دوستان بعد از دانلود چند گیگ محدود میشیم ؟
من الان هر شب حدود 2 ساعت میزارم روی دانلود و 1 تا 2 گیگ دانلود میکنم و برای اینکه محدود نشم دیگه بیشتر از این دانلود نمیکنم . اینطوری محدود نمیشم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بعد از دانلود چند گیگ محدود میشیم ؟
من الان هر شب حدود 2 ساعت میزارم روی دانلود و 1 تا 2 گیگ دانلود میکنم و برای اینکه محدود نشم دیگه بیشتر از این دانلود نمیکنم . اینطوری محدود نمیشم ؟
من این پست شما رو خوندم فقط به دلیل مشغله ای که داشتم نتونسته بودم جواب بدم.الان هم بعد از 30 دقیقه جستجو در صفحات این تاپیک پستتون را پیدا کردم تا جواب بدم که یک وقت به شما و وقتی که برای پاسخ به من گذاشتید، اهانت(؟) نکرده باشم.
من هیچوقت منظورم از اسپم کار شما نبودی
منظورم افرادی بود که اطلاعات اشتباهی را اینجا انتقال میدن و وقتی در مورد صحت اطلاعاتشون میپرسی هیچ پاسخی ندارن(نمونش:"مخابرات با اینکه پهنای باندش از شاتل کمتره مشتری بیشتری نسبت به شاتل داره ...."و چندین مورد دیگه که خیلی زیاده...)
در مورد شکایت هم،توی این تاپیک تا الان کسی رو ندیدم که شکایت کنه و به نتیجه برسه...اصولا افرادی هم که زیاد مصرف داشتند شکایت کردن(سر همین محدودیت و این مسائل)که آخرشم میزارن روز آخر قراردادشون شکایت می کنند و بعد از مدتی هم بیخیال شکایتشون میشن و رسیدگی هم نمیشه...فقط یادم هست یه دفعه (دقیقا زمان هایی که این سیستم محدودیت برای دفعه اول شروع شد)فردی از شاتل شکایت کرد و تا ته شکایتش هم رفت(میگفت پارتی هم دارم)به شکایتش هم رسیدگی کردن و سرعتش را افزایش دادن...فقط مشکلی که بود،این بود که سرعتش را چه در روز و چه در شب به نصف سرعت قراردادش تقلیل دادن(یعنی 128 نامحدود که داشت چه روز و چه شب داشت با سرعت 8 کیلوبایت دانلود میکرد)
در مورد این این محدودیت ها هم،با شما تا حدی موافقم که این روششون عیب داره و بهتره از قبل ، میزانی برای زمان محدودیت ارائه بدن ولی دیشب که فکر کردم دیدم اگه اینکارو بکنند کاربر احساس میکنه حق و حقوقی نسبت به همون مقدار هم داره و درصورت کمتر شدن میزان دانلودش،درخواست احقاق حق داره(جملش سنگین شد میدونم)
از طرفی،تازگی ها فهمیدم که گویا شاتل مرکز به مرکز روی میزان دانلود ها و محدودیت ها،تفاوت میزاره و همین هم دلیلی هست برای اینکه راه دیگه ای برای اجرای محدودیت نیست. در کل به نظر من هم این طرح عیب داره(مثلا فردی که طی 1 سال کلا 5 گیگ دانلود شبانه داشته اگه یک ماه بخواد 30 گیگ دانلود کنه محدود میشه که به نظر من نباید محدود بشه چون مصرف رایگانش به طور میانگین برابر با 2 گیگ در ماه میشه که خیلی کمتر از پارامتر های شاتل هست)ولی من از موافقین سفت و سخت محدودیت هستم.به نظرم باید نظارت بالای سرمون باشه تا اندازه مصرف کنیم(مثلا فردی را دیدم که با اینترنت 2 مگ نامحدودش در یک و نیم ماه 900 گیگ دانلود کرده بود...خب این فرد استفاده درست از اینترنت را یادنگرفته و باید از راه سخت تر یاد بگیره
اون طرح هم یک ماهه هست
ببین شما آرت 1 که بگیری توی سایت زده 9 گیگ دانلود کنی سرعتت کم میشه و... ولی با تجربه 1-2 ساله ی من از آرت،هیچ وقت زیر 18-20 گیگ محدود نمیشی و سرعتت ثابته
حالا حتما همین فرمول هم برای سرعت های بالاترش هم صادقه
ولی این طرح یکماهه هست و بله قیمتش هم ان برابر مخابرات هست...(البته کیفیت شاتل هم ان برابر مخابراته)
چرا بی انصافی میکنی؟اگه روزی مبیننت بسیار فلان فلان شده نازنین، این طرح دو برابر حجم اصلی بعنوان دانلود شبانه رو اجرا کنه یه حسن داره که باز به شاتل میارزه. اینکه سرعت یه اکانت ۸ مگابیت رو در حد دایالآپ یا کمتر پائین نمییاره و ادعا هم کنه که اکانت بیست و چهار ساعته پر سرعت دادیم به شما. این کم کردن سرعت قضیهاش سوای مجانی بودن دانلود شبانه هست. اگه میگه تنبیه شدین که مجانی بودن رو حذف کنه و نه سرعت رو که طبق استاندارد باید ۲۴ ساعته پرسرعت باشه.
شما 2 برابر مصرف روزانت شبانه دانلود کن هیچ کس توی شاتل محدودت نمیکنه
مشکل اینه که خیلی ها-شما را عرض نمی کنم ها-اینترنت را فقط برای دانلود شبانه میگیرن...خوب این بی انصافی هست...
راستی،نگفتی چه قدر دانلود کردی که محدود شدی؟
به نظرت نظرسنجی ای که 250 تا رای داره چه قدر معتبره؟نظر کاربران درباره سرویس دهندهای اینترنت و انتخاب بهترین سرویس دهنده حال حاضر در ایران:
زمان هایی که کیفیتشون داغون باشه از اینکارا میکنناینجاست که مشابه همیشه میگم که رضایت مشتری از خدمات شرکتهای اینترنتی به شانس هم بستگی داره و بعضیها خوششانس هستن و اکانتشون بدون دردسر میشه و بعضیها برعکس. این مورد یک گیگابایت برای مثال عمومی نیست و الان توی بخش خبر کنترلپنل خودم که نگاه میکردم، دیدم که خبری نیست و بخاطر مشکلات و قطعی چیزی به من ندادن.
من خودم یکبار 15 روز سرویس آرت مجانی گرفتم
یا در چند روز اول عید سرعت دانلودم 300-400 بود(با آرت 1)
که البته سوئ استفاده نکردم و فقط در حد محدودیت شاتل مصرف کردم
چه قدر دانلود کردی و چه سرویسی داری؟من دچار قانو رعایت منصفانه (یه همین چیزی شدم) و سرعتم به شدت افت کرده چقدر زمان می بره برگرده حالت قبل؟
این سرویس دوستمون نامحدود بودامن با حجم کمتر از شما دیگه داره یک ماه میشه که توی حبس هستم. از طرف دیگه یکی توی این تاپیک تعریف میکرد که چون روزهای بازداشتیش قرار بوده زیاد باشه، با وجود تمدید اکانت به دوره بعد هم منتقل شده. با این حساب احتمالش هست که مشکل سرعت حتی با وجود تمدید هم به دوره بعد منتقل بشه.
یادمه قرار بود تست کنم که آیا با خرید شارژ هم مشکل حل میشه یا که یه حجم زیاد خریدم و باز هم تاثیر نکرده.
اگه مصرف شبانه رایگانت در ماه در حد 15-16 گیگه در گرفتن شاتل شک نکن
در غیر این صورت و اگه از اونایی هستی که بیشتر شبا تا صبح دانلود میکنی(اصطلاحا دانلودری)اصلا سمت شاتل نیا
محدود میشیدوستان بعد از دانلود چند گیگ محدود میشیم ؟
علی الحساب ماهی 15 گیگ (اونم به صورت پخش)دانلود کن ....دانلود بیشترش تضمین نشده اس(این اعدادو من از بچه هایی که دانلود کردن شنیدم و تجربه خودم نیست)
تو مدتی که محدود شدیم دانلود کنیم در حد متوسط آیا این مدت بیشتر هم میشه؟
سرعتم رو که آوردن پایین دیگه بازی آنلاین هم نمیتونم انجام بدم لگ میندازه
بله بیشتر میشه. به تجربه ثابت شده که حتی باید مودمتون رو هم در طول این مدت (در ساعات رایگان) خاموش کنید تا از لیست محدودیت خارج بشید.
اقا از دیروز پهنای باندم کم شده(از همون وقتی که پهنای باندم رو توی این تاپیک گفتم!) برای بقیه هم اینطوری شده؟اگه نه که بهشون پیام بدم ببینم چه ...س شعری برام تَف میدن
![]()
بنده دوستی دارم که رفته چند تا هارد با ظرفیت های چند ترابایتی خریده
و شب ها دانلود میکنه.اصلا نگاه هم نمیکنه.فقط حرص میزنه و دانلود میکنه. یعنی شب ها میخوابه و سیستم روشن میزاره
خوب اگر ایشون محدود نشه.4 نفر دیگه که میخوان استفاده درست و صحیح از اینترنت در شب بکنن.پهنای باند مرکز به اوج خود میرسه و دوستان ما خواب تشریف دارن و سیستم در حال دانلبود هیت و اون ها حقشون ضایع میشه و نمیتونن درست کار کنن
دوستانی که اینجا از شاتل سرویس دارن،
آیا شاتل هم سرعت دانلود از سایتهای معروف دانلود مثل اکسپرسلیچ رو محدود میکنه؟ الآن پارسآنلاین این جوریه که از این سایت که دانلود میکنی سرعت میره بالا مثلاً تا 500 کیلوبایت بعد چند ثانیه افت میکنه و میآد پایین میرسه به صفر، بعد دوباره برمیگرده بالا. این نوسان همین طوری ادامه پیدا میکنه.
نه، تا حالا که من چنین چیزی ندیدم و از دوستان هم نشنیدم. ولی از یه حدی که بیشتر دانلود کنید کلا محدود میشید و سرعت دانلود شبانه به شدت کم میشه.
ممنون. پس معلوم میشه این وضعیتی که ما تو پارسآنلاین پیدا کردیم مربوط به سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاینه که یه چند وقتیه راه انداختن. خوشبختانه فعلاً پارسآنلاین سرعت شبانه رو مستقیم محدود نمیکنه. محدودیت رو روی بعضی سایتها اعمال کرده.
برای منم کم شده (9 مگ شده 7 مگ)
هم اکنون 315 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 315 مهمان)