واسه من فرقی نداره بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنماینم مصرف من در ماه فروردین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه من فرقی نداره بیشتر از سرور خارجی دانلود میکنماینم مصرف من در ماه فروردین
شما شاتل داری دوست عزیز؟؟؟؟؟؟این عکسو ببین حالشو ببر هی هم از شاتل بد نگو
خودمم پارس داشتم تستشم تو امضام هست اما کجا بودی ببینی که با همین شاتل 2 ماه پیش شبی 25 گیگ دانلود میکردم.![]()
اینی که میگین ۱۲۸ رو ۱ مگ بسته شده یعنی چی ؟
یعنی مثلا ۱۲۸ eco در ماه ۴ گیگ حجم داره تا چه حجمی رو همین ۱ مگ بسته شده است
پس چه فرقی با خود ۱ مگ داره ؟
دوست نداشتم ابوالفضل اینو بگم ولی با 128 پوست شاتل رو کندم
فقط سیاحت کن![]()
دوستان من الان 1مگ شاتل دارم و اگر بخوام برای ماه آینده سرویسم را 128 بگیرم باید چکار کنم ؟ توی کنترل پنل myshotel فقط امکان تغییر سرویس به بالاتر از 1 مگ بود !
سلام عزیزان . من می خواستم برای استفاده خانگی و کمی هم دانلود شبانه . سرویس adsl محدود بگیرم . تو مرکز پیام نور ( پونک . باغ فیض ) پارس آن لاین و صبانت و مخابرات تا یکی دو ماه آینده ( طبق گفته خودشون ) پورت خالی ندارند . می خواستم نظر شما رو درباره کیفیت اینترنت شاتل بدونم و اینکه از این شرکت اشتراک بگیرم یا نه و در ضمن اگه جوابتون مثبته کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنین . خیلی ممنون
سلام.یه سوال اسیاتک بهتره یا شاتل؟لعنت به اسیاتک
![]()
بیشتر کاربران بعد از چند شب که شبانه دانلود میکنن سرعتشون محدود میشه و در واقع نمیتونن از دانلود شبانه بهره ی زیادی ببرن ! در برخی موارد هم پینگ بالا و پکت لاست داره !
صفحات قبل رو بخونید !
خودت داری میگی لعنت به آسیاتر
من خودم آسیاشت داشتم حالم بهم خورد .لعنتی هیچ فرقی بین سرور داخل وخارج نمیذاره
![]()
سلام عزیزان . من می خواستم برای استفاده خانگی و کمی هم دانلود شبانه . سرویس adsl محدود بگیرم . تو مرکز پیام نور ( پونک . باغ فیض ) پارس آن لاین و صبانت و مخابرات تا یکی دو ماه آینده ( طبق گفته خودشون ) پورت خالی ندارند . می خواستم نظر شما رو درباره کیفیت اینترنت شاتل بدونم و اینکه از این شرکت اشتراک بگیرم یا نه و در ضمن اگه جوابتون مثبته کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنین . خیلی ممنون
اگه من سرعت 512 رو انتخاب کنم برای دانلود شبانه حداکثر سرعت چند خواهد بود ؟
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)