تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 848 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز این هاست رو اگه ممکنه تست کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اینترنت خودم همین الان تست کردم پینگ حدود 400 بود .

در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...
    بله دقیقا همینطوره ؛ البته آدرسی که شما دادین سرور WEB هست و چون پینگ روی سایت ها اهمیت نداره معمولا ریدایرکت زیادی روش انجام میشه ؛ برای همین هم ارتباط با سرور های گیم خیلی متفاوت هست تا سرور های وب ؛ درواقع سرورهای گیم مسیر یابی خاص و بهتری میشن .
    این در صورتی هست که سرور وب سایتی که شما دادین از خیلی مسیر های گیمینگ , اصلا غیرقابل دسترسی هست و ارتباطش برقرار نمیشه ؛ تنها راه ارتباطی اون همین مسیری هست که در تصویر گذاشتم.
    پینگ من 365 هست به این وب سرور.

2. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرسی از پاسخ کاملتون ...
    من ار کجا میتونم IP سرور های بازی FIFA17 رو پیدا کنم ؟
    جدیدا برای 8.8.8.8 پینگ رفته روی 130 در صورتی که قبلا حدود 110 و حتی کمتر بود...
    اون جوری که من روی اینترنت جستجو کردم FIFA17 دارای dedicated server نیست و از اتصال P2P برای بازی استفاده میکنه.
    با این حساب هرچی سرعت اینترنت شما و جایی که بهش متصل میشین بهتر باشه و راه نزدیکتر باشه کیفیت بازی شما بهتر میشه یعنی مثلا بازی با روسیه ؛ انگلستان و کلا اروپا نسبتا خوب هست اما اگه ارتباط شما با آمریکا باشه خوب کیفیت بازی کلی افت میکنه و شایدم اصلا نتونین با جاهایی مثل استرالیا یا ژاپن بازی کنید.

4. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من بسته گیم رو برای خط بک اپم گذاشتم و تا جایی که دیدم و بررسی کردم:
    سرعت رو کاهش می دن ( برای من از 16 به 12 مگ ) تا ارتباط پایدارتر باشه و packetlost نداشته باشی
    میزان تفاوت پینگ قبل و بعد از تغییرات بسته به مکان سرور بازی فرق می کنه.
    در مواردی بدون تغییر بودهو در مواردی با تغییر ( در بهترین حالت مال یکی از بازی هام به میزان 30-40ms )

+

بچه ها این پارس انلاین چطوری بعضی وقت ها رندم ادرس سایت که می زنم بجای اینکه بره سایت هدف سوییچ می کنه به سایت خودش؟
    اولش فکر کردم با DNS است ( چون تو یکی از سایت ها تا وقتی DNS رو عوض نکردم همش کش می کرد می رفت رو سرور پارس انلاین ) ولی هنوز گه گاه می بینم همچنان موقع باز کردن سایت، همچنان می ره سایت خودش رو لود می کنه در حالی که ادرس سایت مال یک جای دیگر است. ( و می ره رو مخ)

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بله دقیقا همینطوره ؛ البته آدرسی که شما دادین سرور WEB هست و چون پینگ روی سایت ها اهمیت نداره معمولا ریدایرکت زیادی روش انجام میشه ؛ برای همین هم ارتباط با سرور های گیم خیلی متفاوت هست تا سرور های وب ؛ درواقع سرورهای گیم مسیر یابی خاص و بهتری میشن .
    این در صورتی هست که سرور وب سایتی که شما دادین از خیلی مسیر های گیمینگ , اصلا غیرقابل دسترسی هست و ارتباطش برقرار نمیشه ؛ تنها راه ارتباطی اون همین مسیری هست که در تصویر گذاشتم.
    پینگ من 365 هست به این وب سرور.

من مدنظرم بازی فوتبال pes هستش .
    سرورش که میدونم ژاپنه و این هاست که دادم رو تو فرومهای مربوط به این بازی گرفتم .
    چک هم کردم مواقعی که همین حدود 300 تا 320 باشه میشه بازی کرد ولی طرفای 400 که میره اصلا ...

این همه سرور کاهش پینگ هست ولی سمت اروپا رو بهتر میکنه اصلا سمت شرق رو ندیدم کاری بشه کرد ...

8. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها این پارس انلاین چطوری بعضی وقت ها رندم ادرس سایت که می زنم بجای اینکه بره سایت هدف سوییچ می کنه به سایت خودش؟
    اولش فکر کردم با DNS است ( چون تو یکی از سایت ها تا وقتی DNS رو عوض نکردم همش کش می کرد می رفت رو سرور پارس انلاین ) ولی هنوز گه گاه می بینم همچنان موقع باز کردن سایت، همچنان می ره سایت خودش رو لود می کنه در حالی که ادرس سایت مال یک جای دیگر است. ( و می ره رو مخ)
    من که تجربه همچین مسئله ای رو نداشتم و پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید.
    معمولا در دوحالت این اتفاق میفته ؛ یکی وقتی که ترافیک تموم شده باشه ؛ اینجوری تمامی ارتباط ها قطع میشه و صفحه های وب همه میره به صفحه خود شرکت .
    یکی زمانی که یوزر و پسورد ADSL اشتباه در مودم یا ویندوز برای اتصال به اینترنت وارد میشه .
    که در هر دو صورت هم پیام هایی که از سایتشون داده میشه کاملا واضح هست ؛ ممکنه مرورگر شما ویروسی چیزی گرفته باشه که دائم صفحه باز میکنه و صفحه پیشفرضش به اشتباه پارس آنلاین تنظیم شده .
    البته تمام isp ها در روترهای خودشون یک سری تنظیمات انجام میدن که صفحه سایتشون رو در موقع های لزوم مثل موقعی که بالا گفتم برای مشترک باز کنن ؛ اما دیگه یجز اون حالت های خاص نباید باز بشه و اگه باز شد ، حتما یک ایراد مهمی هست ؛
    دوساله مشترکشونم واسه من هیچ وقت بصورت تبلیغاتی سایتشون باز نشده ؛ همون حالت های مالی و جشنواره هم از تنظیمات سرویستون غیر فعال میشه برای مرورگرتون

10. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام

دوستان پارس جشنواره فروش گذاشته...

بعد از از ساعت 5 تا 8 صبح رایگاه داخل توضیحات اینو نوشه:

هدیه صبحانهترافیک مصرفی کاربر از ساعت 5 الی 8 بامداد به صورت نامحدود است. حداقل ترافیک ماهانه دریافتی در این بازه زمانی 2 گیگابایت است.

یعینی تو کل 1 ماه همش 2 گیگ میتونیم تو اون بازه استفاده کنیم

12. این کاربر از AmirH_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

دوستان پارس جشنواره فروش گذاشته...

بعد از از ساعت 5 تا 8 صبح رایگاه داخل توضیحات اینو نوشه:

هدیه صبحانهترافیک مصرفی کاربر از ساعت 5 الی 8 بامداد به صورت نامحدود است. حداقل ترافیک ماهانه دریافتی در این بازه زمانی 2 گیگابایت است.

یعینی تو کل 1 ماه همش 2 گیگ میتونیم تو اون بازه استفاده کنیم

شاید منظورش اینه حداقل ترافیکی که تو این بازه در بدترین شرایط بشه دریافت کرد 2 گیگ هست ( نسبت به پروفایل اون سرویس )

14. این کاربر از javad_b76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ترافیک خریداری شده ب دور بعد منتقل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ترافیک خریداری شده ب دور بعد منتقل میشه؟
    اگر سرویس هاتون رو چند ماهه خریداری کنید بله منتقل می شه. یک ماهه رو مطمئین نیستم (فکر کنم نشه)

17. 2 کاربر از Hammy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اگر سرویس هاتون رو چند ماهه خریداری کنید بله منتقل می شه. یک ماهه رو مطمئین نیستم (فکر کنم نشه)
    سروبس بعدی رو چند ماه خریداری کنم؟
    سرویس فعلیم یک ماهس اول قصد داشتم چند ماهه بخرم گفتم شاید کیفتیش خوب نباشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •