نه! اول باید خط شما تخلیه بشه بعد ثبت نام کنی
EDGE ایرانسل و همراه اول هم اصلا به درد نمیخوره ! کلا ضعیف هست !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه! اول باید خط شما تخلیه بشه بعد ثبت نام کنی
EDGE ایرانسل و همراه اول هم اصلا به درد نمیخوره ! کلا ضعیف هست !
پارس رو مطمئن نیستم ولی اکثر شرکت ها، میتونی ثبت نام کنی. اونها نامه رانژه رو میفرستن مخابرات ولی چون خطت هنوز جمع آوری نشده، برگشت میخوره. هر روز زنگ بزن به شاتل ببین خطت جمع شده یا نه. هر وقت جمع شد، به پارس بگو درخواست رانژه رو دوباره بفرستن. از اون لحظه، تقریبا 72 ساعت کاری طول میکشه تا رانژه انجام بشه.
من از پشتیبانی پارس قبلا پرسیدم گفتن که خودتون باید اول برید خط رو تخلیه کنید بعد برای سرویس با ما تماس بگیرید
شدن که میشه ، به شرطی که بخوان برات انجام بدن.
من مخابرات داشتم رفتم شاتل ثبت نام کردم بعد نامه دایره رو ازشون گرفتم همراه با نامه تخلیه دادم به مخابرات ،فرداش همراه با تخلیه خطمو رانژه کرد و به شاتل وصل شدم ، یعنی کلا 1 ساعت قطعی اینترنت داشتم.
شاتل برای درخواست جمع آوری سریع اقدام میکنه(نهایتا 3 روز) و الکی کاربر را علاف نمیکنه دمشون گرم
آقا پینگ من چطوره ؟
فقط تایم اوت نمیاد فک کنم خوب بود!
![]()
اقا ما تازه 3روزه اومدیم شاتل ، بعد یهو امروز پیام اومد که 1 گیگ ترافیک هدیه به پاس همراهی و صبوری شما!!!
بعد رفتم ایمیل رو چک کردم دیدم اینو داده :
باسلام
مشترک گرامی (-----):
به اطلاع می رسانیم که طی هفته های گذشته به دلیل برخی از مشکلات که ناشی از پاره ای اختلال در شبکه ی شاتل و گاه به طور کامل خارج از اختیار این شرکت بوده است، سرویس اینترنت پرسرعت برخی از مشتریان در تعدادی از مراکز مخابراتی با اختلالاتی رو به رو بوده است. بی گمان، همکاران فنی این شرکت، تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین هنگام ممکن برطرف گردد. اگر چه خوشبختانه، میزان این اختلالات بسیار اندک بوده است به گونه ای که شامل تعهد ارایه ی سرویس شاتل (SLA) نمی شود، اما مایه افتخار است که به اطلاع برسانیم با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز و قدردانی از صبوری شما، یک گیگا بایت ترافیک رایگان در تاریخ 31 فروردین ماه 1393، به سرویس شما اختصاص خواهد یافت.
امیدواریم در آینده شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایه ی سرویس با بالاترین کیفیت ممکن یکی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکت های شاتل
-----
فقط الان ترافیک اضافه نشده ، همون لحظه اضافه میشه یا اینکه طول میدن؟
خب دوستان مثل اینکه به فکر فرار کردن از شاتل افتادن
ما که همچنان بمبی و بدون وقفه به جلو حرکت میکنیم![]()
مشکل اینجاست که وضعیت قیمتگذاری اینترنت اینقدر درهم برهم هست که خود دولت و وزارت مخابراتش هم نمیدونه چطور اوضاع رو کنترل کنه. برای همین وقتی چیزی دقیق مشخص نیست که نمیشه در موردش هم راحت شکایت کرد. شاید تنها راه مقابله نخریدن باشه که بخاطر وضعیت خراب باقی شرکتها هم همچین به هدف نمیخوره.
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)