کاستومر کیئر تحصیح میکنم
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
کاستومر کیئر تحصیح میکنم
آقا یکم از مزیت هاش رو میگید؟ سرعت دانلود چقدره؟ محدودیت چجوریه؟ شب ها رایگانه؟
من البآن تهران هستم و تا 2 ماه دیگه میرم کرج در حال حاضر از صبانت سرویس میگیرم و به نظر خودم بهترین شرکت تو ایرانه هم از نظر سرعت و هم از نظر خدمات و قیمت ماهی 13600 میدم بدون هیچگونه هزینه اضافی دیگه ای و دانلود شب ها هم رایگانه سرعت توی قرار داد 128 ذکر شده ولی در عمل 512 هستش سرعت دانلود 60 کیلوبایت در ثانیه هستش و خیلی عالیه میخواستم ببینم مثل صبا نت تو کرج با پیش شماره 660 چیزی گیر میاد البته من برسی کردم تو پیش شماره 660 هنوز صبا نت سرویس نمیده ولی اگه بده حتما از اون میگیرم.
ممنون و با تشکر
Last edited by Ship Storm; 21-03-2008 at 22:42.
راستی این سرویس های پیک نت در کرج چطوریه قیمت هاش که مناسبه و سرعتش هم مثل اینکه بدک نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطور که من متوجه شدم نماینده فن آوا هست
مرکز مخابراتي شما فرديس 2-خاتم نام داشته و اين مرکز آماده ارايه سرويس مي باشد.
البته فن آوا رو ميگم صبا نت رو نميدونم.فن آوا شبانه رايگانه
اينهم نتايج تست من از شاتل از دو مكان:
باكو:
كويت:
مال من 64 نامحدود (ART Home) است و همانطورى كه مى بينيد ديگه از روال خيلى زده بالاالبته اوايل هم از روال بالاتر بود!
الان كه حدود 3 ماه است از شاتل استفاده مى كنم(تهران منطقه توحيد) قبل از عيد سرعت دانلودم رو 12.4 KB ثابت مى شد ولى الان رو 25.4 ثابت مى شهكه فكر كنم دليلش كم شدن كاربرهاى اينترنتى به دليل مسافرت هاى نوروزى است
هزينه اش هم ماهى 20000 تومان است البته من هم مثل شما قبل از شاتل از پارس آنلاين سرويس مى گرفتم و 64 نامحدود مى گرفتم ولى از وقتى محدود كرد شركت رو عوض كردم
من فكر كنم تنها مشكل شاتل Ping ش است كه كمى از شركت هاى ديگر بالاتر است
موفق باشيد!![]()
سلام عزیز
هنوز هم می دی؟
ببین دقیقاً من دارم رو یه پروژه کار می کنم که همراه با اون دارم یه pdf هم درست می کنم و کارم رو توضیح می دم
من فهمیدم که BitTorrent چی می فرسته به Tracker ها و چی می گیره
حالا من دارم روی روش های مختلف کار می کنم که که این فرستاده ها رو تغییر بدم تا سرعت دانلود یا محدودیت ها تغییر کنند
اگر Share کنی که خیلی به جامعه ی OpenSource کمک کردی
راستی برای Share کردنش هم اگر آسیاتکی باشی تمومه
فقط با User & Pass میشه وصل شد چون من توی رانژه ی آسیا هستم
من الان یك سال هست كه اینترنت پر سرعت دارم و فقط هم از صبا نت سرویس گرفتم و بقیه رو هم امتحان نكردم با توجه به سرعتش و حجمی كه میده به نظر م بد نیست من برای 5 گیگ در ماه 18900 تومان میدم كه شامل مالیات و پول مخابرات هم میشه (یعنی كلهم اجمعین 18900)
سرعت دانلودش هم در حد 40تا 60 كیلوبایت بر ثاینه هست یعنی حدود 400 كیلوبیت بر ثانیه البته بعضی وقتها خیلی كمتر میشه ولی اغلب همینه من راحت فیلم و انواع دانلودها رو دارم باهاش البته هنوز منطقه مخابراتی ما خیلی تو فاز پرسرعت نیستن شاید بعدا سرعت كمتر بشه...
اگه شما سرویس دهنده بهتری سراغ دارین بگین عوض كنم...
Last edited by H@mid-Vista; 24-03-2008 at 18:16.
سلام آقا من تو منطقه مون فقت پارس آنلاين و فناوا سرويس ميده من يه 128 ميخوام با ماهي 20000 تومان كدومشون بهتره ترجيهآ محدوديت دانلود نداشته باشه مرسي.
با سلام
با تشکر از شما
Last edited by peyman_pz; 25-03-2008 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)