خدا رو شکر ایندفعه به اندازه کافی از هم فاصله داریم تا به من تجاوز نکنی (یعنی به روستا های کلیر شده من)
خدا رو شکر ایندفعه به اندازه کافی از هم فاصله داریم تا به من تجاوز نکنی (یعنی به روستا های کلیر شده من)
من كي خواستم بهت تجاوز كنم، هر موقع كارت داشتم خودتم راضي بودي![]()
قربونت علی جون.داشتم پستهای بچه ها رو میخوندم و از نظرات حرفه ایشون استفاده میکردم.![]()
هادي فكر نميكردم انقدر بيكار باشي كه بيايي دعوا هاي سعيد و مرتضي رو بخوني![]()
فقط چنتا تا چیز بگم میون این همه دعواها
اول اینکه رتبه اسپید خیلی نشوندهنده بازی نیست !! خداقل من خودم اون اوایل که میرفتم اسپید (قبل اینکه شماها بدونید اسپید چیه) رنکم تک رقمی بود عموما اما پز رنک اسپید خیلی بی معناس تو جمع کسایی که اسپید بازی نمیکنن چون دو نوع بازی چدا گونه هست و عموما تو اسپید کار گروهی خیلی مهمه
دوم اینکه تا یه ماه یا 2 ماه اول تا 7-8 روستای اول ورلد های معمولی رنک و این حرفا همش چرت هست و هیچ ملاکی نیست !!!! خیلی ها چه با مولتی و چه با چیزای دیگه سریعا رشد میکنن و میتونن بازی کنن اما وقتی روستاها زیاد بشه و جنگ های اساسی در بگیره و 100+ روستا داشته باشی اون موقع هست که نشون میده کی حرفه ای بازی میکنه کی غیر حرفه ای !!! اینجاست که کسایی مثل کلنگ و صفا و مصطفی و حتی سعید (نه این اسمون نه اون که پریمیوم میده تو اون یکی فروم کسی که خیلی وقته تو بازی ها نیست) و دوهل و ... حرفه ای میشن !!!
پس حرف مولتی و اینا هم نزنین کسی باید تو زمینه بازی کل کل کنه که حداقال یه بار 100+ روستا داشته باشه و یه دوره جنگ خفن داشته باشه !!!!
دیر اومدن و زود اومدن تو بازی خیلی تاثیر نداره اگه بلد باشی !! من یادمه بعد اینکه اکانتم تو ورلد 12 رو دادم رفت (تاپ 60 بود) بعد چند ماه برگشتم و زمانی که رنک 1 فکر کنم 100+ روستا داشت شروع کردم با کمک بچه ها البته و سریعا بدون اینکه تو ترایب خاصی برم به تاپ 100 رسیدم و تنهایی با چند ترایب درگیر شدم و کلی حال داد و اخرشم اکانتمو به حدود 100 یورو (البته به پینت یادم نیست چند پوینت بود) فروختم
اینجا هم امیدوارم بچه ها بمونن تا مشخص بشه کی چند مرده حلاجه !!!! و سعید من به شخصه تا حالا هیچ نوع حرکت نیمه حرفه ای از تو ندیدم به جز کلی ریسورس گرفتن و کلاس گذاشتن و حرف زدن
به هر صورت امیدوارم همه کسایی که اومدن تو این ورلد بمونن و کم کم منم میام سکتتون
راستی چاقال من از راه دور هم قدرتشو دارم بهت تجاوز کنم
اگه کسی از بچه های دیگه (مثل هادی) پایه بازی هست یه اکانت اضافه هم دارم خیلی اوضاش خوب نیست اما بد هم نیست میشه باهاش بازی کرد !!! اینو چون اسم اکانتم خراب شده بود درست کردم اما حس بازی باهاش و نداشتم (البته رس نمی تونم بفرستم واسه خودم چون سیترشم و کاملا معلومه مال منه)
اذهان عمومی رو متشوش نکن . من اعاده حیسیت میکنم
کم پیدا شدی ! امیدوارم هر جا هستی موفق باشی
علم چقدر پیشرفت کرده از راه دور هم میشه !!خدایا توبه ...
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
یکی یه راهنمایی کنه به این نوب بیچاره
با کسی که 24/7 آنلاینه و مدام نیرو میسازه باید چیکار کرد ؟! من چند بار دارم طرف رو کلیر میکنم ولی باز نیرو میسازه ! کلا رو اعصابه از رو هم نمیره ... منم که روزی چند ساعت بیشتر نیستم ! اگه بیخیالش شم پا میگیره ...
F1 ~~> هلپ می پلیز
يه 6-7 باري كلير بشه كلا بي خيال ميشه اين رو مطمئن باش !
اوکی . ببینیم تا کی مقاومت میکنه![]()
پالادین شما چند درصد شده ؟
براي من 40% هست
من امروز ظهر ساعت 4 يا ميزنم يكي از تاپ 10 هاي كانتينت رو كلير ميكنم يا خودم كلير ميشم![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)