سلام
دوستان سرعت 10 نامحدود منطقه ولنجک کسی استفاده کرده؟ به نسبت شرکتهای دیگه سرعت چطوره؟؟ قطعی داره آیا؟ ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان سرعت 10 نامحدود منطقه ولنجک کسی استفاده کرده؟ به نسبت شرکتهای دیگه سرعت چطوره؟؟ قطعی داره آیا؟ ممنون
Last edited by parisa r; 20-04-2014 at 00:12.
مگه شما توی این مدت از بازداشت در اومده بودین؟ من که هنوزم گیر افتادم و فکر کنم یادشون رفته اکانت من رو درست کنن.
الان تست کردم و نه باز کرد و نه اون صفحه همیشگی ورود ممنوع رو آورد. انگار میخواد زورکی باز کنه و نمیشه. شاید موقتی دارن یه تستهایی میکنن و ساعتهایی باز شده بوده.
راستی الان رفتم گیگابایت اضافه بخرم که دیدم شاتل قیمتها رو برده بالا. همین چند روز پیش ۱۰۰ گیگابایت ۱۹۲ هزار تومن بود و الان شده حدود ۲۰۷ هزار تومن. یعنی تقریباً ۱۵۰۰۰ تومن گروون کرده. کسان دیگهای هم به این مورد برخورده بودن؟ چطور شده یکدفعه گروون کرده؟
مالیاتش 8 درصد شده!
اگر تخلف کردن اینجا شکایت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره سرور داخلیم اوکی بودش راحت میشد باهاش خارجیو رو دور زد
یک چقز جالب از دزدی این شرکت !طبق مصوبه باید قیمت گیگ ها پلکانی باشه دیگه یعنی هرچی بیشتر بخری ارزان تر پات حساب شه ولی اینطوری نیست چه 1گیگ چه 1تا وچه100تا بخری گیگی3600هسخ ایح هم نشونه دیگری از دزدی!
دلیل اینکه اینقدر زود تخلیه شده اینه
مخابرات از رانژه در اورده
ولی هنوز فکر نکنم از کارتابل شاتل در اومده باشه
اگه درخواست بدی یه شرکت دیگه فکر کنم بگن هنوز از یه جا دیگه adsl دارید
من خودم یه موقع همین مشکل رو داشتم
خطم از رانژه در می اومد بعدش شرکت دیگه نمیتونستم ثبت نام کنم
بعد متوجه شدم هنوز تو کارتابل شرکت قبلی هستم
البته نمیدونم شاید شاتل زود در بیاره (( ولی چشمم آب نمیخوره ))
چون نامه تخلیه رانژه باید از مخابرات بره شاتل و اونا هم کار رو تموم کنن
الان واسه تو فکر کنم مخابرات در آورده ولی هنوز به شرکت جواب نداده (( فکر کنم ))![]()
امین جان پلکانی حساب میشه
هر گیگ 3800 هست
که 100 گیگ بخری میشه هر گیگ 2000 تومان
Last edited by wooooow; 20-04-2014 at 05:32.
من که زودتد از موعد جمع میکنم میرم چون میشه گفت عملا اینترنت ندارم! اصلا هم مصوبه هارو رعایت نمیکنه شاتل دزد مثلا 128باید سرعتش 16کیلوبایت بشه ضمنا تو نامحدودا بیت و بایت مطرح نیست واقعا خیلی دزده
یک سوال فنی من میتونم قبل این که رانژه جمع بشه برم پارس ثبت نام کنم و به محضی که خالی شد پارسو رانژه کنن برام ؟
تو خونه ققط با اون سرفت میتونم برم چت کنم![]()
سایت کزایی شاتلم به سختی بالا میاد کسی هست اسمشو نبر رو اکانتشو داشته باشه الان من ی دقیقه ازش قرض بگیرم ببینم دور میزنه یا نه ؟
یک سوال دیگهEDGEایرانسل برام تو منطقه خونمون سرعتش کمه دلیلش چیه؟
کلا به دوستانی که میان میپرسن یا میخان بیان شاشتل گفته باشم نیاین خودتونو اسیر نکنین!
هم اکنون 347 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 347 مهمان)