يه فارم كردن هم بلد نيستي ؟
چه حالي ميده مولتي باشه بعد بن بشه نتوني نوبل كني !
به شخصه دريافتم كه بعضي ها از صد تا دشمن هم بد ترن !
يه فارم كردن هم بلد نيستي ؟
چه حالي ميده مولتي باشه بعد بن بشه نتوني نوبل كني !
به شخصه دريافتم كه بعضي ها از صد تا دشمن هم بد ترن !
زین پس بدون نگرانی فارم کنید ... پایین آوردن دیوارهای فارم خود را به دستان توانای ما پسپارید ... :5
هر کی لازم داشت یه ندا بده (همراه ندا یه مقدار ریسورس بده) کار در اسرع وقت و در محل انجام خواهد شد![]()
من 2 روز نبودم کلی رس به فنا رفت حیف شد
هادی یوزر پس رو برات فرستادم بیا با اینکه اصلا نیرو نداره اما دورو برت نوب هستن و مشکلی نداری اگه حوصله کنی سریعا رشد میکنی یه 600 پوینتی هست 100-200 تا کلا نیرو داره البته 60 تا ال سی شو خودم کشتم
ترایب چه شلوغ شد ! جریان چیه ؟!
===
نیرو دارم میسازم در حد تیم ملی ! ایشالا فردا پس فردا صداش در میاد ...
تا یه ساعت دیگه هم یه 800 پوینتی رو کلیر میکنمدور و برم پر فارم شده وقت نمیکنم اینارو جمع کنم ...
همچينم شلوغ نشد فقط چند تا نوب آورديم توي ترايب !
برين توي قسمت ستينگ و بعد ستينگ و جايزه هاتون رو فعال كنين كه توي پروفايلتون نشون داده بشه
بعدش كه براتون نشون داده شد، برين و روي اون آيكون ماوستون رو نگه داريد، ميبينيد كه اطلاعاتي ميده از قبيل اينكه تا حالا دقيقا چقدر فارم كرديد و يا اينكه چقدر نيرو كشتيد يا اينكه چند بار تا حالا فارم ( دقت كنيد فقط فارم ) داشتيد و ...
كلا چيز توپيه !
من تا حالا دقيق 600 كيلو فارم داشتم !! و 420 بار فارم !
ظهري رنك يك كانتينت به خاطر خون خواهي بارونشون بهم اتك داد ! دو روز پيش زدم بارونشون رو له كردم ! امروز بهم اتك داد ... نيروهام دو برابرشه ولي نامرد وال بالا داره و همينطور كت و رم داره و توي اولين حمله فارمم رو كشوند پايين طوري كه دهنم سرويس شد و بالاي 20 كيلو ريسورسي كه از فارم داشت برام ميومد همه هدر رفت ... به نظرتون باهاش چيكار كنم ؟
كليرش كنم به قيمتي كه 70% نيروهام بميرن ؟ ( به خاطر والش اينجوريه وگرنه دو برابرش نيرو دارم! )
رم بسازم و والش رو بيارم پايين ؟
بازي رو ول كنم ؟!
منتظرم ... مخصوصا حرفه اي ها مثل علي جواب بدن :دي
کلیر کردنش بسته به این داره که دورو برت کسی هست که باز بهت حمله کنه و ایا می تونی جلوی نیروهاش وایسی یا نه !!! اگه نمی تونی دفاع کنی و اون کت داره باید کلیر کنی و سریع باز سازی کنی و فارمش کنی
اما اگه می تونی دفاع کنی ( و مسلما از دوستان برای دفاع کمک بگیری) سریعا برو سراغ رم
امروز به کل تو بازی نبودم. فقط دو ویو فارم کردم.
من 360 بار فارم کردم که 800 کا نتیجش بودهتا فردا پس فردا جایزه لول 2 اش رو می گیرم
فارمم هم لول 21 هست. خودتون حساب کنید دیگه چقدر نیرو دارم. بیشتر از 800 تا فقط ال سی دارم
اگه بیشتر ان می بودم الان یه نصفه نیوک داشتم
BTW
محمد بیا تو فروم ترایب بگو . فوقش اینه همه بهش فیک می دیم. بعد با دیپلماسی حلش می کنیم تا یه مدت
یو که به رم و کت رسیدی دهنشو صاف می کنیم![]()
lol
جیک جیک مستونت بود یاد زمستونت بود ؟ رفتی بارون کلیر کردی فکر کردی اینا بیکار میشینن هر کاری دوست داشتی بکنی
من الان 40 تا ram دارم اگه بکار میاد کمکت کنم ؟
ولی من فکر میکنم تو فروم بگی بچه ها ساپورت بفرستن خیلی بهتره ! نفری 100 تا sp هم بفرستیم کلی میشه ! طرف طلفات میده بعد میتونی راحت کلیرش کنی .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)