Iron با دو برابر clay مبادله میکنیم ... نمکــــــــــــــیـــه نمکــــــــــــی![]()
Iron با دو برابر clay مبادله میکنیم ... نمکــــــــــــــیـــه نمکــــــــــــی![]()
مهرداد يوزر و پسش رو بده ببنم چجورياست ولي فكر نكنم زياد وقت كنم بازي كنم.فقط ميخوام يه خورده سرگرم باشم.اگه کسی از بچه های دیگه (مثل هادی) پایه بازی هست یه اکانت اضافه هم دارم خیلی اوضاش خوب نیست اما بد هم نیست میشه باهاش بازی کرد !!! اینو چون اسم اکانتم خراب شده بود درست کردم اما حس بازی باهاش و نداشتم (البته رس نمی تونم بفرستم واسه خودم چون سیترشم و کاملا معلومه مال منه)
امروز ظهر ساعت 6، دقيقا 5 امين روزي ميشه كه به اين ورلد اومديم !
منم با 120 ال سي و 350 اكس و 350 اس پي و ... ( توي 5 روزها ! با پوينت 300 ! ) دارم ميرم وسط ميدون نيروهامو سلاخي كنم
ايول هادي، دست دست دست دست![]()
امید من به شما دبستانی هاست... : دی
کسی هنوز Ram نساخته ؟! نیاز شذیذ به پایین آوردن دیوار داریم(حق الزحمه نیز پرداخت خواهد شد)
![]()
من رم ندارم ولي 700 تا اكسه من با 150 تا ال سي دارم، فقط يوزر بده مادرش بياد جلوي چشماش :دي
من دبستاني نيستم ولي دبستاني هارا دوست دارم ... :ديامید من به شما دبستانی هاست... : دی
بابا طرف دیفال کشیده لول 12 ! هر بار فارم میکنم دو تا از نیروهام میمیرنمن رم ندارم ولي 700 تا اكسه من با 150 تا ال سي دارم، فقط يوزر بده مادرش بياد جلوي چشماش :دي
من ورزش نمیکنم ولی ورزشکار چرا ... : دیمن دبستاني نيستم ولي دبستاني هارا دوست دارم ... :دي
یه هلویی کنار منه 700 پوینتشه
نوبل تارگتمه
یک و نیم برابر پوینتش نیرو دارم من
اخ عجب رنکم بره بالا بعد از نوبل کردنش![]()
یکی رو کلیر کردم بعد حواسم نبود به خیال این بابا به یکی دیگه حمله کردم
فقط 15 تا ال سی برام موند! یعنی الآن کاملا معنی نوب بودن قابل درکه
شما رئیس فدراسیونی؟من ورزش نمیکنم ولی ورزشکار چرا ... : دی
سلام !
آقايون اگه ميتونين سيتر من باشين بعضي اوقات !
منم اين افتخارو ميدم كه به قبيلتون اضافه بشم :)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)