راستی یه چیزی من الان فهمیدم منظور از سعید کیه !!!
مرتضی واقعا ازت نا امید شدم !! یعنی شیوه بازی تو هم مثل سعید هست ؟؟؟ واقعا مایه افسوس هست که سعید داره اینجوری میگه !!!
راستی یه چیزی من الان فهمیدم منظور از سعید کیه !!!
مرتضی واقعا ازت نا امید شدم !! یعنی شیوه بازی تو هم مثل سعید هست ؟؟؟ واقعا مایه افسوس هست که سعید داره اینجوری میگه !!!
کسی خبر داره یوزر GeneralM الان دست کیه ؟ اگه میدونید بهش بگید اگه بازی نمی کنه اکانت منو پس بده بهم
نه بابا خدا اون روز رو نیاره
چون بازی من خیلی خوبه سعید می خواد خودشو به من بچسبونه
راستی مقادیری ال سی هم من تولید کردم . تا 3 4 ساعت دیگه میشه 100 تا. ببینید خوبه؟
منو میگهراستی محمد دلم گرفته. الان هر چی دوربرمو نیگاه می کنم یه مشت افراد خودخواه، مغرور ، احمق ، نوب و عقده ای هستن که ادعاشون *** خر رو پاره کرده(البته دور از جون شما و چاقال و .......)
من باور ندارم ولی سیتر هم نمیشم. پسوردت رو بدهالان 50 تا ال سی دارم با 330 تا اسپیر که باهاشون فارم می کنم . باور ندارید سیترم شید![]()
اهه چه خبرته؟ من تازه 25 تا ساختم.
البته فکر کنم الآن که پست رو میدم زدی تو کار آکادمی![]()
نوبل من هم ساخته کجای کاری ؟![]()
اقا رو باش یه ذره دیر به دیر اپدیت میشی. الان 140 تا ال سی دارم. فارمم هم لول 11 هست. تا امشب 250 تاش می کنم![]()
مرتضي خواهشا انقدر آمار نيروهات رو اينجا نزار، من اميدم به ادامه ي بازي نابود ميشه![]()
تو هم دیر به دیر اپدیت میشی. فارمم الان لول 12 شد.
محمد این پی پی که بهم دادی اینقدر رو فارم کردن تاصیر گذاشته که حدنداره. دمت گرم![]()
كوچيكيم مرتضي جون وظيفس، البته بعدا با بهره پس ميدي![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)