تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 3347 اولاول ... 3584084484544554564574584594604614624685085589581458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[QUOTE=Ashk4n;8418305]
    چه اشتباهی کردم 2 گیگ یکماهه ایرانسل گرفتم الان چند هفته ای میشه بسته نخریده بودم امروز خردیم سرعت رو 64 ایناست!!!! یعنی تو این چند روز اینقدر افت داشته؟! نمیشه مصرف ازاد تست گرفت بعدش بسته خرید چون کل شارژ و میخوره از بس مصرف ازادش گرونه. کاش همراه اول تست می کردم هر چند اونم تازه سرعت ها باز کرده هر لحظه ممکنه تعرفه 128 اعمال کنه!
    هنوز به ساعت شبانه نرسیده ایرانسل خدا میدونه اون موقع چه خبره نصف ایران در حال دانلودن. چطوری میخواد lte بیاره با این پهنای باند کم!؟ چون هر روز مشترکاش دارن بیشتر میشن.!!

کم کم که پوشش دهی تکمیل شه محدودیت ها اعمال میشه شیراز روزای اول روزانه 600-700 میداد اما الان شده 60-120 یک ماهه اینجوری شده ولی شبا ساعت 4 تا 7 میاد 400 - 600 [QUOTE/]
    اره منم روزای اول تا 12 مگ به بالا سرعت می گرفتم بعدش شد 8 بعدش 4 الانم با اینکه شبه و خلوت تره به 1 مگ نمیرسه. پیش بینی ها درست از اب در اومد همشون سر تا پا یه ..... هستن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثل اینکه فقط مشکل منه که 24 گیگ رو 10 میندازن به من خود برنامه مودم یک قسمت داره ترافیک مصرفیتو دقیق نشون میده + اپلود حجمی که با پیامک استعلام میگیرم درسته 24 گیگ در میاد اما هنگام مصرف 10 گیگ اون 24 گیگ 0 میشه بار اول گفتیم شاید چیزی اپدیت شده اخه اگرم به فرض مثال ویندوز یا ... اپدین بشه لاگ میندازه دیگه درسته ؟ اما بار دوم هم که تمدید کردم همین مشکل رو داشتم اینبارم از Disable بودن اپدیتها اگاه بودم!
    نمیدونم شاید منطقه ما اینجوره ولی مگه اون محدودیت در یک سرور اصلی و برنامه اکانتینگ اعمال نمیشه؟ پس چرا مشکل منه فقط !!! دوستان کسی تجربه داره اعلام کنه

خیر با سیم کارت دیگه تست نکردم . ببینید به این شکل مشکلی نداره اما مثل این میمونه که در یک شرایط خاصی ترافیک رو ضریب 2 یا 4 کثر میکنه مثلا یک فایل 3 مگابایتی رو 6 یا 9 مگ کم میکنه اینو در لاگ مودم همون 3 مگ نشون میده ولی در استعلام پیامکی اینجوری نیست ! اما گاهی اوقات درست حساب میکنه مثل این میمونه که از یک حدی که دانلود بگذره مصرف حجم ضریب 4 میشه واقعا خودم هم موندن جریان چیه گیج شدم
    در ضمن این مشکلو فقط در بسته های شبانه دارم روزانه بسته 2 گیگ رو فعال کردم حتی کیلوبایتی هم منصفانه کم میکنه اما شبانه شک دارم دست توشه!

همونطور که دیشب نوشتم 3G اخیرا سمت ما فعال شد و برای امتحان یک بسته 24 گیگ دیشب خریدم :
    ابتدا زد حجم باقیمانده 25165824 KB که دقیقا همون 24 گیگه و مثل خیلی isp های دزد 24 گیگ رو معادل 24000000 محاسبه نکرد .
    صبح 11.2 گیگ گرفته بود ( و 600 مگ هم آپلود) که قطع کردم و بعدش استعلام که زد باقیمانده 12678869 یا همون 12 گیگ !
    خوب اون 100 و خورده ای مگ کمتر هم میتونه آپدیت خود گوشی یا آنتی ویروس کامپیوتر و غیره باشه . بنابراین دوستان گرامی ,
    یا من خیلی خوش شانسم ( که فکر نمیکنم) یا یه نکته ای هست که دور از چشم شما مونده . ایرانسل در اینمورد واقعا درست عمل کرده!

3. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashk4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

همونطور که دیشب نوشتم 3G اخیرا سمت ما فعال شد و برای امتحان یک بسته 24 گیگ دیشب خریدم :
    ابتدا زد حجم باقیمانده 25165824 KB که دقیقا همون 24 گیگه و مثل خیلی isp های دزد 24 گیگ رو معادل 24000000 محاسبه نکرد .
    صبح 11.2 گیگ گرفته بود ( و 600 مگ هم آپلود) که قطع کردم و بعدش استعلام که زد باقیمانده 12678869 یا همون 12 گیگ !
    خوب اون 100 و خورده ای مگ کمتر هم میتونه آپدیت خود گوشی یا آنتی ویروس کامپیوتر و غیره باشه . بنابراین دوستان گرامی ,
    یا من خیلی خوش شانسم ( که فکر نمیکنم) یا یه نکته ای هست که دور از چشم شما مونده . ایرانسل در اینمورد واقعا درست عمل کرده!
    شما کجا هستین؟
    دوستان دیگه هم مشکلی با شبانه ندارن؟ خودمم موندم باید صبر کنم ببینم چی میشه .
    Last edited by Ashk4n; 12-10-2014 at 03:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان من روز آخر نمایشگاه بودم یک گوشی برای تست LTE گذاشته بودن که من تست اسپید نتش میزارم
    نمیشد سیمکارتشو پیچوند???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شاید برخی مودم ها این کنتورشون مشکل داره و نمیتونه سرعتای بالا رو محاسبه کنه، شما در کنار لاگ دیتای مودم یه نرم افزار سنجش سرعت و ترافیک هم رو سیستمت نصب کن، بعد با هم مقایسه شون کن، اگه تفاوت خیلی زیادی بینشون بود مربوط به مودم هست، عزیزانی هم که از گوشی استفاده می کنن نرم افزار float view استفاده کنن، این نرم افزار ترافیک هر روزتون تا یک ماه رو ثبت میکنه و با گراف نشون میده، توی همون روز هم آپلود و دانلود رو جدا میزنه، تو نوتیفیکیشن هم آیپی و میزان حافظه و نوع شبکه و میزان مصرفی رو میزنه، سرعت داده رو هم همیشه بصورت شناور نشون میده، اگه با وجود اینها بازم ازون چیزی که نشون میدن بیشتر باشه باید زنگ بزنین ۷۰۰ تا درستش کنن

Sent from my PAP5500DUO

7. این کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اینم قبلا تو یه جا دیگه گذاشتم، اینجاهم بهتره باشه تا دوستان واقع بینانه نظر بدن
    > چند نکته، ایرانسل رو هر bts ۹ یا شش ماژول نصب کرده و پهنای باند هم بین این تعداد تقسیم میشه، ضمن اینکه با یکم جابجا شدن ممکنه سیگنال یکی از این ماژول ها کمتر بشه و یکی قویتر، به همین خاطر مرتب بین h و +h جابجا میشه و یه افت سرعتی مشخص میشه، این افت سرعت بیشتر در فاصله های دورتر بیشتر مشخص میشه، معمولا از یک کیلومتر به بالا زیاد سویچ میشی بین ماژول ها، میخواید بفهمید کافیه برنامه ی network float رو نصب کنید، تو نوتیفیکیشن همیشه آیدی ماژول رو میزنه و تغییر ماژول به خوبی مشخص میشه، و ضمن اینکه ایرانسل اول روی دکل های بلندتر یا همون ۱۸ متری به بالا تجهیزات نصب میکنه، چون اصل کار این دکلها پوشش بیشتر هست، ولی عمده دکل های ایرانسل تو شهرها از نوع دیگه ان، یعنی از نوع تراکمی که فقط پوشش رو تو نقاط پرجمعیت تقویت میکنه، پس ممکنه تو نقطه ای که هستین یه دکل نسل سوم باشه همراه با چندین دکل نسل دو، طبیعتا نمیشه همه ی اون دکلها رو همراه هم ارتقا داد، چون ممکنه خرج اضافی باشه، در واقع با تجهیز دکل های بلندتر سعی میکنه ضریب نفوذ کاربران نسل سه رو تو یه منطقه بسنجه و طبق تقاضا دکل های تراکمی رو هم ارتقا بده
    ولی همراه اول اینطور نیس و بالای پنجاه درصد دکل هاش از نوع بلندتر هستن و برای تجهیز همگی هم اومده از تعداد ماژول ها توی بی تی اس ها کم کرده و تعداد بیشتری بی تی اس تجهیز کرده، واسه همین پوشش بیشتری رو میشه دید، همینطور، همراه اول پهنای باند رو بین سه ماژول یا نهایتا شش ماژول تقسیم میکنه که طبیعتا سهم ماژول ها بیشتر از نه ماژول ایرانسل هست، و کیفیت کمی بالاتره ولی در عین حال اون بی تی اس توانایی تأمین نیاز یک سوم افراد نسبت به بی تی اس های ایرانسل داره، یعنی فرض کنید اگه از یه دکل ایرانسل ۱۵۰ نفر بتونن با کیفیت مطلوب استفاده کنند، این تعداد در همراه اول به ۵۰ نفر میرسه
    مورد بعدی، ایرانسل نسل سوم رو به روی همه ی افراد جامعه باز گذاشته با حداکثر سرعت ممکن که یه بی تی اس میتونه تامین کنه، و طبق شنیده های یکی از دوستان هر بی تی اس نسل سوم قادر به پاسخگویی ۱۵۰ نفر با سرعت مطلوب که همون حداکثر سرعت هست رو داره، ولی همونطور که می دونید تعداد مشترکین ایرانسلی که از اینترنت موبایل استفاده میکنند چندین برابر مشترکین اینترنت موبایل همراه اول هستند، ضمن اینکه همراه اول پیش شرط خرید بسته ی یک ماهه رو واسه استفاده از نسل سه اجباری کرده، با این کار حداقل هشتاد تا نود درصد مشترکین همراه اول به نسل سه دسترسی ندارند، در صورتی که کاربران ایرانسل فقط با قرار گرفتن در نقاط تحت پوشش می تونن از نسل سوم استفاده کنن، چه با بسته و چه بی بسته، حالا تو این زمان که حداقل شصت درصد مردم گوشی هوشمند دارن، و اکثرا هم حداقل تو یه نرم افزار ارتباطی مثل وایبر و لاین و غیره عضو هستن از اینرنت موبایل استفاده می کنن، به علاوه ی اینها خود گوشی ها هم داده هایی مصرف میکنن، حالا حساب کنید که تو محدوده ی پوشش هر بی تی اس فقط هزار نفر سیم کارت ایرانسل داشته باشند، و از این تعداد شصت درصد گوشی هوشمند داشته باشند چه شد، حتی اگه نیمی از این تعداد هم دیتا ی موبایلشون خاموش باشه یعنی سیصد نفر دیگه حداقل دیتاشون روشن هست و دارن از پهنای باند استفاده میکنند، بنابراین چیزی فراتر از ظرفیت اون بی تی اس داره اشغال میشه، دلیل نیاز کشورهای دیگه به مهاجرت به نسل چهارم هم همینه، چون شبکه های موجود توانایی پاسخگویی به نیاز مشترکین رو ندارند، همین آمار رو واسه همراه اول خودتون حساب کنید تا متوجه بشید که همراه اول حتی تو ساعت های اوج مصرف هم به حداکثر ظرفیت شبکه خودش نمیرسه، بنابراین نبایدم انتظار کندی یا نوسان سرعت رو داشت
    مورد بعدی برمیگرده به تجهیزات و پهنای باند، ایرانسل از هشت سال پیش پی ریزی شبکش بر اساس نسل سوم بوده، ولی همراه اول تازه این یکی دو سال شروع به نوسازی شبکه خودش کرده، که مطمئنا تجهیزات امروزی خیلی بهتر از تجهیزات چندین سال پیش میتونه کارایی داشته باشه، ایرانسل علاوه بر مشترکین موبایل، مشترکین وایمکس هم داره که از همون پهنای باند فعلی بی تی اس استفاده میکنن و تا وقتی پهنای باند کمکی به اون سایت نرسه افت کیفیت خیلی عادی هست، ولی همراه اول چون متعلق به مخابرات هست بدون هیچ هزینه ای میتونه هر چقدر میخواد به بی تی اس هاش پهنای باند بده ولی فعلا جاهایی که سرعت رو ۲۵۶ هست از همون پهنای باند قدیم استفاده میکنه، در صورتی که اگه ایرانسل بخواد پهنای باند بگیره باید از همین مخابرات تقاضا کنه که آیا بدن یا ندن، و ضمن اینکه تو زمینه‌ی ارتقا بی تی اس ها در بعضی شهرها نظیر اصفهان باید هفت خان رستم رو پشت سر بگذرونه، ولی چون ماهیت همراه اول دولتیه مشکلی در این ضمینه نداره، علاوه بر این همراه اول تو جاهایی شروع به کار کرده که پیش نیاز هاش آماده بوده ولی تو سایر جاها هیچ کاری نکرده، بعنوان مثال تو مشهد حتی سیگنالشم پیدا نمیشه چه برسه به خودش، حالا بماند به سایر شهرها، ضمن اینکه همراه اول چون نمی تونه همپای ایرانسل تو پوشش حرکت کنه رفت با رایتل رومینگ دو طرفه زد که نشون از ضعفی خیلی بزرگ داره، محدوده ی پوشش همراه اول تو چند استان هست، منظورم نسل سوم هست، همین رو با استان های تحت پوشش ایرانسل مقایسه کنید
    ببخشید سرتون رو درد آوردم
    بزودی....

Sent from my PAP5500DUO

9. 9 کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همین الان دیدم زیرنویس شد شهر های جدید تحت پوشش از اصفهان اومده بود بیرون یکی از شهرستانای اصفهان را زده بود به نام دولت آباد . جالبیش اینجاس اصلا 90% اصفهان تحت پوشش قرار نگرفته ولی دیگه اسمی از اصفهان جوری که کسی ندونه میگه اصفهان نسل 3 کامل شده.چرا اینجوریه تبلیغات ایرانسل؟
    جالبیش اینه 2تا آنتن تو اصفهان زدن که اون هم رو 256 بستند بعد تبلیغ 3جی میکنند به این میگن کلاه برداری و دروغ پردازی
    وضع ایرانسل داره پسرفت میکنه به جای پیشرفت

11. 3 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من برام سواله این ایرانسل و همراه اول دقیقا تو اصفهان چه غلطی دارن میکنن که هنوز نتونستن چهارتا دکلو مجهز کنن!!!
    یکی دوجا هم که دیدم سیگنال خیلی ضعیف و ناچیز بود سرعت در حد 30-40 کیلو بایت بود !!!نمردیم معنی 3G را هم فهمیدیم
    همراه اول از ایرانسل زده جلو ولی چون پخمه بازی دراورن اصلا تبلیغ نکردن وگرنه وضعش بهتره ایرانول کلاه بردار بزرگ شده
    سرعتش هم برده بالا مشکل اینه که 1گیگ رو میده 10تومن گرون داره میده اگه بسته هاشو مثل ایرانسل ارزون میکرد بهتر میشد

13. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا یه سوال
    نرم افزاری برا اندروید نیست که شبیه جست و جوی شبکه خود گوشی باشه ولی بنویسه کدوم 2g و 3g هست
    گوشی من خودش همچین امکانیا نداره فقط مینویسه همراه اول یا ایرانسل معلوم نیست نسل دومه یا سوم

Sent from my HTC One
    اول حالت شبکه را بزار رو wcdma only
    بعد سرچ کن هرچی پیدا کنه 3g هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ایرانسلا که بیخیال
    ولی من الان یه ماهه از همراه اول تو اصفهان استفاده میکنم
    سرعتشم روی پنج تا هشت مگه

Sent from my HTC One
    کدوم منطقه هستيد؟ امام خميني و دروازه تهران مثل اينکه چيزي نيست هنوز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •