تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 458 از 1547 اولاول ... 3584084484544554564574584594604614624685085589581458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من خودم جشواره داشتم ، زنگ زدم نمایندگی برا تغیر سرویس ، گفت حجمت که تموم شه تغیر سرویس واست باز میشه ، همینطور هم شد (فقط یک هفته از گرفتن سرویسم گذشته بود)
    به نظر من همین جشنواره خوبه چون محدودیت نداره برای مثال الان خود من شبا بکوب دانلود میکنم و هر شب 25 گیگ دانلود میکنم یک ماه بیشتره ولی محدود نشدم.

2. این کاربر از rezahacker3020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام به همگی
    ی نفر توضیح بده من هیچی نفهمیدم
    ی طرح بگین به صرفه باشه البته مد نظر خودم art هست
    و اینکه شاتل لند قضیش چیه دقیقا ؟؟
    میشه داخلش فایل هم اپلود کرد یا نه ؟
    بستش چقدره سرعتش چقدره ایا از روی حجم کم میشه ؟؟؟
    یکی اینا رو توضیح بده

داره خودمونی میشه dont9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من خودم جشواره داشتم ، زنگ زدم نمایندگی برا تغیر سرویس ، گفت حجمت که تموم شه تغیر سرویس واست باز میشه ، همینطور هم شد (فقط یک هفته از گرفتن سرویسم گذشته بود)
    سرویس‌های نامحدود ویژه (ART-Base) رو
    چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهم: دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد95 و عدم اجرای کامل مصوبه 237 توسط شرکت های اینترنتی در ارائه ترافیک داخلی به کاربران.
    طبق بند 1(تبصره3) این مصوبه, شرکتهای اینترنتی تا 1/11/95 مهلت دارند تا نسبت به تفکیک ترافیک اینترانت از اینترنت اقدام کنند .
    اما دو شرکت شاتل و اسیاتک چنین سیستمی را قبلا پیاده سازی کردند(مانند جدا سازی ترافیک مجموعه سایتهای شاتل لند/نماوا/تک شات وکاپ ) اما اقدام به اجرای این بند از مصوبه نکرده اند تا با برابر بودن قیمت اینترانت و اینترنت سود کلان خود را تا 1 بهمن 95 حفظ کنند و کاربر را از چنین حقی محروم کنند....

6. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سرویس‌های نامحدود ویژه (ART-Base) رو
    چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش
    اتفاقا منم از جشواره به آرت1 تغیر دادم ، شما اگه واست فعال نیست میتونی به پشتیبانی فروش بگی واست فعالش کنه !

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد95 و عدم اجرای کامل مصوبه 237 توسط شرکت های اینترنتی در ارائه ترافیک داخلی به کاربران.
    طبق بند 1(تبصره3) این مصوبه, شرکتهای اینترنتی تا 1/11/95 مهلت دارند تا نسبت به تفکیک ترافیک اینترانت از اینترنت اقدام کنند .
    اما دو شرکت شاتل و اسیاتک چنین سیستمی را قبلا پیاده سازی کردند(مانند جدا سازی ترافیک مجموعه سایتهای شاتل لند/نماوا/تک شات وکاپ ) اما اقدام به اجرای این بند از مصوبه نکرده اند تا با برابر بودن قیمت اینترانت و اینترنت سود کلان خود را تا 1 بهمن 95 حفظ کنند و کاربر را از چنین حقی محروم کنند....
    البته باید توجه کنیم که شاتل این مورد رو انجام داده!

بند 1 مصوبه 237 در خصوص " اینترنت غیر حجمی " است که در تبصره 3 این بند موردی که شما گفتی رو ذکر کرده و گفته که تا اول بهمن فرصت دارند! که شاتل این مورد رو همین الانشم با ارائه سرویس art-base اجرا کرده!

و این تبصره ربطی به اینترنت حجمی نداره! چرا که در بند 2 و 3 که در خصوص اینترنت حجمی است ، هیچ تبصره ای رو دال بر اینکه باید تفکیک بشه و غیره ذکر نکرده اند و الزامی در تفکیک نیست!

9. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته باید توجه کنیم که شاتل این مورد رو انجام داده!

بند 1 مصوبه 237 در خصوص " اینترنت غیر حجمی " است که در تبصره 3 این بند موردی که شما گفتی رو ذکر کرده و گفته که تا اول بهمن فرصت دارند! که شاتل این مورد رو همین الانشم با ارائه سرویس art-base اجرا کرده!

و این تبصره ربطی به اینترنت حجمی نداره! چرا که در بند 2 و 3 که در خصوص اینترنت حجمی است ، هیچ تبصره ای رو دال بر اینکه باید تفکیک بشه و غیره ذکر نکرده اند و الزامی در تفکیک نیست!
    سرویس art-base کجا هست؟سایت شاتل این سرویس رو مشاهده نکردم!

اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مشاهده کرده باشید شاه میرزایی گفتش طبق مصوبه 237 در پنل کاربری باید ترافیک داخلی و خارجی جدا باشه و مردم بتوانند دو برابر ترافیک خارجی از ترافیک داخلی استفاده کنند.شاتل این قابلیت رو داره که اجرا کنه ولی اجرا نکرده....

11. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اصلا نمیتونم خودمو توجیه کنم که برای اینترانت هم باید اینقدر گرون پول داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه راهنمایی کنید که کدوم سرویس های شاتل هم شبانه رایگان دارن و هم برای استفاده روزمره خوبن و سرعت دانلودش چنده؟
    بعد سرعت شبانه از چه حجم دانلودی به بعد محدود میشه و چقدر افت سرعت پیدا میکنه؟
    ببخشید اگه طولانی شد من های وب هستم اما جدیدا گند زده به همه سرویساش و شبانه هم نداره دیگه
    Last edited by mohssen_00; 27-07-2016 at 21:09.

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

شاتل ، آسیاتک ،.... تمام شرکت های اینترنتی در ایران + شرکت زیرساخت = دزد

این حرفا و مصوبه هاشون هم به درد عمه شون میخوره. تا وقتی که با دزدی و عدم ارائه سرویس درست به همراه قیمت درست مردم رو به دنبال حجم و ترافیک و دانلود شبانه می کشونن هیچی درست نمیشه. (دیگه سرعت و پینگ و قطعی و وصلی و ... بماند)

الان شاتل اومد تعرفه هاشو تغییر داد. من فکر کنم گرون تر شد.

15. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •