اهههه بازم لو رفتم
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدینقول میدم بچه خوبی باشم
اهههه بازم لو رفتم
سوتی!!!توي چي چي بزرگ شديم ؟!
منظورم tw بود
رو هم ۳۵۰ تاپوينتت چقدره ؟
اکانتمم mrreave
راستی کسی اینجا اسم اکانتش که khan khole نیست
اولين ورلدته ؟اهههه بازم لو رفتم
مشكوك ميزني ... مولتي مصطفي نيستي ؟ :دي
فكر كنم مولتيم باشه! وايسا برم دفترچم رو پيدا كنم! ماشالا انواع و اقسام اسم ها مولتي دارم! فكر كنم اگه من انقدر مولتي نداشته بودم، اصلا روستاهاي بربري به وجود نميومدن!!راستی کسی اینجا اسم اکانتش که khan khole نیست
مشکوک؟! اواسه چی یه همچین فکری میکنی نه یه چندتا ورلدی تشریف داشتم اولیش نمیدونم ۹ بود یا ۱۰ خلاصه ورد بود که توشzed32 و dohol بازی میکردن یادش بخیر بیچاره ها رو مجبور میکردم بهم تند تند ریسورس بدن دمشون گرم واقعا بچه های با مرامیان
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ما ایرانیا هیچ وقت اصول بازی جوانمردانه رو رعایت نمیکنیمفكر كنم مولتيم باشه! وايسا برم دفترچم رو پيدا كنم! ماشالا انواع و اقسام اسم ها مولتي دارم! فكر كنم اگه من انقدر مولتي نداشته بودم، اصلا روستاهاي بربري به وجود نميومدن!!همش میخوایم یه جوری دور بزنیم
Robber (Silver - Level 3)
You have already looted 1.000.000 resources!
Next level: Loot 100.000.000 resources!
کف کنید![]()
برادران همه یدونه axe بذارن کنار . این بازیکن با نام maxtix و مختصات 303|622 رو در نظر داشته باشن .
یه تایمی به زمان سرور که باید اون یدونه نیروی شما به اونجا برسه رو میگم شما زحمت بکشید تنظیم کنید تا اون موقع فیک اتک شما به اونجا برسه . البته باید کسی که از همه دورتره اول بفرسته بعد از روی اون بقیه بفهمیم که کِی باید بفرستیم . حالا دوستانی که تمایل به همکاری دارن لطفا بگن
نقشه هم از این قراره که طرف جاخالی میده صد در صد . منم با (الان شد 50 تا رم) دیوارشو میارم پایین بعد هم کلیرش میکنم![]()
You have already looted 728.747 resources
آقایون لطفا هر کی میتونه فیک بفرسته برای maxtix مختصات 303|622
زمان رسیدن نیروها به روستای دشمنArrival:May 29, 2010 18 : 47 : 20 : 622
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)