اون دوستمون گفتن.. تروتل یا به اصطلاح Speed Throttling کردن
کاربراشون زیاد شده این کارو کردن
یعنی رو یه تک کانکشن 12 مگابایت یا 100 مگابیت بیشتر نمیده
باید از دانلود منیجر استفاده کنید که مولتی کانکشن بسازه
اون دوستمون گفتن.. تروتل یا به اصطلاح Speed Throttling کردن
کاربراشون زیاد شده این کارو کردن
یعنی رو یه تک کانکشن 12 مگابایت یا 100 مگابیت بیشتر نمیده
باید از دانلود منیجر استفاده کنید که مولتی کانکشن بسازه
دوستان شما هم تجربه داشتید امشب انگار سایت ها دیر باز میشه
ولی تو گیم بهتر عمل میکنه
یعنی پینگ انگار همونه
ولی پکت لاس کمتر شده
فقط امشبه ؟
باید بری دفتر پیشخوان
خوبه ، تو این دوره که همه شاکی هستن از بقیه انواع اینرتنت بهتره
پشتیبانی 2020 هست هیچی حالیشون نیست
حجم بالا به اون صورت ندارن
دوستان نظرتون چیه که شاتل اینترنت گیگ میده
ولی مخابرات بیشتر از 300 - 400 مگ نمیده ؟
آیا به خاطر اینه که تجهیزات شون چینی و زاغارت هست ؟
مثلا هووای و ZTE OLT
والا شاتل از قم شروع کرد به نظرم فعلا در حد تبلیغه یوزرش زیاد شه مثل مخابرات گندش در میاد
سلام دوستان شهر آبادان هم فیبر نوری داره؟
اگه داره هزینه چقدره؟
سلام. چند روزی هست که درخواست سرویس ftth به مخابرات دادم. با پیمانکار مخابرات که مسئول کارهای من هستش صحبت میکردم میگفت منتظر تاییدیه مخابرات برای سیمکشی هستند. میخواستم بدونم چه مدت زمان لازمه تا برام نصب و راه اندازی کنند؟
یه سوال دیگه هم داشتم الان سیمکشی واحد های ساختمانی که ساکن هستم مسی هستش و من برای ۲ واحد درخواست سرویس دادم ( واحدی که خودم ساکن هستم و به اضافه واحد برادرم که به گفته کارشناس مخابراتی باید حداقل ۲ واحد درخواست بدن تا سرویس براشون فعال بشه که هزینه اون واحد هم چون فقط خودم این سرویس رو میخواستم به عهده من هستش) الان میخواستم بدونم اگه بیان فیبر رو نصب کنند برای واحد های دیگه که از adsl استفاده میکنند مشکل پیش میاد و اینترنت اون ها قطع میشه؟ ( با توجه به اینکه سیمکشی داخلی در ساختمان قرار نیست انجام بشه میخواستم بدونم مشکلی برای بقیه اهالی ساختمان پیش میاد یا نه)
دوستان مال من از دیشب نصفه شب گیم پلی خییییلی بهتر شده
یعنی پینگ و همه چی همونه ولی به نظر میاد لیتنسی خیییلی بهتر شده
صفحات وب دیر باز میشن ولی گیم پلی اصلا متحول شده
مال شمام همینجوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دانلود منیجر تست کردم که میگم ...
زمان راه افتادن همش به کشیدن فیبر ربط نداره بستگی داره مرکز مخابرات و بقیه قسمتها چه جوری کار کنن مال من کار پسیو تموم شد داخل و خارج ساختمون خیلی زمان برد تا اینترنت وصل بشه، فکر کنم هر شهر و هر مرکز متفاوت باشه
برای شما و واحد برادر باید فیبر بکشن بیارن تا جایی که دوست دارید مودم رو قرار بدید. و هیچ تاثیری بر روی واحدهای دیگه نداره. مگه بزنن سیم تلفن اونا و چیزه دیگه رو پاره کنن. خودتون فکر کنید برای بهترین و اصولی ترین راه کشیدن که مسیر جوری باشه بعدا مشکلی براش پیش نیاد و هزینه دوباره نشه واحدها نزدیک هم باشن یه فیبر رو میارن تا نزدیک، باکس میزنن و ار اونجا به دو واحد میدن. کلا اجرا قسمت پسیو به تجربه و سلیقه و حس و میزان بزن برویی و پولکی بودن اجرا کننده بستگی داره که من دیدم اکثرا میخوان بپیچونن دقت کنید کاره تمیز و گرون تر یه باره خیلی بهتره تا دردسرهای بعدی.
Last edited by blackbird; 14-09-2022 at 12:09.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)