من جواب دهيد يکيش صفحه قبله
من در بازيهاي Devil May Cry 3 وBlowout بعد از اينکه وارد بازي ميشم تصوير سياه ميشود سيستمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
دوست عزیز ،من در بازيهاي Devil May Cry 3 وBlowout بعد از اينکه وارد بازي ميشم تصوير سياه ميشود سيستمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
در بازی Devil May Cry 3 با گرافیک شما سازگار نیست .
حتی میشه حدس زد که شما نتونستی بازی RE4 رو هم اجرا کنی .
در مورد دومی هم احتمالا گرافیکت نمیکشه .
شما یه ارتقا سیستم بده خیالتو راحت کن .
اون سئوالات صفحه ی قبل هم بازم میگم شما عکس ارور رو بزار نه متنش رو .
[IMG]C:\Documents and Settings\ESI\My Documents\My Pictures[/IMG]
Teza عزیز به نظر شما این لینک عکس هست ؟!
خواهشا یه لینک درست بزار .
این لیک فقط روی سیستم خودتون جواب میده .
دوستان عزيز سلام
براي ورود به بازي مدال افتخار(فتح برلين)با مشكلي برخورد كرده ام![]()
وقتي بازي را اجرا مي كنم داخل بازي ميره و بلافاصله مياد بيرون و پيغام زير را ميده
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
اين پست را جاي ديگه دادم گفتند كارت گرافيكيت از OpenGL پشتيباني نميكنه اگه ميشه يه توضيح بيشتري بديد
شرمنده اين بازي يكم قديميه ولي نياز فوري به اين بازي دارم اگه ميشه كمكم كنيد
با تشكر فراوان
Last edited by alishahvali; 26-12-2007 at 14:54.
دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی ضعیفه .دوستان عزيز سلام
براي ورود به بازي مدال افتخار(فتح برلين)با مشكلي برخورد كرده ام
وقتي بازي را اجرا مي كنم داخل بازي ميره و بلافاصله مياد بيرون و پيغام زير را ميده
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
اين پست را جاي ديگه دادم گفتند كارت گرافيكيت از OpenGL پشتيباني نميكنه اگه ميشه يه توضيح بيشتري بديد
شرمنده اين بازي يكم قديميه ولي نياز فوري به اين بازي دارم اگه ميشه كمكم كنيد
با تشكر فراوان
کارت گرافیک های قدیمی قابلیت Open Gl رو که شما برای اجرای این بازی نیاز داری ، ساپورت نمیکنند .
پس شما به کارت گرافیک قدرتمند تری نیاز داری .
موفق باشی , O R A C L E
با سلام من بازي جنون سرعت 9 با ماشين هاي ايراني رو خريدم بعد از نصب بازي يه صفحه مياد كه نوشته اجراي بازي و خروج اجرا رو كه ميزنم پيغام زير مياد و اكي رو ميزنم چيزي نميشه
Invaild argument
need for speed high stakes bulid:apr 11 2000 1522 e.a. seattle
switch (preceed with dash ) description
patchrestart
ok
دوست عزیز این بازیی که شما گرفتی فقط روی ویندوز 98 اجرا میشه !با سلام من بازي جنون سرعت 9 با ماشين هاي ايراني رو خريدم بعد از نصب بازي يه صفحه مياد كه نوشته اجراي بازي و خروج اجرا رو كه ميزنم پيغام زير مياد و اكي رو ميزنم چيزي نميشه
Invaild argument
need for speed high stakes bulid:apr 11 2000 1522 e.a. seattle
switch (preceed with dash ) description
patchrestart
ok
روی XP من ندیدم کسی بتونه اجراش کنه . چون ایرانی ها دستکاریش کردند .
قابل توجه شما این همون ورژن 3 بازی NFS هست که فقط ایرانی ها ماشین های ایرانی بهش اضافه کردند .
کلی مشکل داره ! برای مثال داری بازی میکنی ، یه دفعه میبینی یه اتوبوس برعکس داره میره !!!!
سلام من بازي spellforce2:shadow wars رو گرفتم بعد از نصب كركش را داخل فولدر بازي ريختم و اجرا كردم دو تا فايل mdf و mds ايجاد كرد با daemon 4 ام mds رو مونت مي كنم و كرك رو براي غير فعال كردن cd drive ام اجرا مي كنم ولي بعد از اينكه صفحه سياه مي شه يك دفعه مياد بيرون و ارور مي ده:an access violation occured an the program must quit
چكار بايد بكنم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)