تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4584 از 4751 اولاول ... 35844084448445344574458045814582458345844585458645874588459446344684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,831 به 45,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که زودتد از موعد جمع میکنم میرم چون میشه گفت عملا اینترنت ندارم! اصلا هم مصوبه هارو رعایت نمیکنه شاتل دزد مثلا 128باید سرعتش 16کیلوبایت بشه ضمنا تو نامحدودا بیت و بایت مطرح نیست واقعا خیلی دزده
    یک سوال فنی من میتونم قبل این که رانژه جمع بشه برم پارس ثبت نام کنم و به محضی که خالی شد پارسو رانژه کنن برام ؟
    تو خونه ققط با اون سرفت میتونم برم چت کنم
    سایت کزایی شاتلم به سختی بالا میاد کسی هست اسمشو نبر رو اکانتشو داشته باشه الان من ی دقیقه ازش قرض بگیرم ببینم دور میزنه یا نه ؟
    یک سوال دیگهEDGEایرانسل برام تو منطقه خونمون سرعتش کمه دلیلش چیه؟
    کلا به دوستانی که میان میپرسن یا میخان بیان شاشتل گفته باشم نیاین خودتونو اسیر نکنین!
    نه! اول باید خط شما تخلیه بشه بعد ثبت نام کنی
    EDGE ایرانسل و همراه اول هم اصلا به درد نمیخوره ! کلا ضعیف هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من که زودتد از موعد جمع میکنم میرم چون میشه گفت عملا اینترنت ندارم! اصلا هم مصوبه هارو رعایت نمیکنه شاتل دزد مثلا 128باید سرعتش 16کیلوبایت بشه ضمنا تو نامحدودا بیت و بایت مطرح نیست واقعا خیلی دزده
    یک سوال فنی من میتونم قبل این که رانژه جمع بشه برم پارس ثبت نام کنم و به محضی که خالی شد پارسو رانژه کنن برام ؟
    سایت کزایی شاتلم به سختی بالا میاد کسی هست اسمشو نبر رو اکانتشو داشته باشه الان من ی دقیقه ازش قرض بگیرم ببینم دور میزنه یا نه ؟
    کلا به دوستانی که میان میپرسن یا میخان بیان شاشتل گفته باشم نیاین خودتونو اسیر نکنین!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

پارس رو مطمئن نیستم ولی اکثر شرکت ها، میتونی ثبت نام کنی. اونها نامه رانژه رو میفرستن مخابرات ولی چون خطت هنوز جمع آوری نشده، برگشت میخوره. هر روز زنگ بزن به شاتل ببین خطت جمع شده یا نه. هر وقت جمع شد، به پارس بگو درخواست رانژه رو دوباره بفرستن. از اون لحظه، تقریبا 72 ساعت کاری طول میکشه تا رانژه انجام بشه.

4. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پارس رو مطمئن نیستم ولی اکثر شرکت ها، میتونی ثبت نام کنی. اونها نامه رانژه رو میفرستن مخابرات ولی چون خطت هنوز جمع آوری نشده، برگشت میخوره. هر روز زنگ بزن به شاتل ببین خطت جمع شده یا نه. هر وقت جمع شد، به پارس بگو درخواست رانژه رو دوباره بفرستن. از اون لحظه، تقریبا 72 ساعت کاری طول میکشه تا رانژه انجام بشه.
    من از پشتیبانی پارس قبلا پرسیدم گفتن که خودتون باید اول برید خط رو تخلیه کنید بعد برای سرویس با ما تماس بگیرید

6. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

شدن که میشه ، به شرطی که بخوان برات انجام بدن.
    من مخابرات داشتم رفتم شاتل ثبت نام کردم بعد نامه دایره رو ازشون گرفتم همراه با نامه تخلیه دادم به مخابرات ،فرداش همراه با تخلیه خطمو رانژه کرد و به شاتل وصل شدم ، یعنی کلا 1 ساعت قطعی اینترنت داشتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شاتل برای درخواست جمع آوری سریع اقدام میکنه(نهایتا 3 روز) و الکی کاربر را علاف نمیکنه دمشون گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

آقا پینگ من چطوره ؟
    فقط تایم اوت نمیاد فک کنم خوب بود!

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

اقا ما تازه 3روزه اومدیم شاتل ، بعد یهو امروز پیام اومد که 1 گیگ ترافیک هدیه به پاس همراهی و صبوری شما!!!
    بعد رفتم ایمیل رو چک کردم دیدم اینو داده :

باسلام
    مشترک گرامی (-----):
    به اطلاع می رسانیم که طی هفته های گذشته به دلیل برخی از مشکلات که ناشی از پاره ای اختلال در شبکه ی شاتل و گاه به طور کامل خارج از اختیار این شرکت بوده است، سرویس اینترنت پرسرعت برخی از مشتریان در تعدادی از مراکز مخابراتی با اختلالاتی رو به رو بوده است. بی گمان، همکاران فنی این شرکت، تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین هنگام ممکن برطرف گردد. اگر چه خوشبختانه، میزان این اختلالات بسیار اندک بوده است به گونه ای که شامل تعهد ارایه ی سرویس شاتل (SLA) نمی شود، اما مایه افتخار است که به اطلاع برسانیم با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز و قدردانی از صبوری شما، یک گیگا بایت ترافیک رایگان در تاریخ 31 فروردین ماه 1393، به سرویس شما اختصاص خواهد یافت.
    امیدواریم در آینده شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایه ی سرویس با بالاترین کیفیت ممکن یکی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود.
    با سپاس
    امور مشترکین گروه شرکت های شاتل

-----

فقط الان ترافیک اضافه نشده ، همون لحظه اضافه میشه یا اینکه طول میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب دوستان مثل اینکه به فکر فرار کردن از شاتل افتادن
    ما که همچنان بمبی و بدون وقفه به جلو حرکت میکنیم

12. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل اینجاست که وضعیت قیمت‌گذاری اینترنت اینقدر درهم برهم هست که خود دولت و وزارت مخابراتش هم نمی‌دونه چطور اوضاع رو کنترل کنه. برای همین وقتی چیزی دقیق مشخص نیست که نمی‌شه در موردش هم راحت شکایت کرد. شاید تنها راه مقابله نخریدن باشه که بخاطر وضعیت خراب باقی شرکتها هم همچین به هدف نمی‌خوره.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •